Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mik76
senior tag
Egesz jo kis szeriam van folyamatban. A Parasite utan ket napja megneztuk a
Yesterday
cimu filmet. Nagyon jol szorakoztunk, amiben valoszinuleg sokat jatszott kozre a sok jo zene, de a szineszek alakitasai is teljesen jok bar egyaltalan nem kiemelkedoek. Oszinten szolva nem tudom hogy ebbol az alap szitubol lehetne-e egy tizes kategoriat kihozni, itt nem sikerult. Persze kizarolag az en szubjektiv megitelesem szerint. A befejezest kisse osszecsapottnak ereztem, es hianyoltam az igazan szivet megdobogtato jeleneteket is. Igy egy szorakoztato de egyszer nezos film lett. A foszereplo csavo ugy nez ki mintha o lenne az indiai Mark Ruffalo.
7.5/10Green Book
Nekem ez anno kimaradt, es most tudtuk bepotolni. Ez mar egy fokkal komolyabb mind minoseg, mind tortenet teren nyilvanvaloan. Egeszen meglepo volt a vegen mikor kiderult hogy letezo szemelyekrol keszult a tortenet. Nem tudom mennyi a konkret tortenet valosag tartalma, de nem tunik egyaltalan tul elrugaszkodottnak. Ez mondjuk remek, es egyben kisse elszomorito is. Arra mindenkeppen jo a film hogy a jelenlegi helyzetet fejlodesnek erjuk meg az un. "deli allamok" akkori eletvitelehez kepest, de azert meg most is sok az athallas, lassu a fejlodes arra fele. Aragorn nagyjabol hiheto volt mint olasz/amerikai es emelett szeretheto karakter, a zongorista szinesz szinten. Kicsit talan tultolta a biciklit a csirke evos jelenetben, de igazabol ez az egy volt zavaro. Szepen forgatott, jol megrendezett, uzenettel rendelkezo film. Majd vissza olvasom ki miket irt rola.
9/10Ja es
#értékeléshttp://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest