- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Kínai tápos Philips
Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
fsb1000
üzenetére
Szerintem ez a partíciósdi csak azért van, hogy véletlenül se fussunk a határon túl... amúgy igen, sztem is elég, ha simán csak nem rakjuk tele. De én azért beállítottam, azt' kész.
Viszont nálam nagyon ritkán volt kis megakadás szerű dolog F1 Challenge közben, aminek nem kellett volna lennie, 2 óra játék alatt kb 3-4-szer pár mp, ez SSD nélkül eddig sosem volt, lehet, hogy valami olyannal kapcsolatos, amiről fent ment a téma, és a partition alignment megoldaná... majd megpróbálom azt is. Mert bár nekem csak félig van telve, vagy harmadáig a 2 SSD, de mint mondtam, már jó párszor telepítettem rájuk új rendszert. Ha azt nézem, hogy 5-6-szor ezt eljátszottam, az 6x10 giga legalább, akkor már minden blokkom szépen el van használva.
Aktív témák
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Starlink
- Linux Mint
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs