Hirdetés
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
Aktív témák
-
strebacom
senior tag
No most volt időm benézni,mert melózok(24órás készenlét,és munka
), látom megy az elmélkedés,hát kicsid ideges vagyok miatta, de teljesen megbízható boltban vettem,ahol törzs vásárló vagyok,már évek óta soha semmi gond nem volt!!
Tegnap előtt délután tettem fel az OS-t,más nem volt,meg ugye a progik, két partició van 25Gb rendszer a többi meg Games, no a 25-böl 13 szabad a Games-re meg a Battlefield3 és ennyi,nincs más,de 640GB.meg 33-szori indítás,25 óra ????
Az a fura hogy gyári fóliázott,leragasztott doboz volt valami müanyag akasztóval hátul....
Itt valaki írta, hogy progi rosszul is olvashatja ki a smart-ot!!Nem tudom ez van hibája nics jól működik,csak kicsit baxa a csőrömet a dolog....
ÖTLET??
Aktív témák
Hirdetés
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó több db belső (3.5) merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), látom megy az elmélkedés,hát kicsid ideges vagyok miatta, de teljesen megbízható boltban vettem,ahol törzs vásárló vagyok,már évek óta soha semmi gond nem volt!!