Hirdetés
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz grabber #16912 üzenetére
nem szabad ennyire sok filmet nézni, egymás után, nem jó sem neked, sem a filmeknek.. némely alkotás ennél jóval többet érdemel..
Paranormal Activity
Hát nem volt könnyű átugrani mindig a spojlerektől tocsogó hszeket a blockbusterrel kapcsoltban, de végül is szegről-végről, sikerült.. És nem is akarok nagyon ebbe a hibába esni, ugyhogy próbálok úgy írni, h aki még nem látta volna, sokat ne szenvedjen az értékéből..
Mindenek előtt mély tiszteletem és gratulációm az író/rendező úrnak, remek munka. Hiába volt minden, hiába tudtam ugy nagyvonalakban mikre számítsak, hiába lőtt le több képet is a filmből a hülye mozis trailer, én bevallom, így is rettegtem. Nem az esetleges szellemtől mondjuk, inkább a film második felében történő éjszakai felvételek csöndjétől való félelmemben. Féltem, hogy végül nem szellem lesz, hanem valami pszihopata akárki, akinek az árnya egyszercsak megjelenik a lépcsőn, és ezért máris gyűlöltem, megmondom simán, volt úgy, hogy nem néztem oda.. Nem félek láthatatlan, kézzel foghatatlan dolgoktól, de félek olyantól, amit mondjuk egy utólag megtalált, elfelejtett képfelvételen látható akármi/akárki okoz... Ez most megint ilyesmi történet volt, ezért is a gratuláció, mert sikerült megparáztatni.
Az, hogy most a marketing mit sugall a filmről, mindenhol, az engem igazából nem érdekelt, nálam müködött a dolog, pont azért a valamiért.
9/10ui. ne haragudj, Birboys!..
[ Szerkesztve ]
-
Face8814
őstag
válasz grabber #16916 üzenetére
The butterfly effect szenzációs. Nálam simán a TOP alkotások közt a helye. Ajánlott kategória!
A Keresztapa 1-3 szintén remekmű. Egybe nézve meg !Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Olcsi
senior tag
válasz grabber #17017 üzenetére
A vége tényleg érdekes lett, de végülis egészen jó értelemben. Szerintem teljesen jó a képi világa...
Viszont ezzel a filmmel kapcsolatban még az jutott eszembe, hogy szerintem simán viszi a "minden idők legtöbb nyitva hagyott kocsiajtó" díjat. Egyszerűen minden kocsiajtót nyitvahagytak, ami csak létezett a filmben. -
hoffman_
nagyúr
válasz grabber #29927 üzenetére
Nekem tököm tele van vele, mert napi 26x lenyomatják az mtv-ken. És mivel én úgy mozgok napközben, hogy settop valamelyik zenecsatornára kapcsolva megy hifiről kép nélkül, ezért nem 1x, nem 2x hallom... Úgyhogy, ha kép is van hozzá, este, ágyból, akkor már irtózom, és kapcsolom el azonnal
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
adalbert1
veterán
válasz grabber #29927 üzenetére
Hát nekem Kanye Westről ez jut eszembe.
-
Dyrtyho
őstag
válasz grabber #30753 üzenetére
a Taken c. film iszonyat nagy...már vagy 3x láttam,de eddig még 1x se untam meg,igazi akció film,nekem főleg az tetszik ahogy Liam Neeson azt az igazi,régi,visszavonult titkos ügynököt játsza,és ahogy tűzön vízen keresztül megy a lánya élete miatt.Nálam benne van a TOP5 Akció filmjeim közt
best regards, egy fórumozó blogger
-
mephi666
nagyúr
válasz grabber #31688 üzenetére
se7en alapmű, kötelező csontdaráló helyet pedig javaslom inkább a gépállat sc-t, mert a két film kb ugyanaz, csak a gépállat régebbi, vinnie jones van benne és fociznak ...a csontdaráló totál a koppintása, hollywood-i kivitelben, lófejű adam sandler-rel és amerikai focival (blöeeee)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
TRob1
veterán
válasz grabber #36079 üzenetére
Ha ilyet írsz a Kill Bill-re, akkor már nincs is további kérdésem hozzád. (És akkor is, ha annyira xar egy film, 5 pontot nem adok neki, hisz az a közép, vagyis átlagos, nézhető kategóriának számít. A közép se nem rossz, se nem jó, hanem elmegy. Az értékelésed alapján ha adsz kb 2-t, az már jó. És nem a filmre mondom, hanem az értékelés szövegére, mert az a film kb. tényleg 5-ös kategória)
(#36081) Corpuscle: Bizony. Mikor írtam hogy a legjobbjai közé tartozik, akkor a Szakasz-ra gondoltam legfőképp (hisz kétségtelenül az egyik legjobb)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest