Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Nah az a fura, hogy biosban nincs engedélyezve az AHCI. Ha engedélyezem, nem indul a rendszer, a biosban pedig ugye nem is ismeri fel a meghajtókat. Postnál pedig egy ilyen kép is előjön:
Itt elkezdi felismerni a meghajtókat és ki is irja a felismert meghajtókat (a felismerés pillanatát nem tudtam fotózni mert azt gyorsan továbblépteti). A gond az, hogy elég sokáig csinálja (kb 15-25 sec nem mértem le pontosan).
Főpoén: a cmd szerint a trim be van kapcsolva, de regeditbe is belenéztem:
hkey_local_machine/system/currentcontrolset/services/msachi-ban a start 0-án van. (ezek szerint az ahci mód fut)Na most akkor van ahci vagy nincs ahci?

Jahhh azt már nem is említem, hogy az alaplapon gyártójának oldaláról (gigabyte) szedtem volna ahci drivereket de nem tudtam feltelepíteni mert azt írja hogy ez a számítógép nem támogatott blabla blabla.Próbáltam máshonnanis hasonló drivert de eddig még nem találtam, nem tudom,h ogy ez-e az oka, de winnek nincs köze amúgy sem a bioshoz szal nem tudom mi lehet a baj... Még mindig ott tartok hogy ahci vagy nem ahci ez itt a kérés.

Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs