Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Bodor
veterán
Cluster méretet nem állítottam ,nem is tudom hol kell, tehát default, ha Te tudod az mennyi, akkor annyi

Laggolás alatt mit értesz? Ha jól értettem az az, amikor csak áll a rendszer, vagyis fagy 1-2-3 mp-ig, aztán megy tovább minden, mintha mi sem történt volna?
Ha ezt , akkor igen tapasztaltam, de csak addig, amíg fent volt a PS 10. Mióta leszedtem pikk-pakk minden... Vagy a PS telepítés volt hibás, vagy az ssd- nem szereti a ps nagy fájlait , nem tudom... Uazt nem mertem még egyszer feltenni azóta...
Aktív témák
Aktív témák
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Mini-ITX
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple 1TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD11PURZ) új
- Seagate Barracuda 8TB SATA3
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest