Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Aktív témák
-
strebacom
senior tag
No most volt időm benézni,mert melózok(24órás készenlét,és munka
), látom megy az elmélkedés,hát kicsid ideges vagyok miatta, de teljesen megbízható boltban vettem,ahol törzs vásárló vagyok,már évek óta soha semmi gond nem volt!!
Tegnap előtt délután tettem fel az OS-t,más nem volt,meg ugye a progik, két partició van 25Gb rendszer a többi meg Games, no a 25-böl 13 szabad a Games-re meg a Battlefield3 és ennyi,nincs más,de 640GB.meg 33-szori indítás,25 óra ????
Az a fura hogy gyári fóliázott,leragasztott doboz volt valami müanyag akasztóval hátul....
Itt valaki írta, hogy progi rosszul is olvashatja ki a smart-ot!!Nem tudom ez van hibája nics jól működik,csak kicsit baxa a csőrömet a dolog....
ÖTLET??
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Synology NAS
- A karakterekre fókuszál a Marathon legújabb videója
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), látom megy az elmélkedés,hát kicsid ideges vagyok miatta, de teljesen megbízható boltban vettem,ahol törzs vásárló vagyok,már évek óta soha semmi gond nem volt!!