Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Üdv!
Belépnék az SSD klubba egy Samsung SLC 32GB-val.
Most megy fel rá a egy XP, ráadásul magyar....Eredetileg FAT volt rajta, de nem néztem meg, hogy volt-e rajta valami, helyből töröltem, kriksz-kraksz nevű volt a partició?
Volt rajta valami doksi vagy driver?A topicot végig olvastam és az 1. hsz-t is linkestűl.
Úgy láttam mindenki Vistát rakott az SSD-re (jó... kivéve Nyugdíjast, meg még egy topiclakót)Kérdésem:
Van valahol leírás az XP&SSD optimalizáslásra? vagy próbáljam meg a Vistáról olvasottakat adoptálni?
Szivesen veszem a Ti válaszaitokat is.
Célom az ultra gyors boot. Az 32G SSD mellet 2db F1 vinyo is menni fog, de jelenleg csak egy tesztgépben van.Eddig is kikapcsoltam az indexelést, de a pagefile-t nem mertem, pedig 4G RAM van a gépben.
De pl. olyan apróságokat sem tudok eldönteni, hogy a Documents mappát hova tegyem.
Sorry de IE7-et használok, az meg oda nyomja a cuccait több más progival együtt.
Nem beszélve a néha meghülyölő NOD/Comodo párosról, amik általam ismeretlen események után elkezdenek log meg egyebeket irni (filemonnal látom mit garázdálkodnak...)A másik probléma a programok telepítése.
2 éve stabil az XP-m a főgépemen, de már nagyra hízott a program files mappa.
Ha az SSD-re telepítgetek mindent, akkor hamar megtelhet (pedig csak 2-3 játékkal játszom), ha meg a HDD-re akkor nem gyorsulnak.
A "swappelős" játékoknál ez megint gond. PS CS3 szintúgy dilemma... bár a képeim külön vinyon tartom.Szóval várok minden praktikus tanácsot! nem baj ha nem XP specifikus.
Aktív témák
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital 2TB SATA HDD 100/100% hibátlan állapot
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest