- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Laslow
senior tag
Az igazat megvallva gondolkozom egy ugyanilyen Apacer 32GB-os SSD vásárlásán. A win-t és a programokat raknám rá, és a cél az lenne, hogy érezhetően gyorsabban működjön a rendszer, pont, amit te is tapasztaltál.
A huszonegynéhány ezer forintos kategória fölé árban semmiképp nem akarok menni. Ennyiért egyik oldalról ott van az, hogy számodra érezhetően gyorsabb lett a rendszer mint egy hagyományos 7200-as HDD-vel, a másik oldalon pedig ott van az, hogy:
- "nem szabad sokat várni ettől az SSD-től"
- talán JMicron vezérlős, ami valamiért hátrány
- nem tudom miképp kellene megformázni (blokkméret mekkora legyen?)
- XP és később Win7 simán rátelepül-e, vagy valamit varázsolni kell (mit?)
- pár hét használat után nem lassul-e be
- nem kezd-e akadozni pl. mp3 lejátszás közben (olvastam itt ilyen tapasztalatokról)
- miképp rakhatnám be az asztali gépembe, ahol ugye nincs 2,5"-os foglalat...Szóval sok a lehetséges buktató. Az élettartama engem nem érdekel: gondolom használnám vagy 3-4 évet, évi 1 rendszerújratelepítéssel, ennyit meg tuti bírna (nem erre torrenteznék). Nekem az számít, hogy simán menjen rá a windows ha berakom a gépbe, és később se váljak tőle idegbeteggé, mert akadozik kezd, vagy akármi.

Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Highguard
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest