- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
zippofcy
senior tag
Én nem régóta foglalkozom az SSDkkel, haverom vett kb 1 éve egy Vertex2-őt, semmit nem állítgatott rajta vagy pakolt át, használja, semmi gondja vele csak kicsi neki.
A HDD árkartell miatt döntöttem úgy hogy még egy 2TBs HDD helyett veszek inkább egy SSDt, árban nem szántam rá sokat (anno a WD Elementseket 20 ezerér vettem postával) szal itt vettem hwaprón egy 128 GBs Octane-t. Azért ezt mert ahogy olvastam:
1. 1.13as FW javította a lassú 4k olvasást / írást.
2. NEM SF vezérlős (BSOD, fagyás, stb) bár mondom haver Vertex2jével sincs semmi baj.
3. Az alaplapom csak Sata2-es, nem hinném hogy sokkal gyorsabb lenne benne akár egy Agility akár egy Vertex.
4. Samu, Intel, stb felárát nem szándékoztam kifizetni.
5. Az eladónak rengeteg pozitív visszajelzése van (tőlem is kapott
)W8-at már ráraktam, Anvil benchmarkban a 4k olvasás hol 15 MB/s hol 19 MB hol 40. Első kettő attól függ melyik SATA kábelre rakom, a 40 meg akkor volt mikor semmi más nem volt a vezérlőre kötve. Majd rakok fel képeket ha megcsináltam a haver Vertex2-őjével az összehasonlító tesztet. Sajnos Sata3-on nem tudjuk tesztelni (csórók vagyunk na
)
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
)