Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Balage76
üzenetére
Ehh... ne kötözködj már . Azért írtam, hogy jók az értékek, mert az az SSD , SATA2-n ezt az eredményt hozza a tesztekben, és az jó. Ennyi. Ne menjünk bele, hogy mihez képest, és ne hasonlítsuk össze mással, mert nincs értelme. Nem erről szólt a kérdése.
Egyébként meg szerintem a marketing az, amit Te csinálsz....
(#37930) fudi2002: Ebbe én már nem is tudom hanyadszorra nem fogok belemenni...
Egy ideje már tudom, hogy mit mivel kell összehasonlítani...(#37939) szmegma: Guglizhatsz naphosszat, attól még nem lesz gyorsabb az SSD-d.
Jók azok az értékek , hidd el. Az, hogy a tesztekben nincs a csúcson nem jelent semmit a felhasználás szempontjából. Itt mindenki a szekvenciális olvasást hajhássza, holott nem is igazán lényeges.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest