Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
Aktív témák
-
Cthulhu Dawn
őstag
Tudnátok ajánlani olyan filmet amit leginkább HD-ben érdemes megnézni? Tehát valami baromi látványos filmet keresek (Eredet, Avatar, 2012, Sólyom végveszélyben és társai megvoltak már).
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Psychonaut
veterán
válasz Cthulhu Dawn #32151 üzenetére
TRON Legacy. Jonak nem jo, de latvanyos.
-
darál0w
Jómunkásember
Sukár Puncik
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz Psychonaut #32152 üzenetére
20 percet láttam egyszer belőle, annyi elég is volt.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Psychonaut
veterán
válasz Cthulhu Dawn #32154 üzenetére
Akkor marad a South Park: Bigger, Longer & Uncut.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Cthulhu Dawn #32156 üzenetére
Babylon A.D. ?
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
MmDorian
őstag
i am numer four, a lány elég látványos, én leszedtem fullhdba
-
pohár
félisten
TF1-2?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Apollyon
Korrektor
Primer (2004)
Nem igazán értettem hogy mi a rák van... Ez ilyen beszélgetős cucc volt, több lett egy emberből meg ilyenek. (Meg volt benne egy nagy baromság, hogy beinjekciózta valaki egy másik valaki hűtőjében lévő műanyag flakonos tejet hogy megmérgezze. De LOL, mert elég lett volna letekerni azt a hülye kupakot, de nem, átszúrja a flakont )
Ha nem figyelsz oda 2 mp-ig (tüsszentesz egyet) már annyira sem érted, hogy sehogy, miről van szó meg áhh, mindegy, nem tetszett.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
kenwood3
addikt
The last exorcism
Az eddigi legsza.abb film amit láttam
0/10
127 óra
6/10Mi az az ekezet dragasag??
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
válasz Arnold2 #32166 üzenetére
ugyan... akkor minek vállalta el a szerepet?? a forgatókönyvet nem olvasta el előtte vagy mi?
"Higgyétek el, gyakran mondtam neki, hogy tudom, hogy nem illek bele ebbe a filmbe. - ez egy fasz. lol. és visszatértünk az első kérdésemhez...
amúgy nem mond újat, mi más lenne egy színész dolga ha nem ez. úristen, hogy ellehet ez az ember szállva magától
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Arnold2 #32166 üzenetére
van benne igazság, de ez nem sokat változtat azon a tényen, hogy egy beképzelt p*cs a gyerek mondja meg nyugodtan, ha baja van egy szereppel, de normális módon... ócsárolni meg ócsárolja ismerős körben... megtanulhatta volna, hogy nem ugatunk bele a médiába mindent, ami épp jön
na igen... a forgatókönyv meg a másik: ha nem tetszik neki, visszadobhatja... de így azt is bebizonyította, hogy meg lehet venni kilóra
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mondomén
őstag
Shia LaBeouf nonono Ez mindig megmosolyogtat. Amúgy nekem nincs bajom vele. Sőt, van pár filmje amit kimondottan szeretek: TF1, Disturbia, Eagle eye, Constantine és az Én a robot is, igaz utolsó kettőben csak mellékszereplő.
-
No-kia
addikt
I Am Number Four: 8/10 engem lekötött, a szellemes filmbe nem, de itt beletudtam élni magam . a szőke csajis jól nézett ki
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani valami 5-15 éves blockbustert? Tehát kb. 95'-től 05'-ig.
Mátrix trilógiát most daráltam be harmadszorra, a LOTR-t nem rég rendezői változatban, a Star Wars-t nem csípem...
Régebbi filmekhez most nincs kedvem, azokat májusban néztem. Az újabbak között meg nem találtam semmi jót. Az utóbbi 3 évben két film tetszett jobban az átlagnál, a Becstelen Brigantyk és az Inception. Az Iron Man-ek is jók voltak de az 1-et 3x, a 2-t 2x néztem meg. A TF 1-2, 300 elment, az Avatar-t 2 óráig bírtam (látványorgiából 10 perc is elég, valami történet is kéne), a 2012 meg életem legrosszabb filmje volt, pedig az Emmerich félét néztem és nem az Asylum-os csodát. Animációshoz jelenleg nincs kedvem, és amúgy is csak a Kung Fu Panda 2-t várom Blu-ray-ben. Szóval az újabb filmek most nem érdekelnek.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz Psychonaut #32178 üzenetére
Köszi, de sajnos mind láttam!
A Ponyvaregényt kb. 2 hónapja néztem meg - nem is tudom - 5-6-7-edjére. Oldboy után a valaha készült második legjobb film, szerintem.
A Se7en, Fight Club, Sin City nagyon jó filmek. 10/10, de sajnos számomra ezek egyszer nézősek. Egyszer üt a sztorijuk, viszont akkor nagyot. Az Oldboy-al is így vagyok, mégis az a kedvencem.
A Batman-ek egyáltalán nem tetszettek. Egyszerűen nem értem miért vannak ennyire hype-olva, de biztos csak Én vagyok különc.
Valami más, látványosabb, normális bb film volt még 95'-05' között?
Nagyon szerettem ezt az időszakot, sajátos stílusuk volt a filmeknek, teljesen beszippantottak. A Mátrix és a LOTR trilógia a kedvenceim a folytatásos filmek közül. Pl a Mátrix 2-3 nem ütött akkorát anno, de ha a mai filmekhez kell viszonyítanom, akkor az Én szememben ronggyá aláznak mindent.[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
gyuromoj
veterán
válasz vzsryl #32179 üzenetére
Nem tudom ezek mennyire Blockbusterek, de nekem mindegyik tetszett:
Szikla
Ál/Arc
Con Air
Armageddon
Függetlenség napja
RettenthetetlenKicsit régebbi de nekem nagy kedvencem:
Halálos fegyver kvadrológia[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
vzsryl
nagyúr
válasz gyuromoj #32181 üzenetére
Köszi!
Szikla, és Ál/Arc már meggondolandó, rég láttam őket.
Armageddon-t és a Függetlenség napját kb. fél éve néztem meg sokadjára, bár az előbbi nem nagy eresztés.
Most ezekről eszembe jutott a Godzilla, de azt se olyan rég láttam utoljára.
Titanic-ot nehogy írjátok. Rosszabb az Avatar-nál is. A Terminator 2 után elfelejtett filmet készíteni Cameron bácsi. (Szerintem! Mielőtt valaki belém kötne.)(#32182) darál0w: Köszi neked is!
A Braveheart-ot még nem láttam. Valami egyéni kritika? Nekem túl érzelgősnek tűnik.
Forrest Gump-t kb. 1-2 éve láthattam utoljára.
Kill Bill nem tetszik egyáltalán.
Spíler jó volt, egyszer.[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz darál0w #32184 üzenetére
Rendben. Ha megjön hozzá a kedvem, már nézem is.
Egy problémám van vele. Nem az a tipikus látványos, kicsit bugyuta, de mégis szerethető mozifilm. Most valami ilyesmire fáj a fogam. Májusban annyi komoly filmet bedaráltam, hogy most valami butácskábbra vágyom, de azért nem Sucker Punch szintűre gondolok. Főleg olyan érdekel, amit már láthattam, vagy nagyon meg akartam nézni. Imdb-n végigolvastam az All-Time Worldwide Box office-t de még mindig hiány érzetem van, mintha nem került volna valami oda, ami blockbuster volt. Ezért jöttem ide.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
psg5
veterán
válasz vzsryl #32176 üzenetére
Bár nem tudom blockbuster-e, de két hete néztem meg sokadszorra (bár már van rész amit kihagyok : Band of Brothers (HBO sorozata).
Ja és még egy: Ravasz az Agy és két füstölgő puskacső
Meg a Véres gyémánt (mondjuk ezt érdemes angolul is, mert Dicaprio igen jól kitanulta a dialektust)
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz darál0w #32186 üzenetére
Gondolkoztam a Guy Ritchie filmek újranézésen. Nem tudom eldönteni, hogy számomra többszörnézősek-e.
A Múmia, jaj. Nagyon gyenge, 10/2.
A Hazugságok hálója már túl új.
A tégla egyszernézős fajta.(#32187) psg5: A háborús filmeket amúgy is utálom, most meg főleg nincs hozzá gusztusom, amikor szerethető, látványos filmekre vadászom.
Ravasz az Agy és két füstölgő puskacsőn gondolkozom még, mint a Blöff-ön.
Véres gyémánthoz sincs most sok kedvem, de ezt is átgondolom.
(#32188) darál0w: Azt se láttam még. Ha a Rettenthetetlenhez megjön a kedvem, akkor a Hazafit is megnézem.
Valami butácskább filmet is tudtok még? Mert már lassan jönnek a Memento, Rekviem egy álomért kategóriás filmek, amik számomra Top10-esek, de most nincs ilyenekhez kedvem.
-
vzsryl
nagyúr
válasz BITBOYS #32195 üzenetére
Memento és társai közé sorolom. Top10-es, de ehhez sincs most kedvem. Konkrétan gondolkodni nincs kedvem a filmen.
Valami agykikapcsolós érdekelne, pl Ötödik elem. Most hogy ez eszembe jutott, lehet meg is nézem.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
pohár
félisten
válasz vzsryl #32196 üzenetére
Bad Boys 2? gondolkozni nem kell rajta, a szórakozás pedig garantált
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest