Hirdetés

Aktív témák

• Gallowgater

tag

Sziasztok!

Segítség kellene, de nagyon.

Van egy OCZ Agility 3 SSD-m. Kiválóan ment minden vele a mai napig (25mp alatt felállt a rendszer)

Íme a tünetek:

Az Excel mentés közben belefagyott, és sehogy nem tudtam életet lehelni bele. Toltam egy resetet, és a Giga alaplapom (Z68X-UD7) 86 vagy 8b hibakódnál megállt a bootolásnál. Ezt a kódot nem találom a kézikönyvben, de a neten sem nagyon.

Ment neki egy újabb reset és ekkor a 75 kódot dobta ki, ami elvileg a vinyó hiányát hivatott jelezni. Megnéztem, a BIOS elviekben látja.

Átdugtam másik SATA3 és 2 portokra az SSD-t, de semmi változás.

Gondoltam türelmes leszek és tovább várok, a 75 kódot követően 1 perc után a lap diagnosztikája továbbment és beállt a FF kódra, ami azt jelenti minden oké (ahogy mondani szoktam Fucking Fine).

A Windows7 elkezdett tölteni (sokkal lassabban), majd amikor a 4 kicsi színes ablak összeért kellemesen villodznak, de onnan egy tapodtat sem hajlandó továbbmenni a boot....

No akkor, gondoltam bebootolok CD-ről, az is megadta magát. Ha lehúztam az SSD, akkor betöltött a CD.

SSD visszadug, CD boot, csodák csodája sikerül, de erre az SSD-t nem látja a Win7.

Valakinek ötlete?

Mindenfajta segítséget szívesen fogadok!

Aktív témák