- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
RoboGoD.hu
csendes tag
Apacerből van 71xx meg 72xx. A 72-es a 230/200-as. Én a 7202-t rendeltem meg. 64GB. Az érdekes az, hogy a gyártó honlapján a 64GB-s, csak 230/150-es, de itthon minden kereskedő a többivel egyező sebességgel tűnteti fel. Remélem a gyártó téved, vagy én néztem be valamit. De mivel a Kingston nem szállít 64GB-st ezért bevállaltam. Az enyém az 57-es lesz. Remélem a héten megjön, mert kicsit későn rendeltem. Mondjuk a hét végén úgysem lesz időm átszerelni a gépet. Ha meglesz, majd letesztelem. A gyártó szerint TRIM-es. Megkértem az importőrt, hogy kérdezze meg, aztán javasoltam nekik, hogy tüntesse fel a specifikációban. Meg is köszönték, hogy szóltam. Gondolom azóta több kiskerben is megjelent, hogy TRIM supported. Ha kiderül, hogy mégsem, akkor én is szívok. De hát a gyártó csak tudja...
Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Energiaital topic
- Tesla topik
- További aktív témák...
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest