Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Hagyd ott ahol van. Semmit nem ír. Legutóbb csaltam is a statisztikával
13-án telepítettem fel a rendszert, futott két "SSDmárk" aminek darabja ~10GB és ezen kívül a 10 nap alatt lapozófile-al, és rendszervisszaállítással írt 40GB-ot. Ebben benne van az is, hogy a program files mappám most 10 GB-os, tehát az utólagos telepítések minimum ennyit írtak pluszban. Megéri szerinted ezért bohóckodni vele?Azt még megteheted, hogy a temp mappát meg a downloads mappát HDD-re teszed, onnan nem nagyon kell üzemszerűen semmi. De ez is inkább csak vajákolás. Nekem azért még ott van.
Aktív témák
- XPG SPECTRIX S40G RGB 512GB NVMe SSD 100% / Beszámítás OK!
- SAMSUNG 9100 PRO 8 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.800-13.400 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- XPG GAMMIX S70 Blade 512GB NVMe Gen4 X4 PCIe SSD / Beszámítás OK!
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
13-án telepítettem fel a rendszert, futott két "SSDmárk" aminek darabja ~10GB és ezen kívül a 10 nap alatt lapozófile-al, és rendszervisszaállítással írt 40GB-ot. Ebben benne van az is, hogy a program files mappám most 10 GB-os, tehát az utólagos telepítések minimum ennyit írtak pluszban. Megéri szerinted ezért bohóckodni vele?