- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
fudi2002
üzenetére
Ha már egy gép swaphoz nyúl ott már sehogy se lesz boldog a júzer, lehet az bárhol.
Nem igaz, swap akkor is kellhet, ha van elég sok ramod. Amúgy is, azért van az is, mert segít neked, nem azért hogy ártson. Ahogy a böngésző cache is.
Ha egy ssdre (normális márka) vállalnak 3 vagy 5 évet, az elég megnyugtató kell legyen. 3év múlva mire mész ezzel már és mennyit fog érni addigra.
5 éves gari nem túl gyakori, de jó lenne. én meg lehetőség szerint minél tovább akarom használni a cuccaimat, nem arra megyek rá hogy 3 évente mindent természetszerűleg ki kellene dobnom. HDD -nél ez nem szokott gond lenni. Nem mellesleg a gyártóknak volt olyan ötletük is, hogy ha csak olvashatatlanná válik az ssd, akkor az ne legyen garis csere, mert hogy az adatok még rajta vannak. Nem tudom hogy valamelyik alkalmazza -e ezt a gyakorlatot, de az ötlet megvolt.
Nem kell sztem túlmisztifikálni az ssdt, használni kell azt jónapot.
Helyes. Én is ezt mondom, csak nem bízom benne.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD500GB HDSentinel 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Silicon Power A55 2TB SATA3, 2"5 - Új - Eladó!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest