- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: 10 év
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asanto
tag
Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni egy filmmel kapcsolatban. Sokat bogarásztam az imdb-t is, de egyszerűen nem találom amit keresek.
Kevés dologra emlékszem, de a film főszereplője egy építési vállalkozó lehet. A cég lakóparkot akarna asszem építeni és a csávó pont egy olyan csajba szeret bele aki ezt az egészet ellenzi. Azt már sajnos nem tudom hogy a nő hogy kerül a képbe, de szerintem azon a helyen lakik, ahol ez épülne... vagy az is lehet hogy a városnak dolgozik.
Már nem emlékszem a végére, hogy a melót vagy a csajt választja, úgyhogy lehet kicsit dráma is...
Semmi nagy költségvetés, ezért is nehéz, szerintem valami tv movie (lehet hallmarkos, bár ott sem találtam). 2005 körül láttam szóval annál nem lehet újabb. Nehéz belőni, de talán 1997-nél nem régebbi...
Valamiért úgy rémlik hogy ilyen "alap arc", Dean Cain vagy Eddie Cibrian a főszereplő, de őket már kizártam.Van valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest