Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
Aktív témák
-
knbs
senior tag
Forumtarsak,
SSD-re szeretnem lecserelni a rendszermeghajtomat. 256-GB-ra gondoltam arra lennek kivancsi, hogy mit ajanlotok az ar/ertek arany erdekel az hogy mennyibe kerul nem lenyeges szempont.
Az alap rendszeren kivul szeretnem a Steam-et feltenni ra itt is csak 2 jatekkal jatszom hebe hoba(counter strike es TF2), van ertelme jatekot erre felrakni?(igazabol eleg regi jatekokrol beszelunk szoval nem tudom hogy lenne e ertelme)
Ezen kivul nagyon sokat foglalkozok video vagassal effektezessel (adobe after effects 64 bit es tarsai, Sony vegas, stb.), 2 het mulva kezdunk bele egy videoklipp forgatasba gondoltam lehetne valamit az SSD- reven gyorsitani a kulonbozo folyamatokon.
A segitsegeteket elore is koszonom!Udv,
knbs
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- BMW topik
- Villanyszerelés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest