Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Tomb Raider Remastered I-III
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Az emberek furák lettek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
Van egy régi vígjáték, amiben két rab megszökik, de egymáshoz vannak láncolva és úgy akarják elvágni a láncot, hogy ráfektetik a sínre, de nem tudják eldönteni, hogy az egyetlen sínen melyik oldalról jön a vonat, mert szerintük nem mindegy, melyik oldalára teszik a láncot.
Nem tudja valaki, mi a film címe?Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
liksoft
nagyúr
Még mindig keresem: Váratlan utazás
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
mickemoto
őstag
Cheech and chong filmeket keresnék szinkronosan, valaki valamit?
-
hommeros
őstag
válasz Vangelis #1295 üzenetére
Érdemes eltenni, mert elég drágán lehet megvenni a gyűjtőktől
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
hommeros
őstag
válasz Vangelis #1281 üzenetére
Időközben hozzájutottam. Nem lehet már venni, mert joglejárt az első rész.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
veterán
Sziasztok
Láttam régen egy filmet és szeretném a segítségeteket kérni hogy megtudja mi a neve.
Annyiból emlékszem a filmre hogy ez kezdő ügynök aki ha jól emlékszem marketing vagy milyen téren dolgozik, elszegődik egy a munkájában nagyon profi ügynök mellé, aki belevezeti a munka rejtelmeibe. És ez a munkájában profi ügynök, rászáll a társának a feleségére - ( értsd megakarja kapni magának a csajt )
Naggyából ennyire emlékszem a filmből, ez a profi ügynök egy kopaszodó csávó, sajnos a nevét nemtudom. De olyan középkorú kb.
köszönöm előre is a segítséget
iPhone 16 Pro Max
-
artiny
őstag
Ostoba humorú filmet keresek /mint a Hantahíradó, A pacák, . /, de nem filmpaodiat mint a Csupasz pisztoly, tudtok mondani ilyen filmeket?
-
Directors
senior tag
Szia!
Nahh akkor tudok csemegézni,köszönöm szépen.
Halálsoron láttam már hát az nagyon jó film.Többször is megnézhető.
Amikor megállt a Föld az is nagyon jó.
K-Pax annyira nekem nem jött be.
Képlet is jó film.A többit pedig akkor megnézem.
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
Ifju
aktív tag
válasz Directors #1283 üzenetére
Én is imádom az ilyen misztikus dolgokat, dobok még pár címet, amik nekem bejöttek:
Halálsoron
A mélység titka
Az androméda törzs (az új, 2008-as)
Langolierek az idő fogságában
A falu (a hangulat miatt)
Amikor megállt a Föld
Hold
Különvélemény
K-Pax
Csodabogár
Eredet
Super 8 (nem nagy eresztés, de van pár jó gondolat benne)
Képlet (csak a látványelemek miatt)
Halállista 1-2
Az őslakó (szvsz tetszene, még ha ki is lóg a sorból)Szellemesek:
Másvilág
Hatodik érzékMeg hát ugye X-Akták összes
[ Szerkesztve ]
-
-
Vangelis
félisten
-
izomhod
őstag
vagy 15 éve láthattam ezt a filmet
TALÁN Anthony Quinn játszik benne.
annyi rémlik, hogy valami hajóval érkezik nemtom hova, és egy nőnél bújkál, és lesz valami összezördülés egy másik férfival. valami hajóskapitánnyal talán
színes film
hogy mi a lényege, arra sem emlékszem, csak hogy jó film voltna aki ebből kitalálja
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
(Ha rossz helyen teszem fel kérdésem akkor elnézést kérek.)Egyszer láttam ezt a filmet : Kapcsolat
Tudnátok nekem ajánlani ehhez hasonló filmeket? Vagy például ehhez hasonlót?
Például ha lenne benne valami természetfeletti dolog pl. egy tárgy vagy egy különleges lény amely az emberiség oldalán áll. Legyenek benne nagyon jó különleges látványelemek.(Sci- fi és fantasy)
Az Avatar és a Gömb című filmet láttam már.[ Szerkesztve ]
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
somaisten
csendes tag
Hálásan megköszönném ha valakinek megvolna a Nyitva éjjel-nappal cimű angol humoros sorozat Duna tv-ből felvett teljes anyaga. Az angol cím: Open all hours. Csak szinkronosan kellene, de úgy nagyon.
-
Jazz77
aktív tag
Nagy erőkkel keresném mind az 52 részt, előre is köszi mindenkinek :
"A Cápali és Cápeti (franciául: Sharky et Georges) egy francia rajzfilm, melyet 1992-ben mutattak be először.
A rajzfilmsorozat 52 fél órás részből áll. Az eredeti címében csak Cápalit hívják cápának, a magyar verzióban Georges csak azért lett Cápeti, mert ez jobban hangzik."Nem mondtam,hogy hülye vagy csak nincs szerencséd amikor gondolkodsz...
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok!
Egy régebbi kémfilmet keresek (2000 környéki vagy inkább még régebbi)
Semmi szereplőre nem emlékszem, semmi igazán konkrétra. Egy svájci bicska nagy szerepet kapott benne, és a kém ürge az abban lévő kis tollal írt alá valamit. Meg talán sok csavar/átverés volt benne (mint a kémfilmekben általában). Ha valaki ennyiből rájön mi lehet ez, nagyon megköszönném.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
hommeros
őstag
Nincs meg valakinek eredetiben (és eladó sorban) a Torrente első része?
-
Ifju
aktív tag
-
winfier
senior tag
Hali!
Egy olyan horror filmet keresek amiben egy madárijesztő van.
Úgy tudom, hogy 2 részes. De ebben nem vagyok biztos.
Köszönöm!"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!" - Régi szép idők
-
Dyrtyho
őstag
Egy olyan filmet keresek, amiben van egy szemüveges kis okoskodó fiú, és 1x azt mondja neki valami öreg tanárra, hogy hadd lobogjon az a vörös haja, valami vígjáték féle lehet, de se a szereplőkre, se a film címére nem emlékszek, csak erre az egy mondatra emlékszek a filmből. Valakinek van valami ötlete ? Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
best regards, egy fórumozó blogger
-
G@ben
addikt
Van egy régi film, amiben életre-halálra küzdenek egymással az emberek. A témája hasonló, mint a Véres játéké, csak itt fegyverekkel mennek egymásra, úgymint kés, kard, stb. Mintha az egyik szereplő épp a Véres játékból a szakállas amerikai lenne, aki egy nagy késsel harcol. Tudja valaki a címét?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
skiny83
aktív tag
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
Keresek egy filmet. Arra emlékszem,hogy amerikai nyomornegyed , mennek a fiatalok a suliba és a kapuban adják le a temérdek fegyvert. A suliban meg robot tanárok tanítanak, akik emberként néznek ki és a film arról szól,hogy bekattannak és a diákok ellen fordulnak. Emlékszik erre vki?
-
-
G@ben
addikt
Az Animal Planeten ment nemrég a Rovarháborúk, de mindig csak a végét sikerült elkapnom. Meg lehet nézni a neten is valahol?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
titán
Hali!
Tavaly lattam egy filmet, de nem emlekszem a cimere. Egy buli kozepen ucsorognek paran a jakuzziban es valami miatt visszarepulnek a multba es csak ugy juthatnak vissza a sajat korukba, ha ugyanaz tortenik megint a bulin. Tudnatok segiteni, hogy melyik ez a film?
Aki kitalalja, az ihat egy sort a sajat szamlajara.
-
.bableWes
őstag
Sziasztok!
azt a filmet ami ~1980-90' körül játszódik amerikába. A történet (ami emlékszem), hogy meghal a nö férje aki szellem lesz, de a világon marad mert nem engedi el a csaj. A pasi szelleme talál egy médiumot (ismert néger nö szinész) aki tud vele beszélni. A szellem pasi egy metron találkozik egy másik szellemmel aki megtanitja, hogyan kell tárgyakat mozgatni, pl: pénz érme.
Előre is köszi aki ebböl ki tudja deriteni, melyik ez a film!
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
Dyrtyho
őstag
válasz hengerPHanda #1252 üzenetére
Ez az, nagyon szépen köszi Phanda
-
Dyrtyho
őstag
Erre nincs ötlete senkinek ? Hmm ? Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
-
petata
őstag
válasz Viszlát #1249 üzenetére
Értem. Úgy látszik a modiknak nem tetszett a hsz-em. Mondjuk direkt én szóltam, hogy ha warez, akkor töröljék
szerk: cseles, steve már vissza is rakta@steve: Oké, köszi, azért is szóltam, hogy ne kapjak banánt mert miután elküldtem jöttem rá, hogy warez is lehet.
[ Szerkesztve ]
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
Viszlát
addikt
Szinkronnal esélytelen megtalálni ilyen formában. Marad a TVRip.
szerk: Nincs, mert nem létezik. Valószínűleg a tv csatorna megbízásából készül a szinkron, nem pedig dvd kiadáshoz készítik, függetlenül.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
petata
őstag
válasz V.Stryker #1245 üzenetére
Sziasztok!
A Stingers c. sorozatot szeretném (akár csak részeket) megszerezni (magyarul). Rengeteg online filmes oldalon néztem, nem volt...
Ha vki tud segíteni, hogy hol lehet megszerezni/online nézni, kérem jelezze nekem itt, vagy akár privátban.
szerk: tudom, hogy m2-n megy, de meg akarom szerezni (és nem felvenni DVD-lejátszóval )
nem válasz akart lenni...
Köszi.
Kivettem, ami warezre utalhat.
[ Módosította: stevve ]
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Üdv urak. Segítség kéne.
Keresem egy film címét.
A film úgy kezdődik, hogy egy fiatal lány a barátnőjénél alszik. A barátnőnek van egy fiú testvére, akinek tetszik a lány, és a lánynak is tetszik a fiú. Másnap reggelra azonban a lány meghal és a fiút vádolják. A gyereket beviszik a rendőrségre, ahol nem engedik találkozni a szüleivel, nem adnak neki se enni, se inni. Majd mikor a gyerek már alig áll a lábán, egy pszichológus hipnotikus állapotban vallomást csikar ki belőle. A gyereket elítélik, a szülők segítséget keresnek. Végül találnak egy hipnózis szakértőt, aki segít tisztázni a fiú ártatlanságát.
A dolog csattanója, hogy a lány korábban kosarat adott a suli egyik vagányának, a tárgyalás után pedig az elégetett (be nem mutatott) bizonyítékok közt ott volt a csávó fejkendője. Piros alapon fehér mintás, ha jól emlékszem.
Remélem valaki felismeri, és megadja a címét.Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv!
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Dyrtyho
őstag
Egy 2000 - 2005 körüli francia rendőr filmet keresek, ami végül is ki parodizálja a francia rendőröket, nem a Taxi trilógiára gondolok, de az is valami hasonló pörgős, és ha jól emlékszem, akkor a filmben van egy ilyen mátrixos mozdulat is. Esetleg valakinek van valami ötlete a film címmel kapcsolatban ? Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Keresek egy filmet, kb. 6-8 éve a TV-ben is adták, 2000 körüli/utáni lehet. Guerilla háború, tipikus Kolumbiai dzsungel/esőerdő a helyszín. Csak pillanatképek vannak meg belőle, hogy egy skinhead csávó a "jók" közül kifut egy mezőre, hogy megmentse a társait és lassított felvételben elkezdik üldözni, majd lelövik. Még annyi van meg, hogy úgy kínozzák az embereket, hogy kígyókkal teli zsákot húznak a fejükre. Kb. ennyi. Köszi.
-
Woodslave
félisten
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Érdekes filmeket nézhettél gyerekként.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Dyrtyho
őstag
Két filmet is keresek.
1. Az első filmben egy fazonra vadásztak egy erdőben quadokkal, meg fegyverekkel.
2. A második filmben Dolph Lundgreen valami kislányra vigyázott.
Ezt a két filmet keresem, ha esetleg valaki tudja valamelyik filmcímet,akkor azt nagyon,de nagyon megköszönném. Előre is köszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
GAlli
tag
hali
keresek 1 filmet amit kb 15-20 éve láttam valamelyik kábeltv s csatornán
meztelen nők voltak benne, valami idegen bolygón bennszülöttek akik madárnak öltöztek
1 csóka a titkos tekercset vagy mit, az alsónadrágjából bányászta elő mielőtt odaadta a főhősnek, egy hímvessző fejű krumplitestű gyurmafigura szörny is rémlik.többre nem emlékszem belőle még kisgyerek voltam.
ha valaki tudja mi volt a címe legyen szives írja meg. -
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #1233 üzenetére
Néhány film oldalt átlapozgatva megvan
Never Back Down
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
helló
keresek egy filmet (gondolom ez nagyon meglepő)
Illegális (szerintem azok) verekedések vannak benne, és a lényege persze, hogy az egyiket felkészítik, de a "legyőzhetetlen bajnok" (nem túl nagydarab, de gyors, erős, világos szőkés barna haj) persze megveri, majd a film végére csodával határos módon fordul a kocka, és a fekete hajú gyerek nyertalán MMA stílusban verekednek, nem tudom pontosan, semmi szabály nincs, csak verik egymást, nagy tömegek előtt.
Ennyit tudtam róla
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Orionk
senior tag
Már meg is találtam, mert másik topic-ban segítettek.
Ez az a film, amit kerestem:
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Nem tudom egy új Filmnek a címét, és utánna sem tudok keresni, mert nem tudok színészt, és a rendezőt sem belőle. Ezután lesz még a Mozikban.
Tudtok segíteni?
Valamilyen sci-fi film, és a Föld-et megtámadja valamilyen sárgán izzó energia. Kiszívja a Földön minden elektromos forrásból az energiát, més az emberekből is.
köszi
-
Brutforsz
senior tag
válasz felora:) #1220 üzenetére
Nekem a leírásod alapján az A csődtömeg (Rogue Trader) ugrott be.
[ Szerkesztve ]
Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.
-
Blabcsi
senior tag
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
V.Stryker
nagyúr
-
skiny83
aktív tag
-
felora:)
tag
üdv!
szeretnék megnézni egy filmet, de nem tudom a címét.
homályosan az rémlik belőle, hogy egy srác tőzsde ügynök és kockáztatja a cég? vagy ügyfelek? pénzét, de nyer vele. amikor másodjára próbálja már nem jön be és elbukik egy csomó ügyfél? céges? pénzt. van néhány napja, mire rájönnek, arra már nem emlékszem, hogy sikerül-e összeszednie vagy sem. nagyjából ennyi rémlik belőle. valami ötlet, mi lehet az? -
V.Stryker
nagyúr
Üdv,
Egy régi magyar filmet keresek, vagyis annak a címét. A film elég régi, talán 60-as évek beli. A film ha jól emlékszem, akkor egy magyar vizsláról szól, de szó van benne a szénégetésről is és játszik benne az öreg, aki Matulát is játszotta és olyan sze-ké-ren ü-lő-sen be-szél.
-
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Keresek egy filmet, de nem igazán jutok dűlőre vele. Régen láttam már, de megpróbálom körbeírni valahogy Egy fiatalabb srác játszott benne, aki nagyon bunkó volt az életben. Meghalt valami balesetben, ha jól emlékszem. Találkozott Istennel, aki visszaküldte az életbe. Onnantól kezdve a srác megváltozott és totál normális lett Segített mindenkinek stb stb Egy mondtadra viszont nagyon emlékszem belőle. Talán egy öreg nő mondta a srácnak, hogy: "az Isten nagyon mélyre nyúlt a sz@arba amikor prófétát keresett" Tudom, hogy nem sok infó ez így, de hátha valaki tud segíteni
Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!
-
eurolac
senior tag
Több, mint 30 éve játszották a mozikban a: Biztosan Ölő Sárkány Lady c. filmet. Régóta keresem, de nem találtam rá sehol. Esetleg tudja valaki honnan lehetne hozzájutni/letölteni?
Eurolac
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Tudja valaki, hogy honnan lehetne letölteni a Gerald Mcboing Boing című mesesorozatot?
A boomerang tv-n megy/ment. Priviben jöhet a varez is.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Sanyabá
senior tag
Most elsősorban régi filmek ismerőit szólítanám meg!
A keresett filmet kb.30-35 éve láttam gyerekként,amire emlékszem belőle.
---fekete-fehér, (mostani meg fogalmazás szerint,horror)
---külföldi,(nem magyar)
--- autók csomag tartójából karton dobozok estek ki,melyben levágott fejek voltak.
---volt benne egy óriási néger,vagy fekete képű,aki benézett az első emeleti ablakon
ennyi lenne,tudom hogy kevés,de hátha.......A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
kzoard
csendes tag
Üdv. Keresek két filmet.
Az egyik egy távolkeleti ázsiai apukáról(?) és a max 8 éves fiáról(?). A lényeg hogy egy középkorú férfiember és egy kisgyerek elmennek valami hosszú útra, ha jól emlékszem megkeresni az anyukát. Minden esetre pár jelenet amire emlékszem belőle.
1. A városban az apuka (vesz valami ennivalót és elmegy pénzt váltani?) egy pillanatra magára hagyja a gyereket, de megmondja, hogy senkivel ne menjen sehova. A háttérben talán étterem volt, olyan régifajta kínai/japán kis sarki gyorsétterem, aminek az utcai fronton vászon takaróelemek lógnak le. Minden esetre valami park mellett volt, és mire visszament a gyerekhez, már csak a hűlt helyét találta. A parki nyilvános WC-ben találta egy pedo-val, ahogy az épp a kölyök alsógatyáját akarta volna levetni. Gyereket kiküldte, ő meg letolta a pedo-nak a saját gatyáját és rákiáltott valami olyasmit, hogy "Na most próbáld meg!", aztán lekevert neki egyet.
2. Valami gáton vagy víztározó közelében lehettek, eléggé kietlen tájon.
3. Valahogy összekeveredtek két gyökérrel(?) akikkel lementek egy sekély tó/folyó/a duzzasztott folyó partjára(?), ahol horgásztak, meg csináltak íjat és a gyerekkel seggbe lövette az egyik debilt. Meg loptak dinnyét is(?), majd bekötött szemmel próbálták szétverni egy husánggal. Meg még indákkal ugrálták át a folyót?
4. Amikor a gyerekkel megérkeztek az anyukához(?) a férfi nem vitte oda a gyereket, mert az utca sarkáról végignézte ahogy az asszony az újonnan alapított családfőjét/férjét fogadja haza? Mindenesetreegy nő fogadott egy férfit és az emberünkben nagy csalódottság/lemondás volt.
5. Valami termőföldek közt végigmenő buszmegállóban megálltak lepihenni és megpróbálták a buszt megvárni, ami nagyon ritkán (napi kétszer?) járt. Amikor először jött, az apuka épp pihent/aludt, de mire észrevette és el akarta érni a buszt, ami egy platós toyota(?) volt, már nem ment vissza értük.
Kb. ennyire emlékszem, de az egész filmnek van egy kicsi Kelet-Európai, de inkább szegénységet, nincstelenséget tükröző hangulata. Talán börtönből szabadult apuka az intézetből kivett gyerekével? Valami kis (költségvetésű) amatőr/alternatív filmnek tűnt, lehetett már vagy tíz éve hogy láttam, még gyerekként. Ezt szeretném leginkább megtalálni.A másik film vagy rövidfilm, vagy trailer, de már az interneten láttam egyszer. Konkrétan egy videó, ami arról szól, hogy a Földnek lassan megszűnik a gravitációja, és lebegnek a tárgyak. A zárójelenetre konkrétan emlékszem, hogy egy srác és egy lány ülnek egy nagyvárosi laképület tetején, ahol a srác összeköti a kettejük combját egy sállal/szalaggal. Talán egy origo filmklubos ajánlóban/elemzésben lehetett.
[ Szerkesztve ]
-
Brutforsz
senior tag
Szerintem a Cameron Diazra hasonlító hölgy Monica Potter, a film pedig a Három férfi és egy nő.
Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.
-
liksoft
nagyúr
válasz littlelion21 #1204 üzenetére
[link] Harrison Ford
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
littlelion21
addikt
Haver küldte mail-ben, rajtam kifogott:
"Az melyik alkotás amiben a 2vh alatt 2. Német egyenruhába öltözött amerikai vagy angol felrobbant egy gátszerűséget, elhelyezik a robbanó anyagot, de felismerik hogy nem menekülhetnek készülnek a halálra. Majd felrobbban a bomba de.mégis túlélik, aztán megmenekülnek. Mintha Eastwood jáccana benne, de nem biztos."
-
qdak
addikt
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
shteer
titán
thriller, nem tudom a címét
család autóval, apuka vezet. apuka letér a főútról rövidíteni, család fokozatosan elfogy...
a filmben rendszeresen feltűnik egy tábla az út mellett: <egy név> X km/mérföld
<spoiler> film végén csattanó: baleset volt, az <egy név> a kórházi doktornő neve</spolier>
a név Marcott vagy valami hasonló :S
szerintem jónak tűnik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest