Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#15985) Arnold2 válasza BITBOYS (#15984) üzenetére


Arnold2
őstag

:D Ezen most jót nevettem így ébredés után.
A kedvenc zászlós jelenetem a Pókember 3-ban volt (azt hiszem a harmadikban volt). PP ezerrel igyekszik valahova de még gyorsan felugrik egy épület tetejére és leguggol egy feszesen lobogó CGI amerikai zászló elé. Na ekkor engedtem el egy cifra káromkodást, amire a szokásos megfordulok és nagyon csúnyán nézek valamint pár röhögés volt a válasz.

S hogy melyk a gázabb: Armageddon vs. Pók 3? Nos az Armageddon-ban egy minimálisan illeszkedett a filmbe a jelenet, el tudok képzelni ilyen kőidióta amerikait, aki egész nap lengetné a helyett, hogy pl. megkeresné Megan Fox-ot és megadná neki ami jár.
Míg a Pók 3-ban abszolúte de indokolatlan a jelenet. Amerika nem forog veszélyben, a világ sem fog pár órán belül megszűnni, csupán pár tápos gyógyegér CGI harcol. S akkor BUMMM Amerika! Fuck Yeah!!

S hát valóban nem vagyok oda Amerikáért. Nem általánosítok mindenkire, aki ott él, mert élnek kinn rokonok s azok férjei/felesége egész normális tanult emberek. Én az Amerikai államot, az életstílust és a szemléletmódjukat nem csípem.
De ez most már tényleg nem ide tartozik. Inkább röhögjünk megint Bitboyson és Monstrén :D :P

(#15980) Tibiajax: Nem úgy volt, hogy Dr Parnassus-ra megyünk el? Én elég fosós vagyok, szándékosan nem égetem le magamat előtétek hogy pl annyira megijedek, hogy bebaszom a popcornt a mögöttem lévő sorba (true story).

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.