- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha valaki tudja honnan lehetne feliratot leszedni az eredeti,Romero-féle Élőholtak Éjszakájához az kérem irja meg a linket vagy dobjon egy mailt.
Köszi! -
JohnnyX
őstag
Diana - Összeesküvés
Aki esetleg felvette a ViasatHistory csatornarol az emlitett dokumentumfilmet, avi-kent vagy mpeg-kent, SURGOSEN jelentkezzen! -
A Fotós szerelem és a Lucky Lady című filmeket keresem.Az se baj,ha valaki jó külföldi HUB-áruházat tud ! /Nálunk sehol sincs./
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A Raspad című orosz filmet keresem. A csernobili atomerőmű-robbanásról szól, de játékfilm. (Bővebben: link)
-
neduddki
nagyúr
HI!
Vkinek megigertem, hogy felveszem a Villam Sakeaspeare: Sok muhod semmirt cinu orekervenyu szomorujatekto az televizos alkalmazasbul.
Na szovla tegnap megesetta dolog a Dunna-bol:- )))
Aki tugya kinek igertem, netan koll nekije az jelenkezzen nalam a boenyuvajuknal!!!
udv
neduddki
p.s. :- ))) -
Achill3uS
nagyúr
Ha valaki tudja honnan lehet letölteni, vagy dvd-n leírná nekem vagy egyéb megoldásokkal cserébe csokival
keresem a Keresztapa 3-mat (szinkronost)
-
G@ben
addikt
Még mindig keresem: Rázós futam, Sok hűhó semmiért.
Ha valakinek megvan, jelezze kérem! -
Jazz77
aktív tag
Üdv mindenkinek, remélem tudtok segíteni, a Porsche tolvajok című filmet keresem mindenhol, bármilyen formátumban, előre is köszi...
-
aesir
veterán
Androméda-törzs szeptember 6, RTL-Klub !!!
Bővebben: link -
Drizzt
nagyúr
Kultúrház live vot a műsor címe. Valaki nem vette fel véletlenül?
Ha igen, sikítson!!!
-
Drizzt
nagyúr
Ez nem film, de a M1-en volt állítólag a punkról műsor, meg a Darkest Hourról élő közvetítés. Ezt valahol fel lehet lelni?
-
kypre
tag
én ezeket keresem, ha tud valaki segíteni:
Apám nevében.
Várlak nálad vacsorára!
Viszlát, kedvesem!
Meghalsz újra
Vírus
köszi -
Pompi
nagyúr
Ezt a kérdést tedd fel itt:
Nem tudom a dal címét topik:
Bővebben: link
Viszont én is keresek egy filmet. Elég rég láttam, talán olyan 86-90 környékén, hogy videón vagy tv-ben arra már nem emlékszek.
A film címe Fenyves tábor, főszereplő Michael J. Fox, aki elvállal valamilyen diákfelügyelői állást egy többhetes nyári táborban. A film a tábori csínytevésekről szól, meg a Fox kavarásáról egy nővérrel ha jól emlékszek.
Magyar oldalakon nem is találtam a filmről semmit, az imdb és az allmovie is eléggé szükszavu, annyit sikerült összeszedni, hogy a film 1985-ös és eredeti címe Poison Ivy .
Nagyon örülnék ha valakinek meglenne valamilyen formában.
Köszi! -
LukE
veterán
nem film, hanem filmzene: In the cut/nyílt seb elején milyen zene szól?
-
x_o_n
veterán
én a werd science cimű filmet keresem! nagyon jó kis vigjáték volt , liza néven futott a nagy narrátoros időkben illetve a noorse vagy mimózák 1-2-t
-
-
liksoft
nagyúr
Nagyon örültem kedden délelőtt, hogy fel tudom venni az andromédát, erre focit adtak. OK, erre írtad, hogy jó film, csak ELMARADT. Figyelem majd, mikor vetítik. Kevés az időm nekem is, így lehet, hogy elsiklok felette. Ma a másik film lesz, amit évek óta keresek. És egy harmadik magyart is szeretnék beszerezni. Erre írtad, hogy Te sem vagy jobb helyzetben. (Gondolom)
Bocsi, ha keveredést okoztam, párhuzamosan több filmet is keresek. -
aesir
veterán
Ok, bízom benne hogy így mindenképpen meglesz. Az egyik legjobb sci-fi. Ráadásul nekem irtóra tetszenek a 70-es évekbeli ''fantasztikus'' díszletek
MTV-ből már én sem kapok filmet, egyébként nagyon helyesen végre rájöttek arra, hogy a ''maradék'' film- és műsorvagyont már nem kellene direkt szétlopatni. -
liksoft
nagyúr
OK. köszi. Én tunerkártyával veszem. Nem DVD, de 480x360 divx még élvezhető nekem. Ha valamelyikünknek nem sikerül -> mail. Ezt nem akarom elmulasztani, mert évek óta vadászok rá. Apropó. Nem tudod, hogy ''A világ közepe'' (kivéve a gyevi bírót) valahonnan beszerezhető lenne? Az a másik, de a filmmúzeumnak sincs meg, az m1 meg kutatóknak meg.... elérhető csak. Ha időpont változás lesz, itt megírom.
-
aesir
veterán
Nekem van hardveres digitalizálóm (lévén DVD_Authoringgal foglalkozom), ugyan nem szoktam ilyent csinálni, mert erre már végképp nincs időm, de ezt a filmet mindenképpen rögzítem. Ha akármi új infót megtudsz róla hogy mikor vetítik, kérlek egy mailben feltétlenül jelezd nehogy lemaradjunk. Vágás, encodolás után természetesen valamilyen formában elérhetővé teszem.
-
gege71.hu
addikt
A Széljáró c filmet keresem. Nincs meg valakinek bármilyen formában (avi, dvd vhs mittomén)
-
liksoft
nagyúr
-
x_o_n
veterán
én ezeket keresem ha tud vki valamit jelezze pliz
: ákos-utolso hangos dal,andante
: kmfdm - beat by beat
-apoptygma berzerk-harmonizer
: hókuszpokusz -
liksoft
nagyúr
válasz
TheReMiXeR #160 üzenetére
Őszinte leszek. Nem emlékszem. Folyamatosan javítok a minőségen a felvételeknél (ahogy gyorsulnak a gépek).
-
liksoft
nagyúr
válasz
TheReMiXeR #157 üzenetére
Többünknek különböző minőség? Melyik a jobb?
-
TheReMiXeR
senior tag
Na, nekem is csak ugy van meg kb.
Felvettem videóra és onnan digiztem be, de sajna nem valami nagy vasziszdasz minőségben... sajnos
A mokép cuccait már én is néztem, de nincsen...
Olyan emberkét kéne találni, aki legalább dvd-re vette fel valamikor!
Hajrá hajrá! Keressúk együtt, hiszen ez egy meghatározó etalon filmecske!
Nem egyszer lehet összakakilnia az embernek magát a názése alatt... -
x_o_n
veterán
válasz
TheReMiXeR #149 üzenetére
jó kis film ,vcd minőségben megvan, a saját videokazettámról csináltam sajna régen egy régebbi tuner karival igy nem valami szép,a vhs meg sajna tönkrement,azóra is keresem de nem lehet kapni...mokép kiadhatná eme régi cuccokat
[Szerkesztve] -
liksoft
nagyúr
válasz
Ismerős a film. Nekem is tetszett.
EGOKA: Na nem lesz pontos típus? Ne kukucskáljak rá?
Tangerine: Ma éjszaka az ''Androméda törzs'' lesz! Régen láttam, akkor nagyon tetszett. -
liksoft
nagyúr
válasz
Tangerine #151 üzenetére
Láttad? Kedden (holnap) is jó film van!
Szerk: Azt hiszem, a te felvételed jobb lesz mint az enyém. Én csak tunerkártyával dolgozok 480x360 felbontásban, szigorúan 1 v 2 CD méretben divx formában. Alapvetően a történet az érdekes számomra, ha élvezhető, jobban nem tupírozom. Ha lemaradnál és nekem sikerül,... (alapelvek).
[Szerkesztve] -
EGOKA
tag
válasz
Sajna nem ismerem.
-
EGOKA
tag
Nekem megvan az Idő urai. Csak a vinyó mechanikája tönkrement, ha vkit érdekel, és emg tudja csinálni, szóljon.
-
[pod]Diablo
őstag
Én a 8Kert keresem
-
liksoft
nagyúr
-
Azazello-
senior tag
azert az en uppomat nem kene kirtorolni heyyy!!!
modff
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
AMD Power, Jazz77, liksoft, Lord Myn!
Mivel nem tudom, hogy miről van szó, joggal gondolhatom, hogy warezolás folyik. Tessék itt ezt befejezni, nem erre való a topic! -
Azazello-
senior tag
ha ez Bővebben: link az az ido urai amirol szo van, akkor en nem ezt a filmet keresem.
amit en keresek annak modernebb volt a rajzolasa. -
Pötyi
őstag
válasz
Azazello- #118 üzenetére
Minimum tíz éves moziműsort? Hááát... Szerinted fogsz találni a neten ilyet?
Mondjuk ha nagyon ráérsz, akkor a várban a Széchenyi könyvtár mikrofilmtárában a régi, mikrofilmen tárolt újságok szerdai számában megnézheted a moziműsorokat...
(Na és ''AZ IDŐ URAI'' kifejezésre rákerestél? Esetleg képekkel? Hátha ismerős?)
[Szerkesztve] -
Pötyi
őstag
válasz
Azazello- #106 üzenetére
Én is rákerestem az 'alfa mozi' kifejezésre, érdekes módon nekem ezeket hozta:
Fényképek: a volt Alfa mozi épülete. Építkezés a leégett Alfa mozi helyén.
Az építkezés állása 1996 februárjában. A Természettudományi Múzeum, az épület új ...
Fényképek: a volt Alfa mozi épülete. Építkezés a leégett Alfa mozi helyén.
Az építkezés állása 1996 februárjában. A Természettudományi Múzeum, az épület új ...
Pontosan ott volt, ahol te mondtad... -
Azazello-
senior tag
haaat rakerestem az alfa mozira, de igy nem jartam sikerrel...
-
Pötyi
őstag
válasz
Azazello- #102 üzenetére
Csak egy tipp:
Az idő urai
Teljes egészében űr-rajzfilm, készült francia-magyar koprodukcióban, sztoriját a tegnapelőtt elhunyt Hernádi Gyula bácsi írta...
Sokaknak kult rajzfilm...
Magyar rajzfilm, moziban is ment. (Sőt, még hetente egyszer mostanában is leadják a Tabán moziban...) -
Azazello-
senior tag
mar az is segitseg volna, ha megmondanatok a mozi nevet ami anno az orczy ter mogott volt... asszem most a termeszettudomanyi muzeum van ott
-
Jazz77
aktív tag
Hali!
A ''Vámpírok Havannában'' című rajzfilmet keresem ezerrel, bármilyen hordozón jó lenne, előre is köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest