Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
Aktív témák
-
Kassadin
addikt
Leon, a profi(Léon)720p
Egy szóval tudnám jellemezni: odab*szós. 9/10.
És nekem is kell olyan szemüveg.[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz Kassadin #33401 üzenetére
Pont tegnap néztem meg én is kábé tizenöt év után újra, egyszerűen hibátlan ez a film
Más: megnéztük tegnap a Source Code-ot, meg a London Boulevard-ot, érdekes, tök különböző két film, az előbbit már nagyon vártam, trailerek alapján odavoltam érte, az elején már teljesen odavoltam, zseniálisan szép fényképezés, pont jó képi világ... aztán ma reggelre alig maradt meg valami belőle, míg a London Boulevard meg itt motoszkál a fejemben
-
mephi666
nagyúr
válasz madgie #33402 üzenetére
nekem a zenéi maradtak meg még nagyon: a green fairy meg a heart full of soul
képes vagyok ezeket oda-vissza hallgatni ez a film nálam többször újranézős lesz... mostanában tervezzük régi haverokkal, hogy összejövünk majd itt nálunk egy szombatra, pörköltöz főzünk, sörözünk és szerintem ha filmet akarunk nézni: ez lesz az ha 5-6éve jött volna ez ki, szerintem akkora kedvencünk lett volna, mint mondjuk a harcosok klubja meg a 12 majom
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
kovsol
titán
Red Faction: Origins 8/10
Nem kimondottan mozifilm, de egy leendő sorozatot szépen megalapozó film, nem volt egy unalmas perc se benne szerintem.
May the Force be with you!
-
brownus
veterán
válasz kovsol #33406 üzenetére
a jatekot csak hallomasbol ismerem, de a filmet megnezem. kivancsi lettem.
amugy ha szereted ascifit, ajanlom a space battleship yamatot, kivancsi vagyok hogy nekem azert tetszik ennyire mert elfogult vagyok a tavol keleti filmekkel vagy tenyleg ennyire jo:-) amugy tenyleg az:d
es mint mar emlitettem a cgi kicsit elmarad az elvarttol, de minden mas feledteti ezt veled. az urcsatak meg fantasztikusak lettek! oda sokkal tobb energiat forditottak, -
kovsol
titán
válasz brownus #33407 üzenetére
red factiont ne egy nagy mozifilmnek képzeld el, hanem egy 1,5 órás sorozat nyitó filmet, lehet a sorozatos topicba kellett volna írni az értékelésemet (én speciál tiszta sorozatfüggő vagyok azt hozzá teszem)
ez amit te mondasz ez egy mese ?
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
F34R
nagyúr
82% azt hiszem ez a harmadik legjobb film amit láttam eddig, jó kis sztorit tettek a film alá még mindig dolgozom fel a reggeli látottakat.
-
G.Ogre
csendes tag
Harry Potter 10/10
Hatalmas volt végig a film, egyszer sem jutott eszembe ránézni az órára. Piton volt a kedvencem az egész sorozatban, de most még inkább A vége meg hatalmas, Drakon röhögtem mikor megláttam Na ez jöhet majd díszdobozban
-
Integra
titán
válasz darál0w #33415 üzenetére
hullotok mint a legyek
én se vártam rocket science-t, első részt még moziban láttam, a másodiknál már óvatos voltam és csak bluray, a harmadikat meg a 3d miatt haverokkal megnéztem, hiba volt. cső primitív, gyermeteg, minden részletében elképesztően óvodás bóvli volt, nekem egyszerűen nem tudott akkorát zuhanni az iq-m, hogy ezt bevegye a gyomrom. szerencsérea tf3 buktalistám:
gorneck 9 pont
tibi 8 pont
daráló 8 pont
pohár 8 v 9 pontna? ki akar még feliratkozni?
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
-
WonderCSabo
félisten
Sorry, ha már volt.
-
pohár
félisten
válasz WonderCSabo #33422 üzenetére
ez jóóóó
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz darál0w #33426 üzenetére
szerintem nem, legalábbis nem rémlik
hol felvételizik? kajak nem rémlik Malkovich-nál?[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Integra #33412 üzenetére
te meg epic hülye vagy.. nézd, mi ezt teljesen máshogy látjuk a Kacsával, mint te.. bay alkotása nyilván nem hordoz nagy filmértéket, nem is ezért adtunk neki sok pontot.. egyszerően csak jól szórakoztunk, megkaptuk azt, amiért kiköhögtem azt a redvás imax-jegyárat. innenstől meg más nem számít. nyilván másfajta 8 meg 9 pont ez, mint pl amit adsz -mondjuk- egy Leon a profira '9-es'..
Te voltál az aki ezt rosszul csinálta, te hiábáztál igazi epic félt, mert nem mint odabaszós popcornmuvit vártál el, hanem valami nagyobb dolgot.. bay-nél ez az igazán nagy hiba
én most is azt mondom, ha a béna románcvonalat nem erőltetik ennyire, meg a legvégére picit jobban odafigyelt volna, mehetett volna még több pont is.
Részemről már az kellemes dolog volt, h végig érezhettem az 1-re való hajazást, a sok ismerős képsorral meg az egész forgatókönyv jellegel
megmondom őszintén, már alig várom a bluréjt.
píszmod. jó, most olvasom még, mit írtál. nem tudom.. lehet így is megközelíteni, persze.. nem zuhanhat akkorát az iq. ez ok
de figyelj. nekem, annyira bejött anno az 1. komolyan, és akkorát de akkorát csalódtam a 2-ben, hogy egyszerűen szomjaztam rá mint a sivatagban a vízre, h gyógyítsa be a sebemet bay amit a 2-vel okozott. amennyire az 1-ről ugy jöttem ki anno, hogy á ez de kurva jó volt, ugy jöttem ki a 2-ről, h mennyire szar volt. csak annyit kértem, legyen jobb mint a kettő, az előzetes trélerek azt ígérték. meg is kaptuk, az iq-val meg nagyon gondolkodással nem foglakoztam, mint már leírtam párszor, én erre úgy ültem be a liter kukoricával meg kólával azt a jófajta odabaszást kérve a vászontól, aláfestve a jó kis zenével, ami miatt az 1 is olyan kellemes emlék. ami miatt alig van olyan hét, hogy egyszer ne toljam be itthon, jó nagy hangerővel a Predatorok úton vannak..-ot
szeretem, nna[ Szerkesztve ]
-
MmDorian
őstag
így fórum alapján sokkal rosszabbra számítottam tf terén, egyébként. pont olyan volt mint az avatar, csak fordítva, ott sokkal jobbra számítottam, micsoda felhajtás volt, geez.
na az szép volt, nem modnom, de csak egyszer néztem meg, akkrois moziba, lehet, hogy ha itthon vagyok, akkro kinyomom.jah.
X-men First Class
Ez is jó volt, de a potter is, meg a tf is jobb, szvsz, meglehet nézni, főleg, ha x-men k*cs*g vagy. elszórakoztat, nem egy forrest gump, de nem is arra van kitalálva.
6,5/10
[ Szerkesztve ]
-
-
MmDorian
őstag
kevés az 5perc mod...
melyikkel kezdjem ? vakság, vagy afraid of the dark?
Koszorúslányok
kicsit végig úgyéreztem, mintha másnaposok copy lenne. egykét vicces jelenet volt, de nem nagy durranás.
5/10
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Integra #33438 üzenetére
nagyívben kakálok a béna listádra. majd csinálok már én is egyet
xd
amugy azt nem is írtam, 6-sorban elég masszív volt azért az imax-vászon. na onnan gyak. az egész látóteremet beterítettte már, a 3d az arcomba érkezett, ahogy kell. monodm ez így kemény lesz.
de abszolut jó volt, lehet..nálam még ez is dobott az élményen -
Integra
titán
válasz MmDorian #33436 üzenetére
ott is ráfázott aki sokra számított, értsd megette a marketing bullshitet. viszont nem volt telepakolva irritáló hülye barmokkal, fél percenként iq zuhantató, idegesítő párbeszédekkel, a mindennel felszerelt optimussal, kijövő mindent elvágó szuperkarddal, aki a világuniverzum legnagyobb lúzere ahogy beleakad pár sodronykötélbe, majd nem tudja az amúgy ott lévő beépített kardjaival levágni magát onnan, de a végén azért lekaszabol vele mindenkit, muhahaha, számomra az a döbbenet, ohgy ez a film így ahogy volt approve-ot kapott. nívótlan, méltatalan, még úgy is, hogy sokat nem vársz tőle.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz MmDorian #33439 üzenetére
ha már leírtad, akkor leírom én is, hogy láttam. bnővel. csak gáznak éreztem, hogy ilyet elmegyek moziba megnézni.
semmi köze a másnaposokhoz, de nem te vagy az első, akitől ezt látom/hallom...
1-2 vicces rész tényleg volt benne...de szintén olyan film, amit ha itthon nézek simán kinyomok...majdnem ott is hagytam a termet, akárcsak a Super8nál, noha nem 1 kategoria
ezt sem pontoznám.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
Aktív témák
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztalos klub
- Milyen monitort vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok