Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Aktív témák
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Újra itt vagyok. Tegnap megtettem a felfedező körutamat a városban. A MM-ban kapható Samu 830-as 39990Ft-ért, a jól képzett eladó a garanciáról nem tudott felvilágosítani, bátortalanul 1 évet mondott.
Utána elmentem az egyik legnagyobb számtech boltba a Win Investorba. Természetesen nem tartanak mert " nagyon drága és senki nem veszi ".Meg kell rendelni. A 470-es Samsungot 33000 ft körül mondta, de csak rendelhető státuszban van, érkezése bizonytalan.
Samsung 830-as elvileg lenne 37990 Ft.-ért 2-3 nap átfutási idővel, de nem biztos hogy ennyi lesz mire megérkezik.
Ugyanez volt szinte az összes üzletben.Árakban is és a rendelés menetében is.Marad a jól bevált Webáruházas rendelés.
Közben szétnéztem itt az aprón is, csak ezzel fenntartásaim vannak.Mennyiben befolyásolja a működését, megbízhatóságát, hogy a kondíció kb. 56% - Jó? Ez ilyen gyorsan " romlik"?
Mert így lehet tűröm még egy darabig a merevlemez "lassúságát és zaját".
Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest