Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Ottoka
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Sajna ez van. Nekem volt 4 raptorom is, raid kártyán, nem alaplapin, azokat cseréltem 4db 15.000rpm-es sas winyóra, aztán jött 4db samsung 32Gb-os ssd, azokat lehetett először kapni itthon és jó áron is voltak. Sajna azok elég kicsik voltak, össz 120gb. Ezért jött 4db 64gb-os patriot warp, a tárhely megoldódott, de sebességben nem voltak a legjobbak. Talán a 4db raptorral tudnám hasonlítani. Aztán jött 4db 120gb-os g.skill falcon, ezek egyelőre a polcon pihennek, mert az adaptec 5805-ös kari hány tőlük, az adaptec és a g.skill egymáshoz küldözget új firmware-ért, az adaptec szerint pár héten belül lesz a karihoz új firmware.
Tehát most bocsánatot kértem és visszatértem a 4db sas winyóra, most várom Ősembertől a g2 szériás 160gb-os intel x25-m ssd-imet.
Aktív témák
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Cyberpunk 2077
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- sziku69: Szólánc.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- További aktív témák...
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- TP-Link TP1600G-28TS switch // Számla - Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest