- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
üzenetére
azért azt tegyük hozzá hogy a SATA III csak a lineáris írás és olvasásban korlátozza jelenleg a legfrissebb SSD-ket, a 4K értékhez még jó ideig szerintem elég lesz mert azt nehezebb 550+ MB/sec fölé növelni jelen pillanatban.
szóval én még nem temetném azt a csatlakozót főleg notebook fronton ahol még most fog igazán elterjedni és ott amúgy is nehezebb a gyengébb procikkal teljesen kihajtani a villámgyors SSD-ketnekem pl másfél éves az Acer notim és csak SATA II csati van benne de amint megvan a lé a kiszemelt Samsung SSD-re én is bővítek és szerintem úgyis évekig jól fog még menni a rendszer, nem fog majd vissza az hogy nem tudom 500MB-al írni olvasni lineárisan
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest