- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Keresek 1 filmet, amibol nem sokra emlekszem .Talan gyerekek csinyteveserol szol, es van 1 jelenet benne amiben 1 ferfi epp a dolgat vegzi a kukoricasba es a gyerekek meg alatesznek kozbe 1 lapatot es eltuntetik a vegtermeket, ami hatalmas meglepetest okoz a ferfinek
. Talan magyar filmrol van szo. Otlet valakinek?
-
vilmos195809
csendes tag
Sziasztok!
Ezer éve keresek egy filmet. Az a baj, hogy kb. 15évvel ezelőtt láttam, így halványak az emlékeim. Ha jól emlékszem, talán az M1-n ment, karácsony környékén. Egy családról szólt, akiknek a kislányát, vagy kislányait felfalták a farkasok. Ha jól emlékszem, később lettek újra gyermekeik. Tudom, nem sok infó, és elég zavaros az is, ami van, de hátha akad valaki, aki nem tizenévesen látta, és emlékszik a címére!
Előre is köszönöm a segítséget -
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok! Ajánlottak egy filmet, de a címét nem tudták, hátha ti tudtok segíteni.
Valami olyasmi a lényeg, hogy mi lenne, ha..? Egy emberről szól, akinek egy napját mutatja meg kétféleképpen. Elsőben látszólag minden pechesen sikeredik: becsukódik előtte a metró, lecsúszik az állásinterjúról, a másikban pedig épp ellenkezőleg. És végül mégis az előbbi élete tűnik sikeresnek. Ha valakinek megvan ennyiből annak örülnék...
-
Asanto
tag
válasz
Vertigo18 #2552 üzenetére
Köszi de sajnos nem erre gondoltam.
Nem ennyire híres színészek játszottak benne és kevésbé volt vígjáték.
Még ha nem is hallmark gyártás, de ott láthattam. Elég "b" vagy "c" kategóriás, lehet ezért is nehéz megtalálni. Egyszerű történet, nem volt túl poénosra se véve, csak valamiért megmaradt. -
Vertigo18
addikt
Ez talán a Két hét múlva örökké című film, elég jól ráillik arra, amit leírtál.
Ha esetleg az a jelenet megvan, amikor Sandra Bullocknak f0$nia kell egy autópályán és bekéretőznek egy lakókocsiba... nah, akkor ez az a film!
Bár jobban megmaradt, amikor egy kis vörös fogadja a Playboy lakosztályon Sandra Bullockot fekete fehérneműben
-
Asanto
tag
Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni egy filmmel kapcsolatban. Sokat bogarásztam az imdb-t is, de egyszerűen nem találom amit keresek.
Kevés dologra emlékszem, de a film főszereplője egy építési vállalkozó lehet. A cég lakóparkot akarna asszem építeni és a csávó pont egy olyan csajba szeret bele aki ezt az egészet ellenzi. Azt már sajnos nem tudom hogy a nő hogy kerül a képbe, de szerintem azon a helyen lakik, ahol ez épülne... vagy az is lehet hogy a városnak dolgozik.
Már nem emlékszem a végére, hogy a melót vagy a csajt választja, úgyhogy lehet kicsit dráma is...
Semmi nagy költségvetés, ezért is nehéz, szerintem valami tv movie (lehet hallmarkos, bár ott sem találtam). 2005 körül láttam szóval annál nem lehet újabb. Nehéz belőni, de talán 1997-nél nem régebbi...
Valamiért úgy rémlik hogy ilyen "alap arc", Dean Cain vagy Eddie Cibrian a főszereplő, de őket már kizártam.Van valakinek ötlete?
-
skiny83
aktív tag
-
Bile Demon
őstag
Nagyon rég láttam egy filmet, talán 80-as évekbeli.
Van benne egy UFO, ami földet ért, de nem tudnak vele mit kezdeni, aztán végül valami nagy erejű bombával felrobbantják, minden elpusztul körülötte, de egy ember aki bele menekül túléli.Na ez melyik film lehet?
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Egy terroristás filmet keresek, viszonylag friss, szerintem 2010 utáni. A film egy nagyobb része arról szól, hogy próbálnak infót kiszedni a terroristából, közben a gyanúsított persze kavar rendesen, meg asszem meg is támadja vagy megöli az egyik ügynököt, amikor kettesben maradnak. Köszi!
-
vilmos195809
csendes tag
Tudnátok segíteni, melyik film lehet ez? Nagyon fontos
Nagyjából arról szól, hogy van egy család, ahol három kisgyereket nevelnek. Két kisfiút és egy kislányt. A szülők tragikus balesetben meghalnak és a három kisgyerek magára marad. A nagyobbik kisfiú, aki olyan 7-8 éves lehet, próbál gondoskodni a kisebbekről. Persze idővel a gyámhatóság rájuk talál és nevelőintézetbe kerülnek. Elválasztják őket egymástól, s innentől kezdve nem találkoznak többé. Miután felnőnek, a nagyobbik fiú megszállottként keresni kezdi a testvéreit. Nem tudom milyen módon, de először a fiútestvért sikerül megtalálnia és aztán együtt indulnak a húguk keresésére. Végül sikerül rátalálni. Férjnél van már és kisbabát vár. Arra a megható utolsó jelentre emlékszem legjobban a filmből, amikor megérkezik a nő a repülőtérre nagy pocakkal és a két fivére már ott várja. Először csak nézik egymást, aztán hármas ölelésben összebújnak.
Ha valaki esetleg felismerné a történetet és meg tudná mondani a film címét, annak hálásan megköszönöm! -
vilmos195809
csendes tag
Szep estet mindenkinek!A segítségeteket szeretném kérni!A történet egy emberről szól, aki bele szerett egy lányba és a háború miatt el szakadnak, majd kb 10 év múlva megkeresi, de férjezett lett a hölgy és kislánya van, így el megy a férfi, de kér 2 fiatalt, hogy vigyék hajóval el és rengeteg aranyat ígér nekik, amit majd egy szigeten meg is találnak.. Talán Kubai film. Előre is köszönöm!
-
Vertigo18
addikt
válasz
maxika2004 #2540 üzenetére
Bizony, ez a 2012... és "bárkákat" építenek.. .
Bár fura, hogy pont az orosz milliárdos maradt meg, nem John Cusack, a főszereplő!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
maxika2004 #2540 üzenetére
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
segitsetek lécci, egy katasztrófa film címe után nyomozok!
Amire emlékszem:Árvíz, vagy özönvíz... hajókat épitenek a tuléléshez....
egy orosz gazdag faszi van benn 2 kis gyerekkel...
egy bentley vel autóznak ki asszem egy repülőből !
Amit nem tudnak beinditani, és odaszól a kocsinak INDULJ !Mi lehet a címe ?
-
szarvasbogár
aktív tag
Sziasztok!
Egy horror filmet szeretnék kinyomozni 80 vagy talán korai 90 évek. Lehetséges, hogy valamilyen Mary Shelley vagy ilyesmi de lehet, hogy köze nincs hozzá..
Annyira emlékszem, hogy a vége felé a csaj lehúzza a felsőjèt a srácnak és a mellbimbói helyett szemek vannak és azzal néz. Meg valami galamb vagy hasonló vergődik az ablakban és azzal kapcsolatban mondanak is valamit.Remélem valaki tudni fogja
-
bakter24
őstag
válasz
pellesmartin #2536 üzenetére
Ennyiből pl a Kill Bill is lehet, abban van ilyen jelenet egy nővel.
"Mozdulj meg nagylábujj!"
-
pellesmartin
tag
Sziasztok!
Az van a filmben,/talán az elején/ hogy hosszas kómából felébred egy ember,az izmai el vannak 'ernyedve' a sok fekvéstől,és valahogy kikúszik a parkolóba,és ott beül egy autóba. Ha jól emlékszem egy nő volt
Köszi! -
-
mephi666
nagyúr
válasz
bakter24 #2532 üzenetére
tuti, hogy az, én is néztem még tizenévesen... ha jól rémlik vasárnap délelőttönként ment a tv-ben és rendesen lehetett utána parázni
ahogy jöttek a nyálkás trutymók, sziszegő-sistergő hangot adtak ki és összetrutyizták az ikrek ablakát... készült belőle pár éve egy feldolgozás is (egészestés mozifilm formában), de az sajnos közel nem adta vissza a régi hangulatát
még mindig ugyanazt a filmet keresem, amit többen is és 2 "leírást" találtam, ami erre vonatkozhat:
1:
"Egy dolog tuti: egy német vígjátékról van szó.Az alap sztori, hogy egy ex kurva feleségül megy egy fószerhoz és kellemesen tengeti a napjait valami külvárosban amíg valaki fel nem ismeri és meg nem zsarolja. Ez a valaki teljesen véletlenül (talán szívrohamban) meghal a csaj házában aki valamiért megijed és eldugja a hullát a pincében. Ezek után sorra jönnek a véletlen és kevésbé véletlen halálesetek a házban amit a nő kétségbeesetten próbál eltitkolni és a hullákat különböző helyeken tárolja, de egy idő után nem marad más választása, mint elkezdeni lassan, később nagyüzemben ledarálni a hullákat és megetetni a szomszéd kutyájával.
Időközben van egy gyilkos is (az autópályás gyilkos) aki megorrol a csajra, mert valami gyilkosságot neki tulajdonítanak amit ő követett el. Természetesen ő is a darálóban végzi idővel.
Illetve van még egy totál balfasz zsaru aki rájön mindenre, de sosem tudja bizonyítani a dolgokat.
Még tv-ban láttam vagy 8 éve és emlékszem, hogy nagyon viccesek voltak szerencsétlen csaj próbálkozásai."
2:
"Mi a címe annak a filmnek (ha jól emlékszem német paródia vagy vígjáték), aminek a története a következő?
Egy nő szomszédja véletlenül megcsúszik, leesik a lépcsőn és meghal. A nő fél hogy őt fogják gyanúsítani, ezért feldarabolja a holttestet, beteszi a mélyhűtőbe és apránként megeteti a kutyával.Régen láttam a filmet, de szeretném megnézni újra, nagyon megköszönném a választ!"
-
spammer
veterán
válasz
bakter24 #2530 üzenetére
2. talán a Hegy gyomrában
(youtube-on találsz epizódokat is).
-
bakter24
őstag
Üdv srácok!
2 film kapcsán írok, a címét egyiknek sem tudom, leírom, amikre emlékszem:
1: Ezt a filmet egy '90-'92 körüli évben adta a TV, szilveszterkor, egy "interaktív" film volt, egyszerre ment az 1-esen és a 2-esen is, és a történet helyeken szétvált, és az adott csatornán megjelent egy keretben a másik történetszál, ekkor ha átkapcsoltál a másik csatornára, akkor azt a szálat követted, később újra összefutottak. A történetéből nem sok maradt meg, 8-10 éves lehettem, csak maga a módszer akkor űrtechnológiának tűnt nekem
Egy olyan jelenetre emlékszem, mikor a történet úgy ágazott el, hogy az egyik főhős motorral ment valahova, a másik meg maradt. Nem sok tudom, de nem hiszem, hogy sok ilyen film lenne, szerintem ez csak kísérlet volt, és nem volt nagy sikere, mivel nem nagyon terjedt el az ilyesmi máig sem. Kb mint a DVD lejátszós interaktív kalandjátékok.
2: Ez egy horrorfilm, vagy talán minisorozat, '88-'90 közé tippelném, a TV-ben volt. Valamiféle mocsárban játszódik, nyálkás falú barlangokra emlékszem, amiknek a falán át lehet menni. Egy jelenet vésődött be, mikor elrabolnak valakit, gondolom kislányt, és a hajából egy szalag fennakad egy kiszáradt fa ágán, az üldözőket ez vezeti nyomra. Az egészből ködös, nyálkás hangulat maradt meg, meg valami gyerek elrablása. Viszont tuti nem éjszakai sávban volt, hanem napközben, tehát valami matiné-horror műfajra tippelnék.
Az elsőben jobban reménykedem, hogy tudtok valami infót mondani róla, a másodikról nekem is nagyon halvány emlékeim vannak, 7-8 éves lehettem. Mindkettő még a másolt hangalámondásos VHS korszak előtti emlék. Szóval talán igaz sem volt
Köszi előre is bármi infót, tippet!
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok!
Így két év elteltével ismét megkérdezem, hátha azóta valaki belefutott,
A film története valami olyasmin alapszik, hogy egy kissé értelmi fogyatékos (kettyós) elrabol egy tini lányt szerelemből, mert reggelente az iskolabuszon csúfolták a többiek, és csak ő védte meg az emberek csúfolódásától.
Minden nap a lány a húgával ment az iskolabusszal, rablás után meg mindenki őket keresi az erdőben.
A srác valami drótos "fogpótlékot" tett a szájába, hogy helyesebbnek tűnjön a lánynak.
A végén talán lelövik a srácot, a lány pedig megkerül/megmenekül.Köszi előre is!
-
MMIX
addikt
válasz
sagesz93 #2524 üzenetére
Gina Carano?
Kontroll nélkül (2014)
-
sagesz93
addikt
sziasztok,
kollegám egy olyan filmet keres, amiben egy házaspár elmegy nászútra egy egzotikus helyre, ahol egy függőhídról leesik a férj, a feleség lemegy és keresi a holttestét de eltűnt, így gyanakodik, hogy nem véletlen műve, jobban elkezd utána járni, korrupt rendőrökkel szembesül, ott is történik csetepaté, a feleség tanult valamilyen harcművészetet ezért elég jól "bunyózik".... a nőci egy kicsit kreol, fekete hajú kisportolt testalkatú...
Nem egy régi filmről van szó, 2012-2014 körüli
-
liksoft
nagyúr
Szia! Beugrik azt hiszem. A címe nem. Viszont emlékem szerint vidéki poros faluban vannak, ahol gyerekek is mezítláb játszanak, olyan mexikóis a hangulat. Talán a főtéren mintha rúdról lógó kötélen körbe forgót játszanának? Az egész hangulata a Story4 csatorna darabjaira emlékeztet. Hátha ezek (ha jól emlékszem, erősítsd meg) segítenek, és másnak beugrik.
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, remélem tudtok segíteni... egy magyar filmet keresek, 2016-os azt hiszem, elvileg még jó is, és talán valami benzinkúton játszódik, maréknyi szereplővel, farkatlan macskával, talán hullanak is az emberek..
-
rozali
csendes tag
Sziasztok!Pár éve láttam egy filmet aminek nem emlékszem a címére és a színészekre sem!A történet egy fiatal házaspárról szól akiknek nem lehet kisbabájuk bármennyire szeretnék a házasságuk is válságba kerül és elmennek nyaralni egy kis faluban robbannak le ahol egy sánta kisfiúval találkotnak aki nagyon kedves és hisz abban hogy meggyógyul a pár nagyon megkedveli a kisfiút és kifizetik a kezelést amitől meggyógyul!Végül a házaspárról is kiderül hogy babát várnak!Előre is köszönöm a segítséget!!!
-
Pötyi
őstag
Esetleg A legsötétebb óra?
-
Vertigo18
addikt
Ez nem az, aminek a végén valamilyen folyónál játszódik? Valami anyahajóból jön az emberek megmaradt csoportjától erősítés. Fiatalok a főszereplők, az ellenség meg láthatatlan és tényleg ilyen elektromos áram kíséri a megjelenésüket, ami megöl mindenkit...
Huhh, én sem tudom mi a címe.
-
mephi666
nagyúr
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Úgy 10 éve (de lehet kevesebb) volt egy horrorszerű film. Valami elekromágneses lények jöttek át valamilyen világból talán, a megjelenésüket mindig valami statikus zaj kísérte ha jól emlékszem. Nem is happy end lett. Úgy rémlik az utolsó képkockák közben a pár túlélőt mutatják, a háttérben meg épp zuhan egy repülő.
Kb ennyi.Köszi!
-
-
MMIX
addikt
válasz
Klaus Duran #2508 üzenetére
WARCRAFT: The Beginning
-
üdv.
Valaki tudja esetleg a film címét?
[kép]
Előre is köszönöm. -
spammer
veterán
Dream Corp LLC (sorozat)
Egyébként images.google.com, rákattintasz a fotó ikonra (search by image), belököd neki a linket és nagy eséllyel megtalálja.
-
rozali
csendes tag
Sziasztok, remélem tudtok segíteni ...mi cime???
https://media.giphy.com/media/3o6Ztbi3pRKpP9fI9G/giphy.gif -
nitro16
senior tag
Sziasztok
Régóta keresek egy filmet de sajnos azóta se találtam meg, pár részlet amire emlékszem.
Egy néger szegény gyerekről, szól akiből az évek során egy híres/tehetséges bokszoló lesz.
Mikor már idősebb és híres/pénzes akkor úgy gondolja már mindent megtehet, a barátnő/feleségét is megüti egy vita során aki ezután be akarja perelni őt.Sajnos többre nem emlékszem, nem egy mai film az biztos szerintem a 2000-es évek előtti lehet.
-
rozali
csendes tag
Sziasztok! keressek egy filmet (sajnos a cimét nem tudom)
-a film 2 gyerekről és egy lányról szól,az egyik gyermek (akit örökbe fogadtak) elhatározza hogy barátaival megkeresi az igazi szüleit .De hogy megtalálja őket repülőre kell száljonnak.Persze a repülő gépen kell egy szülői aláirás amit meg hamisitannak a gyerekek.a két barát szülei pedig azt hiszi hogy gyermekük születésnapra meggy… Sajnos többet nem tudok mondani esetleg ha valaki felismeri a filmet az legyen szives szóljo
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Gombászkönyvek egyben
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest