- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazello-
senior tag
es amit en keresek az annakidejen mozifilm volt!!
az orczy ter mogott volt egy mozi, ott neztem meg anno. meg anyukam vitt el ra, szal nem mai darab -
Azazello-
senior tag
-
FPéter
aktív tag
válasz
musclemuseum #94 üzenetére
Áááááááá 2 hónapja?! Ha én ezt tudtam volna...
-
FPéter
aktív tag
válasz
musclemuseum #92 üzenetére
HBO-n láttam egyedül, ott Számító emberek volt
A karakterek el voltak találva szerintem isDe tényleg sehonnan nem tudom megszerezni. Árulni abszolút nem árulják, DC-n meg már vagy 6 verziót letöltöttem, de mind corrupted file lett a hercehurca végére.
-
FPéter
aktív tag
Nincs meg valakinek a Számító emberek c. film? (Pirates of silicon valley).
Nem túl izgalmas, de oktatási célokra egész jó. A Microsoftról, az Apple-ről és az IBM-ről szól
2 éve keresem!
[Szerkesztve] -
Azazello-
senior tag
sziasztok!
en egy rajzfilmnek a nevet szeretnem megtudni. regen moziban jatszottak a filmet, valami sivatagban jatszodik a tortenet, es ilyen hatalmas bogar szeru foldek jonnek elo a foldbol.. a fohos a vilagot igyekszik megmenteni, de sajnos nagyon homalyos mar a tortenet... olyan Dune feeling az egesz rajzfilm..
remelem ezek alapjan tud valaki segiteni -
lamadou
senior tag
Keresem a Lakótársat keresünk c. filmet! Feliratos lenne a legjobb. Ha valaki tud, kérem segítsen!
-
kem
addikt
Én egy elég régi filmet keresek, a címe: Berlin felett az ég
Nagyon fontos lenne. Hallottatok már róla?
Az Angyalok városa ezt dolgozta föl. -
liksoft
nagyúr
Én azt szeretném megtudni, hogy valahonnan beszerezhető-e ''A világ közepe'' (kivéve a gyevi bírót) magyar mesefilm, valamint Adrey Hepburn főszereplésével a ''Várj míg sötét lesz''. Évek óta hajtom mindkettőt, de nyomuk sincs.
Szerk: zaba-nak: a fiataloknak ezek semmit nem mondanak és adnak már.
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Üdv.
Láttam egy trailert, amiben annyi volt hogy a hegy mögött fények mozgolódtak ,emberkék előjöttek megnézni az utcára,hogy mi az, erre egy nagy badabumm. Utána jött az hogy Steven Spielberg new filmje. Kellene egy kis segítég, hogy mi a filmnek a címe.
Kössz. -
Biaggio
őstag
hUPsz
-
gro0ms
aktív tag
Én pedig egy régi lengyel filmet keresek ... A Fal. na az kéne (gyűjtöm őket)
-
zaba
tag
Szerintem inkább gyönyörű...
A LdiC verzió sokkal inkább egy akciófilm, mondjuk annak nem rossz, de ennyi. Nem is élvezhető máshogy, csak 20 m széles vásznon 30 hangszóróból üvőltő hanggal, ez meg már egyre kevésbé az én világom. És sosem lesz akkora klasszikus, mint a Zeffirelli féle. Arról meg nem tehetek, hogy öregszem, és változik az ízlésem. -
-
Biaggio
őstag
fel
-
Biaggio
őstag
Nagyon keresem a Harmadik műszak két részét, A hősök emlékezete a címük.
A másik nagy keresésem Stephen King: Végítélet c. filmje. Angolul már megvan, nekem a szinkronos változat kell.
DVD/SVCD, fájlcserélő, bármilyen megoldás érdekel -
Grass
aktív tag
éna Zorbát keresem.
-
G@ben
addikt
Eszembe jutott két film, amit nem tudok megszerezni sehonnan: Rázós futam, illetve a Sok hűhó semmiért. Esetleg valakinek nincsenek meg?
-
Agyasima
őstag
válasz
Don Vittorio #45 üzenetére
Helyesbítek:
a filmek és zenék letöltése ma MO-on nem ütközik törvénybe, tehát legális. Ezek megosztása, terjesztése viszont már illegális.
(ezért van tele a DC++ megosztásom Linuxszal...) -
csozsi
tag
válasz
bLaCkDoGoNe #49 üzenetére
Videocd, vagy divx formátumban lehet vele néha összefutni.
Nem tölt meg egy 650-es cd-t sem. Ettől függetlenül átírható dvd-re, de minőséget (az eredetitől se!!) ne várj tőle.
Ha chello-s vagy, könnyen meg tudod találni.
[Szerkesztve] -
Gismo
addikt
Jaja igen, má látom ez az ami nekem kell!
-
Gismo
addikt
válasz
TheVeryGuest #47 üzenetére
Ez az a benzinkutas lövöldözős LOL film?
Nekem nem a nyálas eredeti szar kell! Az csirke!
A Leonardo Dikabrió-s kell (ismétlem nem miatta, csak azt tudtam róla megjegyezni, h ő jácc bene!) -
Agyzuzo
addikt
válasz
Franciaországban kiadták... Franciául.
Előbb-utóbb szerintem nálunk is kihozza vmi merészebb kiadó (Budapest Filmben bízom
), kérdés, hogy mikor...
-
VladimirR
nagyúr
igen, ezt eltuloztam (szandekosan), es igen, valoban nem a warez a legkiemelkedobb problema, de errol mar tobb helyen is volt vita (sajnos csak vita, tenni nem nagyon lehet)
1.: az altalad emlitett tomegtopic-ok: probalj meg szot emelni ellenuk: ''dehatezhardvertemamitakarsz!?'' - mellesleg a heten naponta nyiltak 3dmark temak ''Xezzzrpoooont!!!!!! uujjjabb rekkkoooordddd!!!!!'' neven
2.: duhongok, indexes hirek velemenyezese (velemenyezes egy halalt, leginkabb fikazas, vagy ujabb duhongok): probalj meg szot emelni ellenuk: ''dehatezezafaradtgozmitakarsz!?''
alapelveket serto temak: inkabb szolok az illetonek, hogy majd O kerjen meg egy moderatort a torlesre, mert ha csak ugy eltunik a topic nyit masikat -
WN31RD
addikt
válasz
VladimirR #50 üzenetére
''foleg a sok warez tema kozott''
Ugyan már.Szerintem ezt eléggé eltúlzod. A PH! messze nem tart ott, hogy a warez lenne az elsődleges (vagy akár az egyik legjelentősebb) probléma.
Először is az egyértelműen warez témákat a Caps Lockosok (mellesleg az ő feladatuk ezzel foglalkozni) gyorsan és következetesen eltüntetik. Egy megszűnt topic pedig aligha csökkenti hosszabb távon bárminek is a színvonalát.
Másodszor pedig nagyon nem úgy tűnik számomra, hogy itt warez topicokból lenne a legtöbb. Ha már színvonalesésről beszélünk, akkor pl. az 5000. milyen VGA-t vegyek, hány pontod van 2.5DMarkban, és hasonlók inkább felelősek, mert nagyságrendekkel több van ilyenekből, mint warezből.
[Szerkesztve] -
TheVeryGuest
senior tag
válasz
Szvsz max szexshopban a szado-mazo polcon.
-
VladimirR
nagyúr
nem pont igy all a dolog, ahogy lefested (pirospont, sarokbaallitas), sot, meg csak nem is jo erzes
pelda: ki van irva, hogy ''Ne szarj a kuszobre!'', ha valaki megis odaszarik, nem azert szolok ra, mert ki van irva, hogy nem szazbad, hanem mert zavar, s mert felek, hogy kovetni fogjak a peldajat masok is
ez PH!-ra es warezre a kovetkezokepp nez ki: felek, hogy elarasztjak a PH!-t a wareztemak, ezzel is (meg)le(jjebb) huzva a szinvonalat (sok iqblaster topic mellett)
nem arrol wan szo, hogy ne warezoljaon, hanem hogy ne itt: nyissa ki az ajtot, ott a wc, ne a kuszobot hasznalja, warezolasra is megvannak a megfelelo helyek, szvsz tobb, mint szinvonalas HW-protal
mellesleg lassan tenyleg az alapelvek lesz a legvaltozatosabb, legelvezetesebb olvasmany itt a forumon (foleg a sok warez tema kozott)
BobMaster: regebben nem is volt ennyi warez -
bLaCkDoGoNe
veterán
Én ''Az Idő urai'' c. legjóságosabb rajzfilmet keresem DVD formában, szinkronosan, megvételre. Gondolom ilyen nem létezik
-
TheVeryGuest
senior tag
Warezolni meg nem kell aki keres valamit felrakja, akinek meg megvan, vagy tud rá linket küldje el magánban és kész.
[Szerkesztve] -
TheVeryGuest
senior tag
Szerintem ha valaki keres valami filmet tékában a legjobb, ha itt nézi meg:
Bővebben: link
Egyébkén úgy látom a Romeo+Juliet is megvan, DVD-n és VHS-en is nem is egy tékájukban.
Bővebben: link -
Don Vittorio
őstag
Tudod mit jelent a boszorkányüldözés?
(Azt, hogy ott és úgy kiáltanak boszorkányt, ahol és ahogy nincs. ''Boszorkányok pedig nincsenek.'' Itt kicsit sem erről van szó. A filmek és egyéb stuffok letöltése a hatályos törvények értelmében _valóban_ rossznak számítanak, tehát ez nem boszorkányüldözés, hanem önvédelmi moderálás.) -
fokukac
nagyúr
válasz
Don Vittorio #40 üzenetére
BobMaster Válasz | Email | 2004-06-04 18:43:51
BobMaster
(HÁZIGAZDA)
''Amióta vannak alapelveink, és nem csak jónak hitt erkölcseink, azóta mintha boszorkányüldözéssé fajult volna a fórum'' -
Gismo
addikt
válasz
Don Vittorio #40 üzenetére
OK!
-
Don Vittorio
őstag
Ezen a ponton szólok, hogy, ha a téma túlmegy a saját DVD biztonsági másolatának egyezményes határán, akkor kénytelen leszek gyakni.
Tehát linkeket és egyebeket ne említsetek, please. -
Niquis
aktív tag
Sziasztok! Én meg ''A vihar kapujában'' c. régi japán filmet keresem. Nincs meg valakinek? Ha igen vagy tudjátok, honnan lehetne ezt megszerezni, annak nagyon örülnék! Köszi!
-
[Kovi]
tag
UP!
-
G@ben
addikt
Én is keresném A muzsika hangját. Sajnos a VHS, amin volt, már nagyon gyatra minőségű és a DVD-s változat pedig feliratos. Nekem a szinkronos, illetve dalok alatt feliratos változat kéne minél jobb minőségben és lehetőleg digizve.
Ha valakinek megvan, ne tartsa vissza! -
[Kovi]
tag
Amit én keresek azt még nem nagyon láttam sehol, max külföldről lehetne megrendelni de az nagyon drága + szállítási költség
Szóval Elvis koncertfelvételeket keresek mint pl:
The NBC Singer Special
Elvis on tour
Aloha from Hawaii
CBS - Elvis in Concert
This is Elvis (Ez ha minden igaz akkor egy rendes film elvis életéről, és nem koncert videó)
DC-n már néztem de nem nagyon volt fent senkinélHa valaki tudja honnan lehet beszerezni, vagy esetleg neki megvan, akár CD-n, DVD-n vagy VHS-en azt nagyon kérem hogy szóljon..
-
supercow
őstag
Én pedig keresem a ''Félszemű Jimmy nyomában'' filmet (The search for one-eye Jimmy), akár VHS-en akár más formában. Samuel L Jackson, Steve Buscemi. Olyan Tarantinós hangulatú és évekkel ezelőtt ment a HBO-n. Ha valaki tud mondani tékát vagy (virág-)boltot ahol meg lehet szerezni... thx
-
WN31RD
addikt
válasz
BobMaster #15 üzenetére
''Amióta vannak alapelveink, és nem csak jónak hitt erkölcseink, azóta mintha boszorkányüldözéssé fajult volna a fórum
''
Hát igen... Aláírásérett megállapítás...
Szerencsés, hogy ez pont egy házigazda részéről hangzott el.
De biztos nagyon jó érzés demonstrálni, hogy én milyen frankó alapelvtisztelő fórumpolgár vagyok, ellentétben veled, te csúnya, rossz, alapelvsértő barbár! (Ugye kapok piros pontot vagy színes matricát, és ugye őt be tetszik állítani a sarokba?) Fel nem foghatom, hogyan lehet valaki annyira kulturálatlan, hogy nem az Alapelvek bemagolásával kezdi a fórumozást. Pedig az sokkal élvezetesebb és barátságosabb olvasmány, mint bármi más itt a fórumon...
legalábbis ha rajtam múlik.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
hamár megtaláltam ezt a topicot, akkor én is leírnám, hogy mi a szívem vágya film. pontosabban sorozat.
elég sokszor leadták már a TV-ben, de eddig soha nem alakultak úgy a dolgok, hogy fel tudjam venni. a sorozat címe:
T.I.R
ha valakinek megvan mpg/aviban, vagy tud videókazit másolni, az legyen olyan kedves és dobjon egy mail-t! nagyon fontos lenne, mert a kedvenc sorozatom, és a zenéjét is nagyon szeretem (főleg a főcímben szereplő muzsikát!)!
-
Bash
őstag
A film címe Orphans, ebből kettőt találtam, de Harvey Keitel egyikben sem szerepel:
Orphans (1987) Bővebben: link R: Alan J. Pakula
Orphans (1998) Bővebben: link R: Peter Mullan -
chicken
senior tag
Szeretném kideríteni, ki rendezte a magyarul Árvák az alvilágban címen az HBO-n soksok évvel ezelőtt leadott filmet, amiről azóta se sikerült megtudnom semmit (a csatorna nem is válaszolt).
Van benne Harvey Keitel, meg egy különös testvérpár, akiknek nincsenek szüleik, és a nagyobbik srác beadja a kisebbiknek, hogy nem mehet ki a házból, mert olyan allergiája van, hogy akkor meghal. Sajna ennyire emlékszem, meg arra, hogy nagyon tetszett.
Ismeri valaki? -
Beck18
tag
Én egy bizonyos The Wanderers című filmet keresek. Az USA-ban játszódik, kb. 60-as években, gimis korú srácok bandáiról szól, olaszok, négerek, kopaszok, kínaiak stb. ..
Régebben az HBO-n ment, de neten sehol se találom, dvd-n se láttam még. DC-n se találtam. -
_Volkovy_
nagyúr
Ilyen esetekre a DC++ nevű chatprogit szoktam ajánlani.Én is mindig ott kérdezem meg a videótékák és virágboltok címét és telefonszámát.
-
Asusfan
őstag
NA izé nekem jó lenne kaziban is ha lenne amit szeretnék: az RTL en volt valaha a NAPOLEON 1-2-3-4 na azok kénének.
-
BobMaster
senior tag
Amióta vannak alapelveink, és nem csak jónak hitt erkölcseink, azóta mintha boszorkányüldözéssé fajult volna a fórum
-
Gismo
addikt
Ja télleg!
Tehát még aztse lehet, hogy ha valakinek megvan és őt megkérjem, hogy adja kölcsön egyátírásra?
Akkor topic zárható! -
VladimirR
nagyúr
alapelvek (amit mar biztos olvastal): Bővebben: link
ebben ez all:
''[...]
amit tiltunk fórumunkban:
[...]
-Wareztevékenység, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
--használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám közzététele, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
--használatára buzdítás,
--segítségkérés ezek beszerzésében, használatában;
[...]''
[Szerkesztve] -
csudri
őstag
Ez a topik sem lesz túl hosszú életű!
-
VladimirR
nagyúr
alapelvek? warez?
-
tomcsi23
veterán
Hali!
Én meg ''A lé meg a Lola'' c. filmet keresem. Esetleg nincs meg valakinek?
M1-es leadta pár hónapja, de megnézném mégegyszer. -
Gismo
addikt
up
-
Gismo
addikt
HI!
Keresem azt a Rómeó és Júlia márkájú filmet amiben Leonardi DiKABRIÓ van!
Nem ő miatta kellene, hanem a benzinkutas lövöldözésben résztvevő autók miatt, meg persze a zenéje miatt(és persze a filmet se láttam)!
Tehát! Tud vki oan linket ahonnan letoom tölteni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Update 08.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest