Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoxx
senior tag
-
carr
őstag
Próbáltam rákeresni, hátha angolul ha lefordítva kiad valamit, de csak vaktölténnyel lövöldözök célba:
Ezt találtam eddig leghasznosabbnak, de mint az előbbi hsz.ben is, 99% h nincs benne, de talán..
https://www.menshealth.com/entertainment/g33352561/best-alien-movies/ -
latyim
újonc
Tudom miről beszélsz. évek óta ezt keresem.meg volt vhs en de elveszett. Az mtvben dolgoztam de ott sem találtam infot ehhez(archívum). A parabolákban még párszor bevágták azt a részt amikor a két pasit kidobják a zárt hotel ajtaján.
amúgy arrol szólt hogy a két pasas azért akar ott, abban a hotelben melózni ,mert megteszik nekik egy gyönyörű nő:-)a rövid filmben az egyik legjobb rész amikor tollasoznak a szereplők. A film kb 35perces. Az mtv többször is leadta.nagyon sajnálom hogy semmi info nincs róla. -
Pötyi
őstag
Hát őőő... Beírtam a googléba, hogy "festőművész" és "tolvaj" - erre kiadta azt a filmcímet találatnak, hogy "A festőművész és a tolvaj"
-
Miklós315
aktív tag
Fura, hogy az ost-t nem nagyon dobja fel a gugli, de youtubeon fent van a teljes film, így annak végén a feliratok között az elhangzó dalok listájából (időzített link) levadászható a keresett örökzöld sláger
-
Cs1csó
titán
-
EmberXY
veterán
Esetleg ez? Earth to Echo...
-
Bozso68
őstag
-
liksoft
nagyúr
Szia! Beugrik azt hiszem. A címe nem. Viszont emlékem szerint vidéki poros faluban vannak, ahol gyerekek is mezítláb játszanak, olyan mexikóis a hangulat. Talán a főtéren mintha rúdról lógó kötélen körbe forgót játszanának? Az egész hangulata a Story4 csatorna darabjaira emlékeztet. Hátha ezek (ha jól emlékszem, erősítsd meg) segítenek, és másnak beugrik.
-
spammer
veterán
Dream Corp LLC (sorozat)
Egyébként images.google.com, rákattintasz a fotó ikonra (search by image), belököd neki a linket és nagy eséllyel megtalálja.
-
bambano
titán
ha esetleg azt gondoljuk, hogy a 40 perces mű nem film, hanem sorozat, meg azt is, hogy elírták, akkor a svéd Hotell Gyllene Knorren kerülhet elő. de nem állítom biztosra
másik tipp: ha az a kezdés nem 15 óra, hanem 13, és megint feltételezhetünk egy kis elírást, akkor swiss miss. a két fiatalember Stan (Stan Laurel) és Pan (Oliver Hardy), a film amerikai, amelyik egy svájci hotelben játszódik és tényleg börleszk. [link]
-
akom
őstag
Szia!
-
Outlander
addikt
Így elsőre a Gyűrű átka jutott eszembe, ennek van a legvégén egy ilyen 1-2 perces jelenet.
-
Pötyi
őstag
-
Pötyi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i7 13700F , RTX 4070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Asztali PC , R7 5700X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 750GB HDD
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RTX 4060 Ti 16GB / 1TB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple Watch Ultra Titanium GPS+Cellular 49mm, gyári dobozában! Makulátlan!
- ROG Strix G18 G814JI 18" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest