Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az emberek furák lettek
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asanto
tag
Sziasztok.
Eredményes volt a legutóbbi keresés itt, úgyhogy újra kérdezek.
Asszem mintha a régi hallmarkon láttam volna a filmet amit keresek. Szerintem nem Hallmark movie, azokat már böngésztem...
1995-2005 között készült tippre. Egy ingatlanügynök volt szerintem a főszereplő (de lehet hogy tervezésben vett részt). az volt a lényeg, hogy egy egész kertváros felépítését akarták kivitelezni és mintha kellett volna egy telek, ami egy nőé volt (vagy lehet, pont a kertváros helywett akartak valami modernebbet? ). Ilyen lightos kis film volt, ezért tv movie-ra tippelek. Abból volt a fő dilemma, hogy asszem meggyőzné az eladásról, de beleszeret a csajba. Viszont nem emlékszem, hogy összejönnek-e és happy end lesz-e, szóval lehet hogy nem jó a vége.
Ennyiből valaki?
Sajna imdb-n ezt is kutattam többször, de újra eszembe jutott, hogy egy nem túl híres filmet megtaláltatok már itt nekem.
Köszi
-
Asanto
tag
Sziasztok. Ez nehéz lesz, mert én is még alig születtem meg, mikor láttam ezt a filmet (és lehet meg sem voltam, mikor készült).
Sajnos nem tudom, hogy pontosan mikor készülhetett. Tippre 1980-1995 között.Ha jól emlékszem két fiatal volt a főszereplő, egy fiú és egy lány. Szinte már semmi részlet nincs meg, csak annyi, hogy valami kalandba keveredtek és egy helyről csak úgy tudtak kiszabadulni, ha sakkban nyernek. kb mint a Harry Potterben, csak itt kisebb volt a sakktábla
Szerintem más próbák is voltak és lehet hogy valami számítógépes, vagy virtuális dologhoz is köze volt, de sajnos már csak ennyi maradt meg.
IMDB advanced search sem segített. Légyszi valaki....
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Asanto
tag
válasz Vertigo18 #2552 üzenetére
Köszi de sajnos nem erre gondoltam.
Nem ennyire híres színészek játszottak benne és kevésbé volt vígjáték.
Még ha nem is hallmark gyártás, de ott láthattam. Elég "b" vagy "c" kategóriás, lehet ezért is nehéz megtalálni. Egyszerű történet, nem volt túl poénosra se véve, csak valamiért megmaradt.[ Szerkesztve ]
-
Asanto
tag
Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni egy filmmel kapcsolatban. Sokat bogarásztam az imdb-t is, de egyszerűen nem találom amit keresek.
Kevés dologra emlékszem, de a film főszereplője egy építési vállalkozó lehet. A cég lakóparkot akarna asszem építeni és a csávó pont egy olyan csajba szeret bele aki ezt az egészet ellenzi. Azt már sajnos nem tudom hogy a nő hogy kerül a képbe, de szerintem azon a helyen lakik, ahol ez épülne... vagy az is lehet hogy a városnak dolgozik.
Már nem emlékszem a végére, hogy a melót vagy a csajt választja, úgyhogy lehet kicsit dráma is...
Semmi nagy költségvetés, ezért is nehéz, szerintem valami tv movie (lehet hallmarkos, bár ott sem találtam). 2005 körül láttam szóval annál nem lehet újabb. Nehéz belőni, de talán 1997-nél nem régebbi...
Valamiért úgy rémlik hogy ilyen "alap arc", Dean Cain vagy Eddie Cibrian a főszereplő, de őket már kizártam.Van valakinek ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
Asanto
tag
10 évet tévedtem, de megvan! Rejtélyek asszonya
Ahogy látom van egy pár rész -
Asanto
tag
Nem. Jóval régebbi. Mint írtam 1995 körüli és a hallmarkon is kb 10-15 éve mehetett. És ennyire azért nem volt idős (akkor) a csaj. Nem volt benne túl nagy "akció", csak fejtörés, leleplezés és ennyi. B-Movie, vagy inkább C, D. De kellemes kis filmek voltak
[ Szerkesztve ]
-
Asanto
tag
Sziasztok. Egy krimit keresek, de elfelejtettem a címét.
Szerintem kb. 1993-1996 között készült, feltehetőleg tv-film kategória. Én csak két részre emlékszem, de szerintem volt még pár.
A főszereplő szőkésbarna csaj egy kisvárosban könyvtáros vagy régiségboltos asszem, erre se pontosan emlékszem.
Az egy-egy részben a szokásos egy-egy bűntényt kellett kinyomoznia. Lehet hogy egy idős ember is volt a boltban, aki asszem tanácsokat is adott neki. A csaj talán egy kicsit hasonlított Melissa Joan Hart-ra, bár nála tuti idősebb picit.
A Hallmark csatorna adta régen nagyon sokszor, de szerintem mostanában is ment valahol.
Tudnátok segíteni mi lehetett az?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest