- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- potyautas: A teljesség igénye
Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
2-vel van rögzítve, de "normál" hosszú az is

A környéken (BP, Örs vagy Blaha, vagy van BKV bérletem mondjuk
) sajnos nem tudok ilyen bontót, meg úgy kb sehol, mondjuk műszerész boltban pont ma voltam, ott lehet lett volna...@sz.j: mert nincs PCjük
nem bántom én őket, rendesek, meg amúgy az idősebbekkel sincs bajom, nagyszüleim is jócskán 75 felett vannak, de nagyfater a 80at is elhagyta már 
Mondjuk nagymuterom is szokott "kockulni", rendesen vágja a témát, felhasználó szinten egész jól nyomja, Word, Excel, net...szóval nincs előítéletem, és szeretem az öregeket

(Téged is szeretnélek, ha adnál nekem 2 csavart
)
Aktív témák
Hirdetés
- SATA ÉS IDE (PATA) 2,5" , illetve 3,5" HDD BAZÁR
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Red 3.5 3TB 64MB SATA3 (WD30EFRX) NAS HDD - több darab
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) sajnos nem tudok ilyen bontót, meg úgy kb sehol, mondjuk műszerész boltban pont ma voltam, ott lehet lett volna...
nem bántom én őket, rendesek, meg amúgy az idősebbekkel sincs bajom, nagyszüleim is jócskán 75 felett vannak, de nagyfater a 80at is elhagyta már