- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
KaiotEch
üzenetére
Akkor Te ajánlj neki sata2-est, és majd eldönti mit szeretne. Szerintem Ő is elolvasta az előző hozzászólásokat... Ha nekem tudná az alaplapom, és most kellene döntenem egy aránylag hosszú távú beruházásban, és az anyagi lehetőségeim is megengednék kifizetni a különbséget, akkor biztos, hogy sata3-as ssd-t vennék, úgy, hogy tisztában vagyok azzal, hogy főleg a 4K olvasás számít egy oprendszernek szánt ssd-nél, ott meg tudom nincs nagy különbség. Nem lehet tudni mit hoz a jövő ( ki mit mire használ majd) , ha már veszek valamit, akkor ne a régi technológia legyen. A lényeg, hogy vásárlás előtt álljon rendelkezésre elég információ, ami alapján lehet dönteni...
Aktív témák
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Óvodások homokozója
- Mikrotik routerek
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest