Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Flash SSD - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#22762) Zlin50


Zlin50
senior tag

Kicsit töprengtem a korábbi adatokon és arra gondoltam mi lenne ha a videovágást SSD-ről csinálnám. Napi 10-20 gigánál több nem menne rá és a többi, mármint keresés és vágás meg feldolgozás másik meghajtóra (HDD-re) az számára csak olvasás lenne.
Hogy hányszor olvassák ki ugyanazt a cellát gondolom nincs korlátja , csak az állapotának változtatása korlátos.
Jól gondolom én eztet? (Ha igen akkor talán a fenti funkcióval sem készíteném ki hamar, és ezzel gondolom sokkal gyorsabban lehet elvégezni a feladatot. Ja igen, hát akkor viszont a rendszer mellett kell majd még egy SSD. )

Abban kérnék segítséget még (ha valóban így van amit OCZ mond az alignról) hogy mit kell tenni egy SSD-vel ha nem rendszerként akarom használni és be akarom rakni egyelőre XP 32bit alá egy szokványos NTFS partícióval. Az XP állítólag nem tudja azt az align dolgot beállítani. Tényleg így van ez? Annak van jelentősége hogy hány bites rendszerben van particionálva és formázva? (OCZ szerint gyorsformázást szabad végrehajtani és nem szabad teljest ráengedni) Ez lenne a videovágós darab amit már most is be tudnék rakni rendszer váltása nélkül ha megoldható.

"HA-SIA, HA-SIB, HA-SIC ... AEROTRIGA forever"

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Flash SSD - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.