Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Aktív témák
-
gtasystem
őstag
Ha nem jól csinálja meg a migrácót az Acronis, akkor nem logikus használni, hiába adják az SSD-hez. . .
na igen csak ezt senki sem mondta..sőt arról volt szó hogy az Acronis jól csinálja meg az eltolást..
és tudtommal a paragon szotfverei nem teljes verziós trialok hanem letiltott funkciósak..amit pedig ajánlottál épp most néztem megint és nem tudom letölteni a letitbitről..na mindegy majd még próbálkozom de akkor ezekszerint senki sem próbálta ezt még, tehát konkrétan ez is csak tipp hogy valószínűleg a paragon jól tolja el..
mert elvileg az Acronist is ajánlják minden os-hez aztán mégse jó..mi baja lehet egyébként ha marad rosszul eltolva? mert én sebességet néztem de az jó..
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Spórolós topik
- Hegesztés topic
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- Eladó jó állapotú, megbízható 256GB-os NVMe SSD-k (Samsung, Intel, stb...)
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs