- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balesz^
tag
Sziasztok!
Zűrzafír, avagy hajsza a kék tapírért
Aki tudja hol szerezhető be ez a film légyszi közölje velem.
Előre is köszi!
balesz^
-
edipqe
senior tag
vmi jó romantikamentes háborús film kéne, az se baj ha fekete fehér.
Rian közlegény nem, és még sok más mivel sok háborús filmet láttam már...de mostanában nem gyártanak, annyit.
-
Hi!
Ajánlanátok valami foci témájú filmeket.A Goal 1-2,Green Street Hooligans és a In the Hands of the Gods kilőve,mert azok megvannak....előre is thx -
Törzsúr
senior tag
válasz
FireShadow
üzenetére
Biztos nagy film volt régebben kb. olyan 2000-2005 között tippelem a megjelenést.

-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Keresek egy pár régebbi filmet (Mind Kevin Costner). Nem tudom , kinek van ,meg esetleg. Akár szinkronosan akár feliratosan.
Ezek lennének.
Álmok nyomában
Testamentum
(The Gunrunner)
Hegyek pokla
Fandango
Nincs kiút
Baseball bikák
Baseball álmokElőre is köszönöm a segítséget!
-
Ck.
addikt
Sziasztok!
1. Talán úgy jó 10 éve láttam az HBO-n egy filmet, amiben a főszereplő srác Uri Geller-t játszotta, vagy lehet, hogy nem is őt, mindenesetre a film levégén mindenképp szó van Uri-ról. A főszereplő srác ugyanúgy kanalakat hajlított és egyéb parafenomén képességei voltak... Ez nem dokumentumfilm volt, hanem egy rendes film. Akkor nagyon tetszett és mostanában eszembe jutott, szívesen megnézném újra, viszont nem emlékszem a címére már sajnos...
2. Ezt is már jó pár éve láttam talán a Tv2-n, egy csávóról szól, aki egy balesetben elveszíti a kezét, de megkapja valaki másét, azonban kiderül, hogy a donor egy gyilkos volt. A gyilkos kéz pedig néha teljesen irányíthatatlanná válik, és olyan mintha a gyilkos akarata irányítaná, a csávó a feleségét is megtámadja éjjel az ágyban az új kezével, stb. Ennek sem emlékszem sajnos a címére, de megnézném újra. Ha jól rémlik, a gyilkos (donor) filmbeli neve Charlie Flatcher volt.
Előre is köszönöm a segítséget!

-
Ariovsitus
csendes tag
Sziasztok !
Egy kb. 15-25 éves amerikai, vagy kanadai horrorfilm címét keresném.
A történet arról szólt, hogy egy Cathy nevű talán orvos csajt, a halott anyja szelleme kísérti. A film végén kiderül, hogy egy korábban kezelt ikerpár szórakozott csak vele. Sehol sem találom.Segítsetek!
-
Köszi srácok( chaplin & Titok Levi )
-
Titok Levi
tag
A Hot Fuzz-t (Vaskabátok) tényleg eszméletlen nagy. Nem tom mennyire tudod élvezni a filmet ha angolul nézed, ha igen akkor nézd meg úgy. Kúrva nagy. Azon én nagyon meghaltam.
!!! Jay és Néma Bob visszavág !!! (ez eszméletlen)
Clerks 2 (CSAK ANGOLUL NÉZD MEG, MAGYARUL ISZONYATOSAN GAGYI SZAR FOS OKÁDÉK, ROHADJON MEG AKI A SZINKRONT CSINÁLTA)
Dogma
Haláli hullák hajnala az is fasza.(akik a hot fuzzt is csinálták)
Torrente 1-2. (3at nem láttam)
Kidobós (ez is nagyon nagy)
Wedding Crashers (idézet a filmből miheztartás végett: "Fogd be a pofád ha hozzám beszélsz!")
Starsky & Hutch
Johnny English (ez is jó, mégha nem szereted Rowant akkor is.)
most nem jut eszembe több. Csá
-
C64
őstag
-
Cső!
Tudnátok nekem ajánlani néhány igazán jó vígjátékokat.Az sem baj ha kicsit régebbi,mert a mostani "poénos" filmeken inkább sírni tudnék mint nevetni
-
Zöld Sas
újonc
Hello mindenkinek keresem az ÁTLÁTNOK című filmet vhs-en vagy dvd-n. ( SECOND SIGHT ).
-
Titok Levi
tag
HELP!
Keresek egy mesét illetve filmet. Nem is tudom pontosan hogy írjam. Lényeg, hogy csak pár dologra emlékszem, de nagyon rég keresem és senki nem ismeri.Na az a lényeg, hogy valami kislány van benne de lehet, hogy fiú és film (azaz élő szereplős). Semmi sztorira nem emlékszem, de EGY VALAMIRE IGEN. Belekerülnek egy tóba, vagy folyóba és lesűllyednek az aljára, ekkor ÁTVÁLT a FILM MESÉBE. Szóval innen rajzolva van a dolog. Lent a víz alatt valami város van, meg ilyen emberek de mintha csecsemőszerű lényekre emlékeztetnének. Na és akkor ott folynak események, van valami gonosz is. Na és arra emlékszem hogy ebben a vízalatti, rajzolt világban alapból mindenki boldog, meg vidám és minden színes.
Aztán feljönnek a víz fölé és megint film. Na ennyire emlékszem, és tudom, hogy nem álmodtam, van ilye film, mert át is vettük tán videóra és mondta faterom, hogy "nem vesszük át csak a mese részét mert az az érdekes", émmeg bólogattam.
Valakinek nem rémlik??
-
Sziasztok!
A Tom Tykwer által rendezett "True" című rövidfilmet keresném, aminek egy 7 perces vágott verziója látható a "Párizs, szeretlek!" című filmben.
Nagyon érdekelne, hogy mi az a 3 perc ami kimaradt...
-
Törzsúr
senior tag
Hello mindenki!
Most kapaszkodjatok meg
Egy olyan filmnek a címére lennék kíváncsi ami az HBO-n ment nem is egyszer de soha nem az elejtől néztem így nemtudom a címét és meg akarom szerezni DVD-n.Egy fekete folyadék a "gonosz"
ami beleköltözik az emberekbe( Nem a Halotasház ), és utána az emeberek is olyan fekete sarat lőnek más emberekre, és azok is átváltoznak
szóval marha jó film, műfaja:horror.
Remélem tudtok segíteniKöszönöm!
Üdv

-
Tinglit
csendes tag
Keresek egy filmet. Igazabol egy sorozatresz. Tippem szerint Millenium, de sehogy sem talalom.
Arra emlekszem, hogy Frank (mar ha o volt az) leall a kocsival az ut szelen, leul a kocsi ele gondolkodni mittudomenmi miatt. Megy a sorozatresz, es a vegen meg mindig a kocsi elott ul, csak mar az eso is esik, igy talaljak meg. Valami fura allapotba kerult, es emiatt kvazi ugymaradt.
Baromira idegesit, hogy nem talalom. :/ Es gozom sincs, hogy a resz fotortenete mi volt.
Lehet, hogy X-atkak?! Pffhhh... -
Makaveli
senior tag
Olyan filmet keresek, amelyben a végén a filmszereplők egy repülőgépet építenek a sivatagban, és elrepülnek...

-
szilchi
őstag
Üdv.Keresem az "Emlékek lánca" címü hindi filmet.Elég régi.Vagy ha esetleg ismeri valaki az eredeti filmcímét,az is jó lenne.Thx.
-
JohnnyX
őstag
Keresem ezt a filmet, ha valakinek meglenne, kerem jelezze priviben!

-
legiaap
félisten
Sziasztok!
Keresek egy film címet.
Amire emléxem:
Harrison Ford volt benne és Michelle Pfeiffer.
Egy részlet belőle:
A csaj fexik a kádban, mert a pasi lebénította valami inekcióval, ami lebénította a nő izmait. A faszi meg közben megendgedte a kádban a vizet, de a nő nagy nehezen a lábújjával ki tudta húzni a dugót és így nem fulladt meg.Ötlet a film címére?
-
Thomas1
addikt
Valakinek megvan esetleg a TC2000 című Bolo Yeung film?
-
dokar
addikt
Keresem az "X Látogatók" című filmet.
-
jaspis
újonc
Sziasztok!
Keresem a Próbababa című filmet, ha lehet, eredeti szinkronnal. Ha megvan valakinek, az írjon priviben.

Köszi előre is!
-
brownus
veterán
A Számvetés című dokumentumfilm-et, privibe jöhetnek a T-linkek, előre is köszi!
-
törölt tag
megvan valakinek vagy tudja valaki honnan tudnam megszerezni az Északi-sarkkör szerelmesei (Lovers of the Arctic Circle / Los Amantes del Circulo Polar) cimu filmet magyar szinkronnal? a duna tv-n ment mar eleg sokszor, onnan felvett valtozat tökeletes lenne

-
qdak
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
az összes hill climb durva amugy
szivesen
-
qdak
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
-
Topiccsendőr
addikt
Srácok!
Nem tudom ki ismeri azt a rövid filmet, amire vadászok. Kb 80-as évek, asszem még Cannes - i filmfesztiválon is bemutatták nagyon régen, és kapott is valamit. Nagyon homályosak az emlékeim.
Szóval szerintem Pikes Peak-ről jön le egy raliautó, de nagyon kicentizve minden egyes métert, a szakadék és a földút határán nyomja, kb három gépálással mutatja végig a filmet a rendező. 1, Belső bukósisakos ismeretlen nagyonkomoly pilótát mutató - 2, Helikopteres, látványos, főleg szakadékoknál, 3, szokásos belsőnézet.
Már vagy tíz éve vadászok rá, de egyszerűen semmi.
-
RoyalFlush
őstag
Engem a Mindenki gyermeke - Jessica McClure megmentése c. film érdekelne, de eddig sehonnan sem sikerült megszereznem. Valaki tudna segíteni ?
Port.hu -n megtaláltam, adták anno tévében is, videokazira lett felvéve, de véletlenül le lett törölve

-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Keresem ezt a filmet:
Psziciátria a halálipar.
Tud erről valaki valamit, valakinek megvan vagy csak drága pénzekért jutok hozzá?

Nagyon kellene... -
Móci
addikt
Üdv!
Az őrület hullámhosszán című film ( UHF) érdekelne, ha valaki tudna segíteni, megköszönném.
Egy bolt címe is sokat nyomna a latba... -
Grass
aktív tag
Sziasztok!
A Szigorúan piszkos ügyek trilógiát keresem és az eredeti 1968-as Thomas Crown ügyet.
Ha valaki tudna segíteni, hogy tudnám beszerezni ezeket, akkor dobjon egy üzit.
Köszönöm. -
Andie
őstag
Régóta keresek egy filmet, gyerekkoromban láthattam úgy 20 éve.
Valami horror volt, 2 kép van meg belöle az agyamban. Az egyik, hogy egy kislány folyamatosan az adásszünetet nézte a tv-ben, mert onnan szólt hozzá valami gonosz.
A másik kép, hogy a házak között az utcán egy hatalmas, fehér csontvázszerü valami örjöng, ház magasságú, és koponya alakú feje van. De nem 2lábú csontváz, inkább mint egy épitkezési állvány, ilyen 4lábú valami
Ezalapján beugrik nektek?
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Keresem az "Ütődöttek az űrből" című régi sci-fi paródiát...
Az eredeti címe és gyártási éve is érdekelne.
Előre is Thx.
- Alex -
-
Grass
aktív tag
Sziasztok!
A See Arnold run című filmet keresem.
Nem tudja valaki honnan lehetne beszerezni?
Előre is köszönöm. -
Prosector
addikt
Tud vki vmit a Griffin és Phoenix c. filmről... ? A régi verziója kellene ,amiben Peter Falk játszik. Egyébként nagyon-nagyon jó,ajánlom mindenkinek.
-
ocsi19
senior tag
hi, ezeket keresem, ha valaki tud segíteni ebben, akkor kérem jelezzen pü-ben
akár némi aprópénzt is adok értük![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pearl Harbor
Tuti Gimi (One Tree Hill 1-4)üdv.: ocsi
-
Mecy_Lacee
senior tag
Tudnátok segíteni ebben?
-
Maksifül
senior tag
válasz
Predator666
üzenetére
Én az elmondottak alapján a Szellemhajóra gondolnék, persze lehet, hogy tévedek.
-
Predator666
aktív tag
Valaki?

-
Predator666
aktív tag
Hello a film címét szeretném megtudni. Arról szól, hogy valami tengeralattjáróban történik vlaami gáz, tlaán szivárgás vagy valami ilyesmi, és a gáz hatására haluznak. Na és az egyik jelenet arról szól, hogy az egyik faszi azt haluzza, hogy nézi a tükröt elfordul, majd a tükörben a saját arcképe visszafordul. Ez az egy jelenet miatt keresem, ha valaki ismerné, azt nagyon megköszönném!
Preda -
s-men
tag
Sziasztok!
Lenne pár film amit keresnék dvd-n!
Tükröm, tükröm
Segítség felnőttem
Ha valakinek megvan...privibe irja meg...köszi szépen!!! -
mark75
senior tag
[link].
sziasztok,ezt a filmet keresem dvd-n.
ha valakinek megvan,megveszem.
privit irjon.kösz
[Szerkesztve] -
kircipeti
senior tag
Nem is nagyon irok semmit, csak egy link hozza: [link]
-
robekri
addikt
Hi!
Keresem ezt a filmet:[link]
Akinek megvan dobjon egy PÜt!
Üdv.: Robe -
Jazz77
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Keresem az 1987-es próbababa című filmet, előre is köszi...
-
mazda626
addikt
Magnum, McGyver, Knight Rider, Szupercsapat, Baywatch sorozatokat keresném DVD-n, de nem találom sehol sem. Magnum és McGyver érdekelne legjobban.
-
ALI_G
veterán
huh, ez a topic rég volt fent.
melyik az a film, amelyikben a börtönben egy székre bilincselt fegyenc kiejti a Micimackó jelszavat, és kinyílik a szék. A jövőben játszódik. -
qdak
addikt
Végveszélyben
(Clear and Present Danger)
[link]
ez nagyon kellene -
shankeesham
tag
Helló!
Endless Love - Végtelen szerelem
[link]
Évekkel ezelőtt vetítette a TV (már nem tudom melyik), de azóta sem lehetett látni sehol, pedig megszállotként vadászom rá. Ha valakinek esetleg DVD-n, vagy VHS-en megvan magyar szinkronnal, az kérem dobjon egy privit.
Előre is köszönöm. -
Eastman
addikt
Egy olyan filmet keresek aminek megtalálására - egyenlőre - semmi esély.

A film olasz, 1995-ben készült.
A magyar címe: Ivo, az örök gyerek. [link]
Az olasz címe: Ivo il tardivo [link]![[kép] [kép]](http://www.unilibro.it/images/articles/lrg/50/img_238650_lrg.jpg)
Egyszer adta le az m1 vagy az m2, akkor rögzítettem, de a VHS kazetta elveszett.
A magyar változatban Gáspár Sándor a szinkronhangja Ivo-nak, a főhősnek.
Olaszországban kapható DVD-n. [link]
Ha valakinek esetleg megvan magyarul, vagy gyakran jár Olaszországba és megvenné nekem kint olaszul, vagy bármi infója van a magyar változatról, annak lelőhelyéről, kérem írjon egy mailt az eastblues@gmail.com -ra !!!
Üdv: Eastman
Egy kis help: [link]
[Szerkesztve] -
Ottoka
őstag
Nincs meg valakinek a Széttört szívek háza dvd-n?
-
luciferk
senior tag
Sziasztok,keresem a bingó-bongó cimű filmet,ha esetleg vlkinek meg van kérem jelezzen
-
ALI_G
veterán
up
-
ALI_G
veterán
Hi!
A Cold Feet sorozatot játszották magyarországon? [link]
Ha igen, mi volt a magyar címe? Esetleg angol vagy magyar feliratot tud valaki hozzá? -
Bdanyy
addikt
Na sikerült végül megszerezni

-
Bdanyy
addikt
up hátha megvan valakinek vag ylátta valahol.holna megyek még egy helyen megnézem
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Keresem ezt a filmet[link]
A helység kalapácsa 1965
Sehonnan sem tudom beszerezni,de nagoyn fontos lenne mert sikeresen ez az egyik választott szóbeli tételem irodalomból
Pár tkt meg könyvtárat már átnéztem de semmi eredmény
-
headhunter
addikt
Keresem a TV2-ön kedd hajnalban vetített Martin Lawrence, a dumagép (Martin Lawrence Live: Runteldat) filmet szinkronos változatban!
Martin Lawrence Live: Runteldat[link] -
pemete2
csendes tag

-
pemete2
csendes tag
sziasztok.keresem az eredeti Zeffirelli rendezte Rómeo és Júliát.Tod valaki segíteni?Előre is köszi
-
Gh0sT
addikt
Sziasztok!
Nincs meg valakinek véletlenül a Meghalsz újra című film? Nagyon hálás lennék érte... -
balesz^
tag
Sziasztok!
A Kerge kacsák ( The mighty ducks) című film három epizódját keresem, lehetőleg szinkronosan. Remélem tud valaki segíteni.
Előre is köszi! -
Dictator^
veterán
keresem azt a filmet amit kb 4 éve a tv-ben láttam
vki tudja mi lehet az?
na jó egy kis info, talán michael dougles játszotta a főszerepet, nem igaztán tuti, a lényeg annyi, hogy egy cégnél dolgozik, és egyszer a szülinapjára kap vmi ajándékot, a városban ekkor talán minden megváltozik, bemenne a céghez és senkit nem talál bent, de furcsa dolgok történnek vele. ő maga se tudja mi ez... a végén aztán kiderült, hogy a cége rendezett meg minden szarságot ami a mai napon történt vele...a végén annyira emlékszek, hogy a cég épületnének a tetején áll, és egy helikopter száll le és ekkor mondják meg neki a munkatársai hogy megrendezték az egészet...egy csomo mindenre nem emlékszek belőle, és talán rosszul is irtam le pár dolgot
ha vki tudja irja meg tyéé
-
ddem
tag
Sziasztok!
Keresem a haláli balhé című német filmet lehetőleg szinkronosan, de németül is ok.
DVD, vidókazi, Divx jöhet.
[link] -
krokk
senior tag
sziasztok
Egy film címére lennék kiváncsi ha valaki tudja melyik ez:
Egy zsidó családról szól ha jól emlékszem akiket bevisznek egy táborba a vilháb. idején. Az apuka próbálja az egészet úgy rendezni hogy a gyerekben ebből semmi rossz ne maradjon meg. Eljátsza hogy a nehéz fizika munka milyen könnyű és hogy a többiekkel csak azért csinálják mert nagyon mókás. Azthiszem a végén az apa meghal. Ha emlékeim nem csalnak talán még oscaros is a film. Valami élet rémlik a film címéből. Ha valaki tudja ne kíméljen. Köszönöm -
buci_
tag
sziasztok,
keresem az ''Egyszer volt... Walt Disney mesés világa c. filmet, amit december 23.-an adtak le az m1-en.. ha esetleg vkinek meglenne barmilyen formaban,
vagy barmi ilyen Disney figurak kialakulasarol szolo felvetel, nagyon orulnek! elore is megkoszonom! udv -
Dassler
őstag
Hali!
A 9-ja rota c. (Szergej Bordancsuk) ill. Zsmurki (Alekszej Balabanov)beszerezhetőségében valaki nem tud vmit?
/rendezők/
[Szerkesztve] -
Jazz77
aktív tag
BÚÉK mindenkinek!
Keresem a ''Tetőnk a csillagos ég'' című 1968-as olasz western-t, előre is köszi, bármilyen formátumban jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest

mindenesetre hátha ezt keresed:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)