Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
-
vilmos195809
csendes tag
S. O. S.! Mi a film címe?
Mi a film címe?
.keresek egy regi francia vagy olasz filmet nevet sajnos nem tudom.ket olyan kicsit gugye szinesz van benne akik elmennek idegenklegiosnak es kalamajkakba keverednek es elotte meg megkaptak az in memorial dijat is koszonom a segitseget -
tzsolesz
nagyúr
Üdv, mi annak a filmnek a címe, amiben egy fehér csávó megerőszakol egy nőt, és a közösség ráfogja az egyik rabszolgára. Ezután kezdetét veszi a vérengzés, és elkezdik legyilkolni a négereket a kis városkában. Majd jön egy szabad néger fazon, és segít a maradék rabszolgákon (főleg nők és gyerekek). 2 éve láttam valamelyik filmcsatornán..... Vonattal menekíti meg őket.
-
Viszlát
addikt
tope:

-
-Mike-
addikt
Egy vörös hajú fiú, aki vissza tud ugrálni az időben, így szedi fel a barátnőjét, később feleségét, apja a végén meghal. Ötlet?
-
haromegesz14
senior tag
"The Conjuring"-hoz hasonló filmeket tudtok ajánlani?
-
vilmos195809
csendes tag
SOS! Egy filmet keresek de sajnos nem tudom a címét!? édesanyámmal vagy 3-szor megnéztünk egy filmet,amiből csak keveset értettem még,de annyit igen,hogy hegymászókról szólt,hóviharban sátrat bontottak,egy férfi,és egy nő szerelmesek lettek egymásba,este amikor elköszöntek és aludni tértek,azt mondták ( fonetikusan tudom csak )LAKONUCSI ) Fogalmam sincs a film címéről,de gondolom,szláv eredetű lehet!Tudom,hogy lehetetlen megtalálni,de több.mint 20 éve kutatok utána Ha valaki ismeri a filmet akkor segitsetek ,elore is koszonom
-
vilmos195809
csendes tag
sziasztok!Melyik filmből van? http://iquoterelatable.tumblr.com/post/77778254351 de aki tud az segítsek. Köszönöm.
-
Doner
aktív tag
Sziasztok!
Én ezt a filmet keresném..
Egy repülőgép épp lezuhan, mindenki fél és kétségbe van esve de egy ember nyugodtan sétálgat a sorok között és mindenkire kedvesen mosolyog, melyik ez a film?Szóval ez a jelenet van és kicsit be van lassítva, a légző maszkok leesnek és mindenki jajveszékel de valami ember sétál lassan az ülőhelyek közötti folyosón és mindenkire kedvesen néz..
-
Viszlát
addikt
Az első: The Way Back.
-
vilmos195809
csendes tag
Sziasztok! Regen lattam egy filmet es szeretnem ujra megnezzni,sajnos elfelejtettem a cimet!A 80s 90s évek zs kategóriás akciófilm címére lennék kíváncsi!A történet arról szól h pár embert meghívnak egy birtokra, ahol a "házigazda" közli velük, hogy mindannyian keresztbe tettek neki az életében, és most megfizetnek...ezután az erdőbe menekülnek, ahol vadásznak rájuk, de közben szép lassan mindenkiről kiderül, hogy mit is csinált ennek a csávónak, aki mellesleg egy ilyen ninja szerű ruhában üldözi őket azt ,és az erdő mindenhol be van kamerázva amerre járnak...ilyen mementókat állított az üldözötteknek az erdőben, amiből visszaemlékezhetnek...valami ilyesmi lenne...a főhősről pedig kiderül, hogy ezt az embert hagyta összeégni egy kunyhóban vietnámban (?) Aztán az is kiderül, hogy nem is a Ninja szerű ember az összeéget csóka, hanem az az Orvos, aki álöltözetben végig velük menekült...Sajnos többre nem emlékszem belőle
-
$p@rr0w
őstag
-
Dylen
senior tag
Sziasztok!
Keresek 2 filmet:1. Háború utáni, fogolyszökésről szól. Tél van, hóvihar, egy csapatnyi ember elindul éjszaka, az erdőben menetelnek (jellegzetes jelenet, amikor a "vezető", aki a főszereplő, kitalálja, hogy asszem fakérget raknak az arcuk elé a hóvihar miatt). Aztán sokáig mennek, sivatagban is, asszem Kínába is elérnek, majd a végén Indiába, ahol végre szabadok lesznek, és lehet hogy végül haza is utaznak, azt nem tudom. Van velük egy csaj is, közben majdnem éhen és szomjan halnak, nagyon hosszú film.
2. Szintén szökés, asszem Vietnámból, őserdei kis fakunyhóban tartják őket embertelenül. 4-5 ember megszökik, ők is sokáig menetelnek és az erdőben hozzájuk szegődik egy fiatal lány. A végére már csak a főszereplő marad egyedül aki mindenféle mocsárban járkál, meg sztem a lába is rohad, illetve majdnem lelövik a levegőben szálldosó repülők, de végül megmenekül és valami repülőtéren van a nagy népünnepély a tiszteletére.
köszi

-
baderoli
tag
válasz
McDoug6lak
üzenetére
Köszi! Mindenképp megnézem!

-
skiny83
aktív tag
válasz
McDoug6lak
üzenetére
Engem érdekel, köszi hogy megosztottad!

-
McDoug6lak
tag
válasz
McDoug6lak
üzenetére
Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekel a film, megtaláltam! Nem dán hanem holland alkotás, de az élvezeti értéke ettől eltekintve frenetikus
Ajánlom mindenkinek, akinek fekszik ez a műfaj
[link] -
McDoug6lak
tag
Sziasztok!
Napok óta keresek egy filmet, de nem jutok előre. Megpróbálkozom itt is
Szóval néhány éve láttam egy európai alkotást. 90%, hogy egy dán filmremekről van szó és vígjáték.
A sztori annyi, hogy van 3 alkoholista testvér, akik mind az anyjuknál tengődnek. Az egyiknek van egy fia és ó is ott él. A másikról annyi emlékem van, hogy talán a falu postása. Szóval ezen urak mindennapjaiba enged betekintést a keresett alkotás, természetesen poénokkal tűzdelve
-
$p@rr0w
őstag
Sziasztok! Keresem azt a filmet, amiben egy baráti társaság megölt egy embert és elásták, majd évekkel később kiásták a hullát, és kiderült, hogy csak egy vicc volt az egész, a társaság megviccelte a barátjukat, hogy azt higgye, hogy megölt egy embert. Miután ez kiderült, véletlenül megölik a megviccelt barátot. A többi tag elássa a hullát és azzal a tudattal élnek tovább, hogy valóban megöltek egy embert, és ez már nem csak egy vicc. Köszönöm a segítséget!

-
Imifej
senior tag
A 70-es években láttam egy katasztrófa filmet, amiben egy repülő lezuhant az őserdő felett. Valaki túlélte, és az ő menekülését láthatjuk benne. Bízom benne, hogy valaki esetleg emlékszik a címére.
-
mephi666
nagyúr
keresek egy filmet még mindig, amit ide beírtam korábban, de másik fórumban is kereste más és elég korrekt leírást adott róla... erről lenne szó:
"Egy dolog tuti: egy német vígjátékról van szó.
Az alap sztori, hogy egy ex kurva feleségül megy egy fószerhoz és kellemesen tengeti a napjait valami külvárosban amíg valaki fel nem ismeri és meg nem zsarolja. Ez a valaki teljesen véletlenül (talán szívrohamban) meghal a csaj házában aki valamiért megijed és eldugja a hullát a pincében. Ezek után sorra jönnek a véletlen és kevésbé véletlen halálesetek a házban amit a nő kétségbeesetten próbál eltitkolni és a hullákat különböző helyeken tárolja, de egy idő után nem marad más választása, mint elkezdeni lassan, később nagyüzemben ledarálni a hullákat és megetetni a szomszéd kutyájával.
Időközben van egy gyilkos is (az autópályás gyilkos) aki megorrol a csajra, mert valami gyilkosságot neki tulajdonítanak amit ő követett el. Természetesen ő is a darálóban végzi idővel.
Illetve van még egy totál balfasz zsaru aki rájön mindenre, de sosem tudja bizonyítani a dolgokat.
Még tv-ban láttam vagy 8 éve és emlékszem, hogy nagyon viccesek voltak szerencsétlen csaj próbálkozásai."
-
skiny83
aktív tag
válasz
liksoft
üzenetére
Ő lesz az szerintem. A kollegát én sem értem..

szerk: nem mégsem ez, csak hasonló
-
gatmen
csendes tag
Hello!
Nem tudjátok véletlenül annak a filmnek a címet mely egy családról szól? A családot egy baleset éri,és a napjaik ismétlődnek...majd valami fura lesz nekik és naptárba irják napjaikat és rájönnek,hogy napjaik ismétlődnek.Sajnos csak ennyire emlékszem a filmből.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
XDmanus
tag
Régen ment egy archív felvételekkel is tarkított sorozat vagy a Discovery-n, vagy a Nat Geo-n, ami az első világháborúval foglalkozott brit szemmel, de nagyon alaposan átjárta a témát. Szó volt benne olyan dolgokról is, mint a frontról hazatérő katonák milyenféle traumatikus sérüléseket szenvedtek, ezáltal például akaratlanul is rángatóztak folyamatosan, benne volt még például az az ezred is, akiket profi focistákból toboroztak össze Walter Tullal az élen, aki az első fekete brit származású hivatásos tiszt volt, valamint még rengeteg fura, érdekes családi történet is szerepet kapott ebben a sorozatban. Ennyi emlék maradt meg belőle sajnos, ha már csak a nevét ismerné valaki ennek a sorozatnak már azzal is rengeteget segítene.

-
Sziasztok. Megprobalom itt is hatha valaki tudja. Nagyon nagyon keves infoval tudok szolgalni. Korulbelul 28-30 eve lattam oket, lehet, hogy ha ujra neznem akkor csalodnek egy nagyot

1: Afrikaban jatszodik. A lenyeg az, hogy nem esik az eso, iszonyu nagy szarazsag van, es a majmok emberre kezdenek vadaszni. Megisszak az emberi vert.
2: ez fontosabb lenne viszont ennek nem adok tul nagy eselyt
A lenyeg az volt, hogy egy fiatal sraccal tortenik valami es szuper kepessegei lesznek. Egyetlen jelenet maradt meg belole, hogy valami uveg osszetorik, a srac ranez a seprure, es az magatol elkezd soprogetni
Tudom, hogy eleg eselytelen, de egy probat meger. Koszonom
-
Dictator^
veterán
Üdv.
Érdekelne egy régi horror film, csak túl sok infó nem jut eszembe róla.
A lényeg, hogy a jelenet kb. úgy kezdődik, hogy éjszaka (sötétbe legalábbis) egy autó tart egy ház felé, valami amerikai tanyán, a háttérbe az olajfúró kút dolgozik, szokásosan valami beszaratos zene alatta. Az autó valami hosszú amerikai kocsi lehetett. (Az autó jobbra oldala látszodott a jelenet elején a vége fele mutatták hátúlról ahogy megáll. Tudom nem sok infó, de hátha.
A film olyan 1970 - 1980 körüli lehetett. -
devil-k
nagyúr
Egy mesét keresek...
Annyira emlékszem, hogy border collie kutyák vannak benne és egy farmer azzal edz, hogy traktorkerekeket emelget.

Esetleg valaki tudja melyik mese ez?
-
Doner
aktív tag
Melyik sorozatban zuhan le egy repülő és történnek utána furcsa dolgok, és csak egy túlélője van a gépnek akinek viszont később megtalálják az eredeti testének a maradványait?
Am üdv mindenkinek! Légyszi válaszoljatok -
Brutforsz
senior tag
-
-Mike-
addikt
Nem régi... fickó egy amerikai város szállodai párkányán alkudozik egy szőke rendőrnővel, miközben tsai a szemközti épületet rabolják.... ?

-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
norbi2010
üzenetére
Én pl a kritikákat csak amolyan útmutatásnak tartom. Számtalanszor volt már hogy valaki lehurrogott egy filmet, és még is jó volt, csak az illető nem értette a lényeget.
Szerintem a film kifejezettem jól sikerült és elég elgondolkodtató, hogy mi lenne ha...
Inkább nézd meg és döntsd el magad, hogy milyen
-
norbi2010
őstag
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Ez lesz az, köszi.

Bár ahogy nézem a kritikákat, nem mondanak sok jót róla, valaki látta már innen? -
J0shu4M1ll3r
senior tag
-
norbi2010
őstag
Helló!
Egy nem rég(?) megjelent filmet keresnék. Nagyjából az a lényege, hogy egy városban nincsen bűnözés, erőszak meg ilyenek, viszont minden évben egy napig(?) legálisan lehet ezeket csinálni.
Tudom, nem adtam valami bő információt róla, de hátha valaki így is tudja, mire gondolok.

-
tonyrulez
őstag
válasz
littlelion21
üzenetére
Ezaz, köszi

-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Több mint tíz éve láttam egy filmrészletet, csak annyira emlékszek, hogy egy pasas és egy nő feküdve/guggolva vezetett egy buszt, amit házilag felpáncéloztak, és ahogy szép lassan gurultak végig az utcán, két oldalt rendőrök(?) sorakoztak fel és elkezdték szanaszét lőni a buszt. Ez melyik filmben volt? -
Doner
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Melyik filmben vannak terhes nők akiknek elvették a babájukat és egymással kell megküzdeniük?
És van közülük egy aki a többit elkezdi sorra kinyírni mert van a hasukban valami műanyag darab belevarva és az alapján hogy milyen színű tudhatják hogy melyik baba kié, egy elhagyatott helyen térnek magukhoz... -
XDmanus
tag
Sziasztok, tegnap éjjel láttam a Filmboxon az Ararát nevű filmet, mely az 1915-ös örmény népírtásról szól. Nagyon felkeltette az érdeklődésemet a téma, több helyen is utána olvastam a történteknek. Olyan filmeket vagy dokumentumfilmeket keresek, melyek ezzel a témával foglalkoznak (ha lehet magyar nyelvű, vagy van hozzá magyar felírat). Valamint régen (olyan 6-7 éve kb) még vagy az M1-en vagy az M2-őn láttam egy erről a témáról szóló magyar nyelvű dokumentumfilmet, melyben a mészárlás és a menetelés közben készült fotók és fekete-fehér kisfilmek is voltak. Ezt őrülten keresem azóta is, de sehogy sem találom. Plussz még a YouTube-on találtam egy kb 30-as évekbeli filmet, csak mivel örményül van és még felírat sincs hozzá, így nem nagyon lehet érteni a történetet. Aki bármi művet, filmet, dokumentumfilmet, riport filmeket, akármit tudna nekem linkelni a témában, azt hatalmasan megköszönném. Egyébként nem hiszem hogy sok ember lesz itt aki jártas a témában, de azért úgy gondoltam hogy hátha.

-
Wyll
őstag
válasz
littlelion21
üzenetére
Most nézem, hogy ez az Under the dome egy sorozat. A felvetés (búra/elszigeteltség) önmagában érdekesnek tűnik. A sorozat milyen? Érdemes megnézni?
-
spammer
veterán
elvileg.
-
thiclyoon
aktív tag
Sziasztok,
Mi annak a filmek a címe, amelyben Jason Statham a főszereplő, és az elején egy zacskót (amiben persze van valami) valakinek ki kell dobnia egy utcai kukába, kidobja, majd egy másik ember megpróbálja kivenni, ezért ott várnak ketten, hogy beledobja-e, vagy elmegy-e a másik? Még olyasmire is emlékszem, hogy egy bár-szerűségben ülnek, és ott beszélgetnek.
Nem hiszem, hogy ebből rá lehetne jönni, hogy melyik ez a film, de hátha.
-
Jammalan
tag
Sziasztok! Elég régóta töröm a fejem és keresgélek egy film után amit még a ~90es évek végén láttam az HBOn. Ami megmaradt belőle, hogy egy amcsi kisvárosban (talán) 3-4 gimnazista srácot terrorizált folyton egy szőke hajú iskolatársuk, de elég durván. Az egyik srác kövérebb volt ha jól emlékszem és azt egy iskolai zuhanyzóban malacozta le és talán verte is meg a figura majd a ruháit is elvette. A vége fele, mintha visszavágtak volna a kölykök, de erre már nem nagyon emlékszek. Tud esetleg valaki segíteni, melyik film is volt ez?
-
Vazallus
tag
válasz
littlelion21
üzenetére
Igen,köszi

-
littlelion21
addikt
-
Vazallus
tag
Üdv!
Én azt a filmet keresem, ami nem olyan régen jött ki, arról szól, hogy egy falura valami láthatatlan burok száll le és nem lehet rajta keresztül menni,ami problémákhoz vezet. Nem tudnak egy idő után kajához jutni stb..
-
Dylen
senior tag
válasz
littlelion21
üzenetére
Köszönöm!
-
littlelion21
addikt
-
Dylen
senior tag
Sziasztok!
Érdekelne a következő film címe:Egy fiatal pár autóval bemegy egy erdőbe (tengerparthoz közeli) piknikezni és ott vár egy másik párt. Akik persze nem érkeznek meg. Eltelik 1-2 éjszaka és fura dolgok történnek. Pl a pasinak van egy íja, ami egyszercsak magától kilő...majdnem eltalálja a csajt. Aztán a csaj kiborul, hogy menjenek már haza de a pasi nem akar menni. A tengerparton találnak egy óriási fókaszerű fura állatot döglötten, ami ennek ellenére napról napra kijjebb jön a partra, majd egyszercsak ott találják a sátruk mellett. Közben a csaj már elindul egyedül haza, mert kocsival nem tudtak kitalálni az erdőből. A pasi a csajt megtalálja egy nyíllal a fejében egy fához lőve és teljesen bekattan.
Ja és közben találtak egy közeli tóban egy egész családot autóstól megfulladva.Kb ennyi a sztori...nemsűrűn láttam még ilyen ijesztő és nyomasztó filmet mint ez!
Köszi -
baderoli
tag
Sziasztok! A keresett filmem története röviden. Van egy alvilági figura, aki hitelbe kér drogot egy török dealertől, de a rendőrség üldözőbe veszi, és hogy ne kapják el, beleszórja egy szökőkútba. Persze kamatostul tartozik a drogért, amit próbál össze szedni. Kér kölcsönt az anyjától, elmegy egy haverjához aki tartozik, stb... Közben össze jön egy lánnyal, aki a végén lelép a megszerzett pénzel. Dán vagy Holland film, a régi M2-ön adták jó régen
Valakinek ötlete? Köszi! Üdv! -
föccer
nagyúr
válasz
littlelion21
üzenetére
Köszi.

üdv, föccer
-
littlelion21
addikt
-
föccer
nagyúr
Üdv!
Mi annak a filmek a címe, ahol Richard Gere az egyik főszereplő, és egy tönkremenő házasságról szól. Gere eljár benne táncolni és a felesége azt hiszi, hogy megcsalja. A végén meg van valami tánc verseny is.
Köszi.

üdv, föccer
-
littlelion21
addikt
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Nem Neked ment a válasz, inkább itt tedd fel a kérdésed

-
DrojDtroll
veterán
válasz
littlelion21
üzenetére
Köszönöm

-
DrojDtroll
veterán
A Legenda vagyok-hoz és az Eredethez hasonló filmet tudtok?
-
kovsol
titán
Sziasztok!
Volt egy film ami Afrikában játszódik, és valami kis kórházzal kezdődik emlékeim szerint amit talán lebombáztak
, de pár ember túléli. Viszont az egész környéken valami halálos kór pusztít.
Totál nem ugrik be a címe, pedig nem egy tucat film volt. -
csipszikutya
senior tag
megtaláltam
-
McDoug6lak
tag
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Big THX!!!!!
Egy hónapja kerestem
-
bbTamas77
aktív tag
Helló!
Itt van egy alábbi videó, amelyben 2:36 másodpercnél, amikor a férfi a kezével kiemeli a tengerállatjárót ez melyik filmből van?
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
McDoug6lak
üzenetére
-
McDoug6lak
tag
Sziasztok!
Látom kicsit kihalt ez a topic, de remélem horrorfilmekben is elég jártas emberek találhatóak itt
A segítségeteket szeretném kérni.
Keresek egy filmet.
Szerintem maximum 6-8 évvel ezelőtt mutathatták be, tehát nem egy old school darabról lenne szó
Az alapsztori valami olyasmi lehetett benne, hogy adott egy vidéki középiskola, ahol talán 3-4 nebulót basztatott a többi diák, mert ezek tényleg elég különc gyerkőcök voltak, de nem nagyon ártottak ezek senkinek mellesleg.
Egyszer aztán ez a pár diák szervezett egy hatalmas bulit egy közeli tanyán valami fészerbe, vagy valami ilyesmi helyre, erre nem emlékszem pontosan, ahová az egész iskolát meghívták persze név nélkül.
Ott aztán elaltatták vagy kábították a kölyköket és a sérelmet szenvedett nebulók igazságosztásra adták a fejüket....
Ha jól rémlik az igazságosztó gyerkőcök valami maszkokba is voltak, talán gázálarc, vagy valami hasonló gumi cuccokat hordtak. Talán lány is volt az egyik.
Na kb. ennyire emlékszem
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Pötyi
őstag
Egy vicces westernfilmet keresek. A film elején az elvetemült gonosztevő a saját akasztására vár. De mivel a környéken krónikus férfihiány van, ezért van egy olyan népszokás, hogy ha egy nő feleségül megy a halálraítélthez, akkor az megmenekül az akasztástól. Az elítélt már ott áll az akasztófa alatt, a környék magányos női nézegetik. Egy nyolcvanéves vénasszony ajánlkozik, hogy ő szívesen hozzámenne. Az elítélt ránéz a ráncos, rút vénasszonyra és kéri, hogy inkább akasszák fel, de a bíró rakaszkodik a hagyományhoz és elengedi. A vénasszony viszont örömében szívrohamot kap és a helyszínen meghal. Mégis felakasztják? Ekkor egy nagyon jó kinézetű, mokány fiatalasszony felajánlja, hogy akkor majd ő. A film további része arról szól, hogy miképp bosszantják egymást, de persze a végére happy end lesz és komolyan egymásba szeretnek.
-
spammer
veterán
válasz
Mister_X
üzenetére
Csak egy tipp: Vissza a suliba
-
Mister_X
nagyúr
Hali, keresek egy filmet. Még nem láttam, de ennyi információt tudok róla.
"A multimilliomoa bunkó elhatározza, hogy diplomát szerez. De persze tanulás helyett a pénzével akar boldogulni. Mikor feladatba kapja X író novellájának elemzését, akkor nemes egyszerűséggel megcsináltatja X-szel a saját műve elemzését. Mikor beadja, visszadobják, hogy az író nem erre gondolt, mikor megírta a művet."
Vagy valami ilyesmi

-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
gulyasistvan
üzenetére
-
gulyasistvan
újonc
sziasztok! tudna nekem valaki segíteni? egy sci-fi film címére lennék kíváncsi, amit a 80-as évek végén, a 90-es évek elején láttam "alábeszélősen" akkor a megsemmisítők címet adták neki.
A sztori a következő: egy őrült tudós csinál egy kiborgot egy balesetet szenvedett pilótából, és visszaküldi az ókori rómába, hogy derítse fel a terepet, és különböző tárgyakat hozzon a jelenbe, hogy aztán ő is visszamenjen, és meghódítsa a világot.Ámde a kiborg emlékei visszatérnek, megszökik és társakat keres, akik segíthetnek megállítani a tudóst.Talál is egy csajt, meg egy ázsiai srácot is, aki nindzsa, és együtt felveszeik vele a harcot.Eközben a tudós kiborggá alakítja magát, és a csata hevében az időgépbe menekül.Hőseink kiszúrnak vele, mert átállítják az időgépet, és így a gonosz nem rómában találja magát, hanem i.e. 100.000.000. évvel, így a semmi ura lesz... -
Rivaul
addikt
Sci-fi. Az emberiség fele hallhatatlan egy gyógyszertől, s elkülönülve él metropoliszokban. A másik fele egyfajta ősemberré vállt s a világ többi részén tengődik. Van egy csapat akik elhagyják a falakat, egy közülük félig ember félig ősember.
Csak foszlányok vannak meg, valahogy így rémlik a történet. Tipp?
-
skiny83
aktív tag
válasz
KingKress79
üzenetére
SZia!
Egy nehéz nap a film címe! 2000-es film, Thomas Jane játszik benne.
Nagy film!
-
KingKress79
aktív tag
Egy filmet keresek, pár jelenetre emlékszem ezeket leírom:
1. A két gengszter egy drog elosztó lakásához megy, ahol mindenkit kinyírnak az egyiknél 2 db 45-ös colt van a másiknál egy hangtompítós uzi. Veszekednek, hogy a másik miért nem használ hangtompítót, mert kijönnek rá a zsaruk.
2. Az egyik gengszter civil lesz. Felesége lesz, ház stb. A másik gengszter meglátogatja és egy csomagot hagy nála amíg valamit elintéz (piszkos meló). A táskát felfeszíti és drogot talál benne megijed és a lefolyóba gyömöszöli.
3. A fickó aki civil lett. A feleségével örökbe akar fogadni egy gyereket, egy ellenőr méri fel a környezetet.
4. A gengszter társa egy nő bemegy a fickóhoz és keresi rajta a drogot, kikötőzi. Intim dolgok is történnek. Közbe jön egy másik társ is aki lelövi a fickóról nőt.
5. A vége: a fickó és a felesége elutaznak a reptérre.
Remélem valaki tudd segíteni.
-
-
lehella
senior tag
válasz
liksoft
üzenetére
Ez a Ketten a hadsereg ellen c. film alternatíva lenne helyette?

A Buxley katonaiskola arról szól nagy vonalakban, hogy egy régi katonai iskolába már nők is járhatnak, amiatt a festményeken lévő katonák, vagy régi iskolavezetők lejönnek szellemként és szivatják az embereket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN ZSÍR ÚJ MSI RTX 5080 16G INSPIRE 3X
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A topikot elkezdtem olvasgatni es megtalaltam a 2-es szamu filmemet. Kb 5 eve , majdnem minden honapban eszembe jut, de nem tudtam megtalalni
(Y)