- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
válasz
Faterkam
üzenetére
A sebességen nem fog változtatni(mármint hogy belassuljon), hogy a partícióeltolás helyes lesz, meg AHCI üzemmód lesz. (írtam, hogy W7 alatt TRIM nélkül készültek a képek)
Az AHCI üzemmód mindenképp segít, hogy a lehető leggyorsabb maradjon, de a belassuláson nem.
A Vertex 2-t Én már nem javasolnám (nem azért mert rossz vagy hasonló), csak a Kingston V+100 vagy a megfelelő típusú ADATA lényegesen jobb választás XP alá, igaz árban húzósabbak.természetesen a vertex 2-t meg a Samsung-ot is megveheted ha úgy érzed, Én csak azt írtam le, hogy mire számíts. Ha nem fogod naponta 20x letörölni meg teleírni az SSD-ket, akkor mindegyik ki fog annyi időt húzni, ameddig az a konfigod is megvan.
Azt azért had kérdezzem meg, hogy miért van szükséged az XP-re?
(W7 alatt is futtathatsz XP-t, ha esetleg valamilyen program kompatibilitás miatt lenne szükséges az XP... Ha meg esetleg ez megoldás lenne, akkor máris nem kellene meditáni, hogy XP alá milyen SSD-t vegyél...
)
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Trollok komolyan
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- További aktív témák...
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)