Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Jhonny06: Kindle reklámmentesítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Coolmat
őstag
válasz
d@minator
üzenetére
Általános használatnál szerintem a 4K olvasás/írás érték a legmérvadóbb adat. Lineáris írás/olvasás max. olyan helyzetben kellhet nagyon, ha nagy fájlokat másolsz két SSD között (ami azért nem mindennapos dolog még). Múltkor leteszteltem az újabb IRST 11.2-es driverrel is, jól belakva már kicsivel alacsonyabb értékeket dobnak a benchmarkok (sajnos screenshot nincs, ha nagyon érdekel majd készítek), de használatban abszolút nem érezni hogy lassult volna.
Majd az első Windows bootolásnál le fog esni az állad, még össze sem ér majd a Windows logó már be is jön majd az asztal
Szobatársam ezt úgy kommentálta hogy: "b+, nekem is kell egy ilyen" 
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- E-book olvasók
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Windows 10
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Szobatársam ezt úgy kommentálta hogy: "b+, nekem is kell egy ilyen"