- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
fudi2002
üzenetére
1, Veled ellentétben olvastam, nem keveset. - Elhiszem, ezt nem is állitottam.
2, Nem kérdezgettem 1000x kitárgyalt témát. - Úgy tudom ez egy fórum, kérdezni lehet, de pont ezért írtam azt amit írtam, mert majdnem mindenkinek más a véleménye erről...
3, Levontam az olvasottakból a konzekvenciát. - Örülök neki!
4, Ezek allapján sandforce ellenes lettem. - Persze hogy az vagy hiszen neked nem olyan van.
5, Kerestem alternativát.
6, Megtaláltam, megvettem, használom. - Inkább úgy lenne a jó megfogalmazás megvettem használom a többi egy fos...Ha rám hallgatsz vegyél amit akarsz, csak utána nehogy olvassuk, hogy ez az érték mé ennyi és ménem annyi, meghát kékhalál se vót eddig, lehet attól hogy bal lábbal keltem ? stb. Részemről lezárva, sok sikert!
Oké, rendben lehet így van, tényleg nem értek hozzá, de akkor azok akik itt ebben szakmai topikban ezt ajánlják másoknak akkor az félrevezetés?
Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Trollok komolyan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest