- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Porcupain
üzenetére
Ami nincsen indexelve azt nem találja meg, kipróbáltam. Főleg a rejtett fájlokat. Hidd el nagyon kényelmes úgy keresni valamit, hogy beírod a startmenü keresőjébe, és már menet közben adja is ki a találatokat... Próbáld ki !
A kopást meg Te sem gondolod komolyan, ugye??

Kicsit vicces, hogy egyszeri 700 MB-tól kopik az SSD...Fire/SOUL/CD:
Indexelés: Bizonyos alkalmazások a Windows Search-re támaszkodnak, azt használják. Ilyen pl a Windows Intéző, vagy az Outlook stb. Ezek kereséskor lassabban fognak dolgozni ha tiltva van az indexelés, ugyanakkor akik pl TotalCommander-t használnak és azzal keresnek fájlok után, azok nem vesznek belőle észre semmit.
Én pont erre gondoltam. Mivel Total Commandert sosem használok, nekem fontos az Intéző gyors keresése, többek között azért ,mert kiterjed az Outlook mappákra is, és így a levelekben is gyorsan tudok keresni.
Böngésző Cache: Nekem is csak 150 MB van beállítva Ramdisk-re FF alatt. Ha kitörlöm a cache tartalmát, akkor utána pl. ez az oldal is (és minden más oldal) az első betöltéskor sokkal lassabban töltődik be, mint egyébként, szóval szerintem előnyös a Ramdisket így használni.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs