- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz
Sea Edge
üzenetére
... ööö de, szerintem tudom: egy blokk módosításához az egész lap kiolvasódik (aminek egy része pl. érvénytelen adat, azaz már törölt filehoz tartozik, de eszem ágában sincs adatmentő programmal visszahozni), a blokk módosul, az egész lap a flashből törlődik, majd az adatok (az érvénytelenekkel együtt) visszaíródnak. Ez, ugye, a hivatalos folyamat. Nomost engem az érdekel, hogy a törölt flash-cellát kiolvasva 1 vagy 0 a bitek értéke?
(Ha időnként ilyennel feltöltöm a partíció üres részét, a flashból törlés és a visszaírás ezekre az adatrészekre semmilyen hatással nem lesz - remélem, így egy picit érthetőbb, hogy mi érdekel és mire akarom használni. Az előbb félreérthető voltam: a passzívan csücsülő adatok körbe-körbe tologatása is write-amplification, de engem az érvénytelen adatok tologatásának csökkentése érdekel csak. Ha minden bootkor nem is, de pl. kéthetente lefut egy df által felparaméterezett dd, ami feltölt egy file-t FF-el vagy 00-val, majd ezt a file-t törlöm, máris van valamilyen félTRIMmegoldásom)
Aktív témák
- Friss előzetes érkezett az új Mortal Kombat II filmhez
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest