Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
cossie023
csendes tag
Üdv Uraim újra!
Gondoltam, hogy nem lesz ez egyszerű, miért is lenne...

A laptopomban két vinyóhely van. 0-n volt a HDD, 1-sre raktam az SSD-t. BIOS-ban ellenőriztem, ACHI módban van mind a két csatoló. Win bekapcs, észreveszi, hogy mi került bele, feltelepíti, lemezkezelő látja az egész formázatlan, partícionálatlan meghajtót.
Ezután Szjanos leírása alapján szépen a Macrium-al leklónoztam a win7-et a HDD-ről. Itt már kicsit furcsa volt a dolog, ugyanis 1 óra 11 perc kellett neki, mire mind a 96 gigát átpakolta az SSD-re. Azt hittem ez ennél gyorsabb lesz...
Újraindítottam, átállítottam a boot sorrendet, hogy először az SSD-ről bootoljon. Nem jött össze neki, a rendszer szépen elindult, de nem az SSD-ről. Lemezkezelőben szépen látszik is, hogy az SSD ugyanazt az adatot tartalmazza, mint a vinyó. Laptop szétszed, egy hülye csavar jól megszívat, de végül is sikerül kivenni a HDD-t, SSD-t 0-ás portra raktam, elindítom a gépet. Elindul, Win felirat megjelenik, majd az, hogy asztal előkészítése. Ez jó 2 percig, majd egy sima kék háttér, jobb alsó sarokban egy A Windows ezen példánya nem eredeti felirat. Csakhogy ezt a géppel együtt kaptam egy recovery partícióból lehet előhalászni. A macrium-al átmásoltam a rejtett 100 megás partíciót és a teljes C-t. Mit csináltam rosszul?A gép egy Medion Akoya 7624-es laptop.
köszi a segítséget előre is!
Üdv: cossie
Aktív témák
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával - 12.18
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest