Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz callmeakos #68613 üzenetére

    Már értem miért van ez a meme

    És akkor a DC/Warner saját magát fogja a sárba tiporni? Meg sem hagyja a Marvelnek hogy ők tegyék? Ilyen rendezőt választani...
    Na akkor...
    A Marvel már olyan szinten van, hogy szinte bárkit megszerezhet színészt/rendezőt. Egyszerűen annyira nagyra dagadt mostanra az univerzumuk, hogy ömlik belőle a pénz. Ezért a Disney kezd igen neves, tehetséges színészeket is megkörnyékezni. Sőt megszerezni, az eddig sem gyenge szereplőgárdájába.
    Ezt még meg is értem a DC/Warner részéről, hogy nem nagyon követik ezt az utat. Vagy nem tudják követni? Szerintem jobb ötlet ismeretlen embereket szerepeltetni akiknek nincs nagy nevük, könnyebb lesz azonosulni velük. (Nyilván nem Affleck-re és Leto-ra gondolok) A rendezőkhöz elég jól nyúltak eddig. Ez a választás, James Wan választása nálam kb egyenlő azzal mint ha maga a sátán Michael Bay rendezné...Persze mindenkinek meg kell adni az esélyt. De Wan?! Miért?! Vagy esetleg az Aquaman horrorfilm lesz?!
    Mind egy sírok tovább aztán lesz ami lesz.

    ui: FF7-et meg hagyjuk, azt nem a rendezés emelte (érthetetlenül) magasba.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés