Hirdetés

Aktív témák

• cossie023

csendes tag

Üdv Uraim újra!

Gondoltam, hogy nem lesz ez egyszerű, miért is lenne... :(

A laptopomban két vinyóhely van. 0-n volt a HDD, 1-sre raktam az SSD-t. BIOS-ban ellenőriztem, ACHI módban van mind a két csatoló. Win bekapcs, észreveszi, hogy mi került bele, feltelepíti, lemezkezelő látja az egész formázatlan, partícionálatlan meghajtót.
    Ezután Szjanos leírása alapján szépen a Macrium-al leklónoztam a win7-et a HDD-ről. Itt már kicsit furcsa volt a dolog, ugyanis 1 óra 11 perc kellett neki, mire mind a 96 gigát átpakolta az SSD-re. Azt hittem ez ennél gyorsabb lesz...
    Újraindítottam, átállítottam a boot sorrendet, hogy először az SSD-ről bootoljon. Nem jött össze neki, a rendszer szépen elindult, de nem az SSD-ről. Lemezkezelőben szépen látszik is, hogy az SSD ugyanazt az adatot tartalmazza, mint a vinyó. Laptop szétszed, egy hülye csavar jól megszívat, de végül is sikerül kivenni a HDD-t, SSD-t 0-ás portra raktam, elindítom a gépet. Elindul, Win felirat megjelenik, majd az, hogy asztal előkészítése. Ez jó 2 percig, majd egy sima kék háttér, jobb alsó sarokban egy A Windows ezen példánya nem eredeti felirat. Csakhogy ezt a géppel együtt kaptam egy recovery partícióból lehet előhalászni. A macrium-al átmásoltam a rejtett 100 megás partíciót és a teljes C-t. Mit csináltam rosszul?

A gép egy Medion Akoya 7624-es laptop.

köszi a segítséget előre is!

Üdv: cossie

Aktív témák