- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dylen
senior tag
Sziasztok!
Melyik az a film, ami valami dél-amerikai családról szól, akik elrabolnak embereket vagy fogva tartanak és azt hiszem valamelyik gyerek a családból nem bírja ezt és véget akar ennek vetni, vagy el akar menekülni?! Ilyesmi. Azt hittem, hogy az Escobar ügy ez a film, de a leírásából nem úgy tűnik. És szerintem nem régi a film, 2016-osnak kell lennie.köszi
-
spammer
veterán
-
válasz
littlelion21 #2493 üzenetére
Sajnos ez sem az. Azért köszi a tippet
-
littlelion21
addikt
-
válasz
spammer #2491 üzenetére
Nem-nem. Ez megvan, jó kis film.
Amit keresek, abban konkrétan egy szánhúzó verseny van. Több fogattal(így hívják?), és ekköré épül a film.
Anno TV-ben láttam, lehet valami zs kategóriás, de akkor nekem tetszett. Napokban télies filmeket néztem, akkor jutott eszembe, csak sajnos a címe nem.
-
spammer
veterán
válasz
Barthezz2 #2490 üzenetére
Csak tipp: Kutyahideg (Eight Below)
-
Üdv!
Volt régebben egy film, pontosan mikori azt sem tudom. Valamiféle kutyaszán verseny volt, huskykkal, malamutokkal, hóval, ítéletidővel. Ha jól rémlik, valami baleset is volt verseny alatt.
Ennyiből esetleg rémlik valakinek, melyik lehet?
-
bambano
titán
ha esetleg azt gondoljuk, hogy a 40 perces mű nem film, hanem sorozat, meg azt is, hogy elírták, akkor a svéd Hotell Gyllene Knorren kerülhet elő. de nem állítom biztosra
másik tipp: ha az a kezdés nem 15 óra, hanem 13, és megint feltételezhetünk egy kis elírást, akkor swiss miss. a két fiatalember Stan (Stan Laurel) és Pan (Oliver Hardy), a film amerikai, amelyik egy svájci hotelben játszódik és tényleg börleszk. [link]
-
rozali
csendes tag
Sziasztok keresek egy filmet, eddig minden eredmény nélkül. Még olyannal is alig találkoztam, aki látta.
A magyar TV-ben adták 1984-ben.Címe: Hotel.
Svájci burleszk film.Két fiatalember szegődik egy svájci hotelbe idénymunkára.
Az ő kalandjaikat meséli el a film.
Ha valaki tud róla, nagyon hálás lennék.
Összesen az újságban lévő TV műsor amit találtam róla. A szereplők gyakorlatilag ismeretlenek. Vagy ismer valaki svájci színészt? -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
skiny83 #2484 üzenetére
Számomra még a Szarvak volt egy hasonló jó elgondolású film, igazából ott csak a végét cseszték el ezzel a démonos gagyi befejezéssel. Pedig a közepéig Én majd szétszakadtam a nevetéstől. Szóval, ha a végét nem rontják el..
A fingós Daniel Radcliff filmet még nem láttam mondjuk.
Lehet gáz, de belőlem ezek a filmek a nevetést hozzák ki. -
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Melyik film volt az ahol a főszereplő beteg volt(mármint nem normális) és a kutyája és a macskája hozzá beszéltek, és ezáltal követett el gyilkosságokat?
-
akom
őstag
Szia!
-
rozali
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy film címére rájönni.Volt egy mozifilm, ami az egyik Shasta hegyen történt UFO esetet vette alaptörténetnek, és nem jut eszembe a címe. Tudna valaki segíteni ebben??? Úgy kezdődött, hogy egy család elindult hétvégére pihenni fel a hegyre, de eltévedtek, és nem találták a visszautat,az autót megtámadják a madarak, utána a kocsi tönkemegy, és akkor kötnek ki a vadászháznál. -
MMIX
addikt
válasz
Balázs1621 #2476 üzenetére
Családi üzelmek
We're the Millers -
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Van egy nem túl régi vígjáték, ami úgy kezdődik, hogy kisfilmeket mutatnak. Az egyikben az van, hogy valaki nekifut meztelenül egy áttetsző palánknak valami jéghoki pályán, melyik film lehet ez?
-
MMIX
addikt
válasz
pellesmartin #2473 üzenetére
Resident Evil 2
Kaptár 2. - Apokalipszis (2004) -
pellesmartin
tag
Hello. Nem sok mindenre emlékszek,csak egy részletre,egy templomba voltak valami szörnyek,és egy nő beugratott a motorjával a templomba,valaki tudna segíteni?
-
spammer
veterán
válasz
MineFox54 #2470 üzenetére
Nem hiszem, hogy ezt keresed, de ebben egy fehér srác nyúlja le a töredék centeket a cégtől, és ez egy vígjáték: Hivatali Patkányok (Office Space)
-
MineFox54
őstag
Sziasztok!
Volt egy hackeres film, amiben egy számítógéphez hülye csávó rájön, hogy mindenkitől a cég levon pár centet, megtanul programozni, stb. És azt a pár centet lenyúlja a cégtől. Azt hiszem fekete volt a főszereplő. Aztán úgy derül ki asszem a turpisság hogy vesz egy drága kocsit.
-
-
MMIX
addikt
-
Üdv!
Egyszerűen nem akar beugrani egy Piedone film címe, melyben Bud Spencer egy taxist alakít és meglátogatja őt az ördög segédje egy hölgy személyében...
Köszi!
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN #2465 üzenetére
Bocs ez lemaradt: lehet hogy olasz.
-
PeeterssoN
őstag
Helló!
A film egy vígjáték , egy gazdag házaspárról szól! Nem fiatalok már, éppen válófélben vannak, a nő gyönyörű szép szőke hölgy, a férfi filmrendező, de mindenképp a filmes szakmában dolgozik. Az egész film a tengerparti villájukban játszódik.
A férfi meghívta a nő szeretőjét és saját titkárnőjét ebédelni/vacsorázni hogy megmutassa a feleségnek méltósággal tud elválni/szakítani. A nőt idegesíti a férfi higgadtsága és folyamatosan próbálja provokálni.
Ugyanezt teszi a férfi is, hogy megmutassa simán túlteszi magát rajta (szexel a titkárnővel és direkt ki a hangosabb versenyt játszanak).Spanyol francia portugál film lehet úgy a hetvenes évekből.
-
rozali
csendes tag
Sziasztok, ezt keresem, ennyit tudok róla:
Boldogan el felesegevel es 2 gyermekevel,egy utazas soran egy postai adminisztratornovel talalkozik es beleszeret.A feleseg egy kirandulasuk soran toba veti magat'A ferfi elveszi szerelmet,aki elfoglalva a feleseg helyet ugyanugy mos,vasal ,neveli a gyerekeket.Sajnos a film cimet nem tudom,olyan 2005,2006 os film lehet.Nagyon koszonom,ha valaki tud segiteni. -
sazo
tag
Sziasztok, remélem tudtok segíteni ...
Talán angol sportfilm, női futó váltó, benne a szegény sorsú félvér lány és a gazdag lány, volt bajnok apával.
A vége a szokásos happy end.Köszönöm.
Z
-
spammer
veterán
-
rwin5
őstag
Ú dejó, hogy van egy ilyen topik! Én egy pár éves filmet keresek, amerikai gyártmány asszem, nincs valami nagy storyja pár éve jöhetett ki, max 4. Röviden amennyire emlékszek, hogy emberek ilyen hatalmas robotokba ültek be és azzal védték meg a várost külső támadások ellen. Ami még rémlik a filmbe, hogy mintha valami szörnnyel csatáztak volna a filmben akik valami átjárón keresztül jöttek, és ezekkel a nagy robotokkal harcoltak ellenük.
-
bhonti
aktív tag
Hello. Gyerekkoromban volt valami francia filmvígjáték. "Kimehetek a konyhába elájulni?" - ezt kérdezte benne a szolgáló. Mert ott volt akinek nem kellett volna... Azóta se tudom mi volt a címe:-) Ja, mindez a 80-as években volt valamikor a magyar tévében.
-
liksoft
nagyúr
válasz
bull84ghia #2452 üzenetére
Fejből, csak a cím pontos megkeresése volt 10 perc.
Rögtön beugrott, de a neve.... Sajnos Öreg Sam...
-
MMIX
addikt
válasz
bull84ghia #2452 üzenetére
Enyém google cave star weapon Sci-fi ---> 10 Coolest Weapons in Sci-Fi Movies
Aztán Youtube a filmrészletért. Aztán IMDb
-
bull84ghia
őstag
Hihetetlenek vagytok. 😂 Tényleg ez lesz az. Árulhatom már el hogy kerestek? Google vagy mi?!
-
MMIX
addikt
válasz
bull84ghia #2449 üzenetére
Támadás a Krull bolygó ellen (1983)
Megelőztek, amíg kikerestem a filmben jeleneteket.
-
liksoft
nagyúr
válasz
bull84ghia #2449 üzenetére
-
bull84ghia
őstag
Keresek még egy filmet. Valamikor gyerekkoromban láttam. Amire emlékszem: egy fickó egy barlangban belenyúl a lávába ahonnan egy csillag szerű valamit vesz ki. Ezzel később valami burkot tud áttörni amiben talán a főgonosz van.
-
gboszi
senior tag
válasz
pellesmartin #2447 üzenetére
És láss csodát tényleg az...pedig volt miből választani
-
pellesmartin
tag
válasz
littlelion21 #2445 üzenetére
Igen!!
Ezaz,köszönöm szépen!! -
Jhonny06
veterán
válasz
pellesmartin #2444 üzenetére
"egy fickó egy kisebb helyiségben megver elég sok embert"
Szóval kb. az összes ázsiai verekedős..
-
littlelion21
addikt
válasz
pellesmartin #2444 üzenetére
The Raid 2?
-
pellesmartin
tag
Sziasztok!
Rég láttam egy filmet,nem sok mindenre emlékszek belőle,valaki nem tudná a címét?
Ha jól emlékszem 2 részes(vagy több), az egyik úgy kezdődik hogy egy fickó egy kisebb helyiségben megver elég sok ember.
Tudom hogy nem sok mindent mondtam,ennyire emlékszek -
Jhonny06
veterán
válasz
bull84ghia #2437 üzenetére
Igen, alapvetően szerintem drog karteles, de az a része nem annyira maradt meg sajnos. Baromi idegesítő, hogy nincs meg, pedig szerintem nem zs kategóriás film, sőt.
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Ezt továbbra is keresem, sajnos több részlet nincs meg, de ismert filmnek kell lennie.
Kb. 10-12 éve a TV-ben is adták, 2000 körüli/utáni lehet. Guerilla háború, tipikus Kolumbiai dzsungel/esőerdő a helyszín. Csak pillanatképek vannak meg belőle, hogy egy skinhead csávó a "jók" közül kifut egy mezőre, hogy megmentse a társait és lassított felvételben elkezdik üldözni, majd lelövik. Még annyi van meg, hogy úgy kínozzák az embereket, hogy kígyókkal teli zsákot húznak a fejükre. Köszi!
-
törölt tag
-
Bowser
aktív tag
Sziasztok!
Keresek egy filmet. Ebben szeretnék segítséget kérni!
92'-es születésű vagyok. Láttam egy filmet, maximum 4-5 éves koromban szóval mindenképp 97'-es vagy azelőtti a film.
Horror vagy Thriller kategóriába sorolnám.
Amire emlékszek:
-Egy /de hülyén hangzik/ mikulásszerű (Vöröses kinézete volt, nem tudom, honnan jön a mikulás kinézet), gépszerű alak öl embereket. Kétszer is van a filmben, hogy ráugrik valakire, és úgy mutatja a kamera mintha te lennél az áldozat /az áldozat szemszögéből látod/ rajtad fekszik ez a gépszerű vöröses alak és csak a fejét látod. Valamit csinál is az áldozattal /talán kiszív belőle valamit/.Nem fűzök nagy reményeket hozzá de aki segítene nekem hálás lennék
Ennyi év után kiváncsi lennék, hogy miért is emlékszem egy 19-20 évvel ezelőtt látott filmből (mikor én még csak 4-5 éves voltam) jelenetekre.Szóval a film mindenképpen 97 előtti.
Köszönöm!
-
MMIX
addikt
Kabos Gyula - A papucshős (1938)
-
moex1
tag
Sziasztok!
Keresnék egy filmet amiről ennyit tudok:
A film címe állítólag "Papucsférj" (viszont én így nem találom).
Magyar film.
A történet röviden az, hogy a főszereplő egy esküvőn nagyon berúg, majd az asztalra borulva álomba szenderül, és megálmodja, hogy milyen lenne ha ő vette volna el a menyasszonyt. Álmában természetesen papucsférj volt, majd felkelve megkönnyebbül, hogy nem ő vette el a nőt.Valakinek van ötlete?
-
gboszi
senior tag
Na most én is keresek egy filmet. Valami bűvészes volt, talán Houdini éa ilyen szabadulos trükkről szólt. A nagy trükkről. A végén az volt, hogy a koporsobol mászott ki, hogy ta-daaam. (csak spoileresen tudnám leirni)
-
bull84ghia
őstag
válasz
littlelion21 #2426 üzenetére
Ezt így csípőből vagy valami keresőt használtál?
Meg is nézem este.
Köszi -
Pötyi
őstag
válasz
littlelion21 #2426 üzenetére
Tényleg azt ordítja, hogy vákuum van benne!
-
littlelion21
addikt
válasz
bull84ghia #2425 üzenetére
Volt egy ilyen MacGyver epizód, talán erre gondolsz
-
bull84ghia
őstag
Szintén egy film címet keresek.
Emlékeim szerint egy hajón van 3 bomba amit hatástalanítani akarnak, de az egyik felrobban így a hajó női kapitányának kell folytatnia. Aki meghal egy néger tűzszerész utolsó mondata hogy vákum van benne. -
Chamea2
tag
Sziasztok!
Van egy film(de leginkább sorozatrész), ami úgy 15 évvel ezelőtt ment és nem tudom a film/rész címét.
Nagyon erősen hasonlít a Walker a Texasi kopó 7x04 című részére, néhány kivétellel:
- a szennyező anyagot egy házsártos szomszéd engedi a rejtett csatornába és autóval, leginkább olajat és csőből
- kisfiú is van benne egy kutyával és a szomszéd nem szereti a kutyát
- kis srác nyomozza ki, majd fényképet készít a szomszédról és őt a rendőrök a házából elviszik.
Valami ilyesmire emlékszem belőle, láttam a TV-ben párszor. -
asus1
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki segiteni nekem hogy melyik ez a film?
Vígjáték amiben a srác váltás alsónadrágot hordott magánál, és mindenki kicikizi. -
Eastman
addikt
válasz
maxika2004 #2416 üzenetére
És mi a Halle Berry film? Azt nem találtam...
-
Eastman
addikt
válasz
maxika2004 #2414 üzenetére
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Egy filmet keresek..felsoroltam hogy miket TUDOK róla
-Egy lány valahogy egy kocsiba kerül, lehet hogy taxiba. A lényeg hogy a csávó, aki vezeti a kocsit haza akarja vinni a csajt. A csaj nem mondja meg hogy hol lakik, csak ha szórakozik vele, például: festékszóróval lefújnak egy másik autót,
vizibombával dobálják egymást a pirosnál az egyik kocsiból a másikba.
-A férfi illegális autoversenyen vesz részt.
-Valakinek az emlékére készült a film..
-Továbbá a férfi, csak a film végén viszi haza a csajt.
-Régi a film, talán még fekete-fehér...
-A csávó hajaz George Clooney-ra, de mégse
-A csajnak ilyen barna a haja, felgumizva van a filmben.
-Vígjáték lehet..Régen a Szolnok TV-n vetítették -
MMIX
addikt
válasz
Eastman #2408 üzenetére
Isteni komédia (1995)
Nem láttam a filmet. -
Eastman
addikt
Sziasztok,
egy filmet keresek, talán olasz, de ebben nem vagyok biztos. A lényeg, hogy egy öreg fagylaltos olyan tejből készít fagyit, amiben fiatal lányokat fürdetett meg. Egy kád tejbe csobbantak, úgy emlékszem. Az is lehet, hogy csak egy film részlete volt ez, talán nem is az alaptéma. (?)
Melyik film lehet?
-
Sárpac
nagyúr
Egy film címét keresem, ilyen sci fi horror lényeg, hogy szörnyikék visznek át embereket egy másik világba( film legvégén derül ki) de csak is árnyékban vagy sötétben ragadják el áldozataikat a fénytől félnek. Sajnos már nem emléxem részletekre régen volt mikor láttam, de hátha ennyiből is leesik valakinek mire gondolok.
Köszönöm!
-
MMIX
addikt
Talán.
Fat N' Furious (Kövér gáz ) Supercharged Chevelle
-
asus1
aktív tag
Sziasztok!
Volt egy autós sorozat valamelyik csatornán, amiben ha jól emlékszem egy chevrolet chevelle kocsit alakitottak at. A chevy meg letezo legnagyobb utcai motorjat raktak bele. Piros volt a kocsi fekete csikokkal. A kerdesem az lenne, hogy melyik sorozatban talalom azt a reszt amiben ez a kocsi szerepel. Ha jol emlekszem meg fogadas is volt benne, hogy valahany masodperc alatt teljesiti a 1/4 merfoldet.
Talan Gas Monkey, de en nem talaltam sehol.Bocsi az ekezetek miatt, de telefonrol vagyok.
-
gboszi
senior tag
válasz
PeeterssoN #2394 üzenetére
Ez nem az én életem. (This is not my life) talán...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest