Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
NagyVillany
tag
Hmm, na akkor meglesem a giga lapokat hogysmint van megoldva, köszi az infót (a franc, ki kell találnom egy új aláirást akkor)
Más: a szív dolgot ha már igy negativ fényben hoztad elő, akkor csakazértis reagálok, mert főleg mókának irtam, de van alapja mert 16 évig versenyúsztam, és 40-50 es nyugalmi pulzussal ketyegő megnagyobbodott szivem van vagy ilyesmi, és azóta is más sportágban vagyok leigazolva, szal minden évben sportorvos vizsgálja
Hogy ontopic legyen kicsit, búvárni is szoktam, és nyáron is volt, hogy este ültem a extra csendes kompjúterem előtt, de sípolt a jobb fülem, és bosszankodtam hogy hiaba csendes a gép, ha sipol a fülem. Szóval ha valaki SSDt vesz, hogy még csendesebb legyen a gépe, akkor már érdemes odafigyelni ilyesmire, ne nyikorogjon a forgószék, hogy ne sipoljon a füle, meg ne egyen babot meg puszedlit.
Aktív témák
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest