Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Newton harmadik törvénye
Aktív témák
-
tween
őstag
A jégsziget foglyai (1969) : jó olykor a múltban kotorászni 6/10
-
brownus
veterán
válasz Tibiajax #33898 üzenetére
nem ez a csaj foxhoz képest olyan volt mint egy nyomoronc... + szinészi képesség 0!
azt nem értem, mivel egész jó szereplő gárdát összeverbuváltak, akkor miért nem egy szinésznőt kértek fel a szerepre?? és ha már ennyi pénzt elszartak erre a filmre, miért nem lehetett kicsit jobb párbeszédeket irni?? és kivágni a nyálas részeket, és nem kommersz-fos zenékkel telepakolni a filmet, a végén majdnem sokkot kaptam! a tvájlájtban is jobb zenék vannak mint ebben!!a 153percből az volt számomra élvezhető mikor ment a gyilok, egy gyenge 4es a film.
mostantól bay=bolljájj,meg amikor a picsa áll mint egy kifutón mögötte meg folyik a harc, robbanás hegyek, szánalmas... mint egy kibaszott hajlakk reklám b+
másik jelenet, amikor hangosan felnevettem, mikor samet arrébb tolja és beszél bele a kamerába és rázza a kezét mintha kukit verne, LOL.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
megnéztem a Source Code -t 8/10, és a végén esküszöm futkosott rajtam a hideg !spoiler! mikor Goodwin az emailt olvasta.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
psg5
veterán
Estére romantikus vígjáték 5 éven belüli? Ne túl csöpögőset...
F.K.T.
-
zolynet
veterán
Going the distance - Hétmérföldes szerelem (2010)
trailer
imdb
nálam 7/10, volt benne egy kurvanagy poén (a többi poén mellett,akadt), amúgy meg egy könnyed másfélórás DrúBerrimóros film, bőven nézhető kateg, csajjal meg tán ajánlott is (neki be fog jönni , remélem)[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
Kassadin
addikt
Ünneprontók ünnepe illetve Agyő, nagy ő!. Ezek jutottak hirtelen eszembe.
-
Gorneck
legenda
Stake Land - érdekes az elképzelés, a lények inkább felbasztak, mint komolyan vegyem őket...szezont a fazonnal keverése. A vége is érdekes lett. - 10\7
Gorneck#1239
-
F34R
nagyúr
-
mickemoto
őstag
Torrente 4 : 65%
Az első két rész tettszett a legjobban, a harmadik is jó volt, de úgy látszik mostanra kifogytak az ötletekből, mint szinte minden sokadik részes filmnél (sajnos).
[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
bradam
aktív tag
A remény rabjai
Nagyon nagy elvárásaim voltak, majdnem teljesen meg is felelt.
A papi monológja szerintem nagyon eltalált volt,Tim Robbinst eddig nem szerettem, de ez fenomenális volt.9/10
-
heihachi
addikt
Ma Crimson Tide vs The Hunt for Red October napot rendeztem. Nem tudok dönteni melyik a jobb, de mindkettő nagyon-nagyon jó film.
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
RexpecT
addikt
Halálsoron 10/10.
-
Tibiajax
nagyúr
The Quiet Earth
hd
felébredsz, és egyedül találod magad a Földön..
mindig is szerettem az ilyen muvikat. jó kis sivárak de hangulatosak
8/10 -
lvnt
őstag
Watchmen (The Ultimate Cut) - 10/10
Először moziban láttam a filmet, rá fél évre jött a DC. Egy ideje már tervezem megnézni belőle az Ultimate Cut-ot, most pedig Tibi elmélkedésén felbuzdulva meg is tettem.
Immár harmadik alakalommal ragadott magával teljesen. A zene, a hangok, a képi világ. Ezek mind rengeteget hozzátesznek a film fantasztikus hangulatához.
A karakterek nagyon jól kidolgozottak. Dr. Manhattan és Rorschach monológjait külön kiemelném.
A néhol naturalista ábrázolás plusz jó pont. A leszakadó végtagok, a vér vagy a csontok törése. Itt egyáltalán nem öncélú az erőszak. Igenis szükség van rá, hogy átadják az eredeti képregény és a film mondanivalóját. Nekem a Snyder-féle lassítások is bejönnek. Már a 300-ban is tetszett a megoldás, még ha nem is túl egyedi.
A legtöbb színész rendben volt, sőt. Viszont Miss Jupiter egy-egy jeleneténél igencsak húztam a számat.
Akiknek nem tetszett, valószínűleg akciót vártak. Nekik megértem, hogy vontatottnak tűnhet. Nekem egyáltalán nem volt az. Egy percig sem unatkoztam, így, harmadjára sem.
Nálam ezek a "tökéletes" képregény-adaptációk: Sin City, The Dark Knight, Watchmen.
A maga kategóriájában egyértelműen tízes.Avatar-témához: én biztos, hogy Rorschach-ot kérném arcképnek, ha nem lenne foglalt.
-
F34R
nagyúr
Evangelion 1.0 You are (not) Alone
79 %
Evangelion 2.0 You can (not) Advanced
82%
Hát ez mese a javából
Rá vagyok most kattanva a robotos cuccokra
-
BITBOYS
addikt
Haywire Official Trailer Uhh, kemény a csajszi
[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
KNIGHTS OF BADASSDOM Comic-Con trailer[link]
Bekockult RPG-s brigád elmegy Live Fantasy-t játszani, ami nagyon jól sikerül, mert igaziból sikerül egy démont idézniük, ezért a szobaharcosoknak be kell durvulnia.
Horror vígjáték"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
F34R
nagyúr
válasz Komplikato #33931 üzenetére
Ez ám lehet még jó is lesz , szeretem a hasonló vígjátékokat
-
Komplikato
veterán
Szeretem a szubkultúrákon való csipkelődős, ámde kedves vígjátékokat. Bár ilyenből szerintem a Galaxy Quest volt még a legjobb, eléggé kaptak arcukra a Trekik és az SW kedvelők, sok egyéb sci-fi és UFO mániásról nem szólva. Remélem ez is elér egy bizonyos színvonalat
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
heihachi
addikt
Amikor először láttam a Wm-t (persze moziban), akkor valahogy nem jött annyira szörnyen be. Van egy eléggé komor hangulata a dolognak, pláne, hogy a vége erre még rátesz egy jókora lapáttal, és szerintem nem voltam ehhez akkor éppen jó hangulatban.
Azóta aztán már vagy 5-6-szor is láttam, minden megnézés után egyre jobban és jobban tetszik, és ha pontoznék, akkor biztosan 9 vagy 10 pont környékén kapna tőlem is. Most azon kevés film közé tartozik, amit bármikor újra meg tudok nézni (így be is szereztem egy eredeti, extra kiadást belőle, igaz csak DVD-n).[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
BITBOYS
addikt
Belőlem ugyanazt a hatást váltotta ki, mint a V, odaszögezett a fotelba és lenyűgözött. Van egy -több- szép monológ benne, pl: ..A jövő napról napra egyre sötétebb,
de a múlt, még a mocskos részei is,
egyre élénkebbnek tűnnek. Az idő előrehaladtával ezt mindenki átérzi egyszer -
lvnt
őstag
válasz Tibiajax #33935 üzenetére
Csak olvasva a gondolataidat megint elgondolkoztam azon, mitől is ilyen megosztó ez a film. Már akkor sem nagyon találtam választ rá, amikor annak idején a szintén "két táboros" kritikákat olvastam. Van olyan film, ami ugyanúgy tetszik, de mégis megértem azt, hogy megosztó. A Watchmen esetében valahogy nem így van. Persze megint nem jöttem rá, de legalább megerősítettem magam abban, hogy nekem az egyik kedvencem.
heihachi: Csatlakozom. Nagyon nem vagyok egy újranézős filmrajongó, de ezt akár ma meg tudnám nézni még egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, külsősként hozzászólnék a Wm témához, eddig egyszer láttam, de felejthetőnek vélem, nem adnék rá túl sok pontot, egyáltalán nem fogott meg, ellenben most olvasva a véleményeket megnézem újra, hátha másodszori nézésre jobbnak vélem majd, meglátjuk.. üdv
-
GabN73
addikt
válasz Komplikato #33931 üzenetére
Váháh. jó lesz ez!
-
Psychonaut
veterán
The Island 7/10
Na, vegre jutott idom egy kis filmre. Bay ide vagy oda, nekem tetszett a film, jol szorakoztam rajta. Persze a sztori nem egyedi, de hat ez ez nem is egy olyan film, amitol nagy sztorit es komoly mondanivalot vartam. Porgos volt, nem ult le egy percre sem, ugyhogy egy hetest megerdemel siman. Uldozes, tores, zuzas, lovoldozes, minden van itt, ami csak szem szajnak ingere, meg persze Bay kedvence. Scarlett Johansson meg persze nagyon jol nez ki, de hat ezt eddig is tudta mindenki. Egyszer boven megeri megnezni.
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Külpolitika
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest