Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Gondwana
üzenetére
Kösz neked és DV-nek is a megerősítést. Elsőre mondjuk jól rácsodálkoztam, de akkor ez van.
. Egy Seagate 7200.10 250 GB-os HDD-ről váltva meg valami eszméletlennek tűnik az egész rendszer (eddig semmilyen SSD-m nem volt), örülök hogy megvettem. Mondjuk utána eléggé csalódás volt odaülni még csak pár percre is a 1.8-as 4200 rpm-es HDD-vel szerelt notim elé, most már abba is kell majd SSD. 
-
DV
senior tag
válasz
Gondwana
üzenetére
Intel® 3 Series Express Chipset family, pl. P35, link.
bluobluo
Melyikre gondolsz, hogy draga?
neverless
"Bár nem látom a felsorolásban,hogy ott lenne az ICH9R", ez lesz az: " - Intel(R) ICH9R/DO/DH SATA AHCI Controller", link.
Uzmany
Hogyha veszel egy Intel SSD-t, akkor a jelenlegi rendszeredet at tudod menteni az uj SSD-re vele. Nem kell ujratelepiteni semmit.
-
neverless
tag
válasz
Gondwana
üzenetére
Ez ok, csak írva vagyon, hogy: "The chipset must be using one of the following controllers:"
és ott kéne lennie az ICH9R-nek.Ja és van itt egy letölthető chipset azonosító program is, ami nem indul el nekem, de írja hogy adminként kell indítani. De úgyse megy. Nem mintha nem tudnám milyen csipszetem van, csak gondoltam a program megmondaná hogy "igen, jó a driver", vagy "húzzá innen hülyegyerek"
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Autós kamera eladó
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi