- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
PingvinGirl #2695 üzenetére
van benne néma lány, de a story nem klappol...de ha nem ez, akkor keresgélek tovább
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
vilmos195809 #2691 üzenetére
talán....de régen láttam
-
tzimash
őstag
Hali,
keresek egy filmet.
A férfit fogva tartják egy szobában (tizenakárhány évig) majd, miután elengedik vagy megszökik, úgy intézik a fogvatartói, hogy összejön a saját lányával, tudtán kívül persze. kb ennyire emlékszem belőle és 5-6 éve láttam, tehát nem annyira új film. -
Omegared
csendes tag
Sziasztok!
Keresek egy filmet:
A sztori egy új fajta bomba körül forgott, ami beszív mindent. Sajnos csak jelenetekre emlékszem, fiatal főszereplője volt, egy építkezésen rakoncátlan tudóst reptetnek meg a tetőről.Előre is köszönöm, ha valaki segít.
-
PingvinGirl
újonc
Sziasztok. Egy filmet keresek ami arról szólt hogy egy 15-16 éves néma lány és a családja újj házba költöznek és valami halott gyerekek szellemei vannak ott és csak a lány tud velük komunikálni.....a végén kiderül hogy a helyi seriff öolte őket meg...sajonos ennyire emlékszem segítségeteket köszönöm!!!
-
Hd1jani
újonc
válasz
McDoug6lak #2693 üzenetére
Ezer köszi!
-
Hd1jani
újonc
Sziasztok! Remélem vki tud segíteni 2 film címét szeretném megtudni,kb 30 éve láttam őket az m1-en :-)
1: Western film,a végére emlékszem a 2 főhős rosszfiú egy pajtába menekül a rendőrök elöl miközben katonák a környező házak tetejére mennek,arról beszélnek ,hogy lovakat fognak tartani majd kimennek és lelövik őket.(a Butch Cassidy és a Sundance kölyök hasonló de nem ez)2:Sci-fi film ,egy MI számítógép egy modern épületben,szerelmes lesz a főhősbe és mindenkit megöl akit elér LOLA-nak hívják a gépet,úgy gyilkol ,hogy energiává alakítja az embereket.
Köszi
-
vilmos195809
csendes tag
Sziasztok! Remélem tudtok segíteni. A film amit keresek egy irodában (talán közjegyzői) dolgozó nő társat keres, és elmegy egy olyan párkeresési csoportba, ahol a személyek 5 percig beszélgethetnek, megszólal a csengő, és párt kell cserélniük...A lényege a történetnek, hogy nincs ideális partner, ha a körülményeink nem megfelelőek. A nőnek kezdetben egy férfi sem tetszik azok közül, de ahogy az élete változik, változtat az elvárásain. Később súlyosan megbetegszik, és a férfi hozzáállása is megváltozik....Talán francia film, de sehogyan se találtam meg
-
MMIX
addikt
Beszélnünk kell Kevinről (2011) - We Need to Talk About Kevin
-
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
De jó, hogy van ez a topic
Mi annak a filmnek a címe, ami egy fiatal fiú felnövését követi nyomon és azt mutatja be, hogy milyenné válik, amikor az anya valamiért nem képes szeretni őt? Tehát anyai szeretet nélkül nő fel. Majd a középiskolában íjjal lelövi az osztálytársait egy tornateremben. -
törölt tag
Üdv keresek egy filmet.
Francia. Régi.
Jellegzetes jelenet, hogy egy erdőben rohannak emberek bekötött szemmel. Mennek neki a fáknak, utána az úton üti el őket az autó, meg ilyesmi. Talán valahogy a másik szerencséjét lehet elnyerni.
Az erdős jelenetet a Prodigy remakelte az egyik klippjében. (Erre is várok ötleteket, a kommentek között tuti ott lesz a film címe) -
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Talán tavaly jött ki egy olyan film ami a túlzott mobilhasználatot mutatta be úgy, hogy a baráti társaságban kirakták a mobiljukat középre és aki üzenetet kapott azt közösen felolvasták stb. Csak hallottam a filmről, de nem láttam.
Tudja valaki a címét?
-
Dalmacsek
újonc
Nagyon régóta keresek egy filmet, sajnos nem maradt meg a cím sem a színészek.
A film nagyjából 1995-2007 közötti lehet. Egy konkrét jelenetre emlékszem. Annyi maradt meg, hogy egy házaspárról szól a történet. A nő rövidebb barna hajú volt és vékony. A nő áll a tus alatt és hegeket fedez fel magán és fogalma sincs miért vannak rajta, azt hiszem amnéziás. Elmegy egy orvoshoz aki elmondja neki, hogy nem olyan régen plasztikai beavatkozásokon esett át, hogy ne ismerjék fel. Úgy rémlik, hogy a csaj valami titkos szolgálatnak az embere. A kategóriát tekintve thriller, krimi,dráma lehet. Sajnos többre nem emlékszem. Valakinek van ötlete?
-
mephi666
nagyúr
válasz
petymeg #2675 üzenetére
régen még a "hegy gyomrában" volt nagyon kemény sorozat, ami rémálmokat okozott sokunknak
ausztrál ifjúsági filmsorozat, amit az mtv vasárnap délelőttökön vetített... a baltaarcú wilbeforce-tól és a nyálkás trutyit maguk után hagyó, gyerekek ablakát éjszaka összekenő, nyekergő-sípoló idegenektől teljesen kivoltunk
...nem is tudom, hogy adhatták akkor abban az időszakban... pár éve újranéztük a sorozatot, mert jó volt egyébként a sztorija, de már nem volt annyira para... valószínű te is így fogsz járni (gyerekfejjel élénkebb az ember fantáziája és jobban bele is tudja élni magát a filmbe... felnőttfejjel ehhez egy kis zöldség kellhet
)
ui: rám kb középsuli óta nincsenek komolyabb hatással a horrorok, amikor bejártam városba egy csajhoz filmeket nézni... este horrort néztünk, majd olyan távolsági busszal mentem haza, ami nem ment be a falunkba (ahol akkor laktam), hanem a falutól 5km-re tett le a főúton... mire onnan begyalogoltam, rájöttem, hogy igazából mitől is kellene félni?
(pedig végig koromsötét volt, 0 közvilágítás, helyenként kutyaugatás, bozótzörgés, stb...)
valaki az alábbira, amit még mindig keresek?
1:
"Egy dolog tuti: egy német vígjátékról van szó.Az alap sztori, hogy egy ex kurva feleségül megy egy fószerhoz és kellemesen tengeti a napjait valami külvárosban amíg valaki fel nem ismeri és meg nem zsarolja. Ez a valaki teljesen véletlenül (talán szívrohamban) meghal a csaj házában aki valamiért megijed és eldugja a hullát a pincében. Ezek után sorra jönnek a véletlen és kevésbé véletlen halálesetek a házban amit a nő kétségbeesetten próbál eltitkolni és a hullákat különböző helyeken tárolja, de egy idő után nem marad más választása, mint elkezdeni lassan, később nagyüzemben ledarálni a hullákat és megetetni a szomszéd kutyájával.
Időközben van egy gyilkos is (az autópályás gyilkos) aki megorrol a csajra, mert valami gyilkosságot neki tulajdonítanak amit ő követett el. Természetesen ő is a darálóban végzi idővel.
Illetve van még egy totál balfasz zsaru aki rájön mindenre, de sosem tudja bizonyítani a dolgokat.
Még tv-ban láttam vagy 8 éve és emlékszem, hogy nagyon viccesek voltak szerencsétlen csaj próbálkozásai."
2:
"Mi a címe annak a filmnek (ha jól emlékszem német paródia vagy vígjáték), aminek a története a következő?
Egy nő szomszédja véletlenül megcsúszik, leesik a lépcsőn és meghal. A nő fél hogy őt fogják gyanúsítani, ezért feldarabolja a holttestet, beteszi a mélyhűtőbe és apránként megeteti a kutyával.Régen láttam a filmet, de szeretném megnézni újra, nagyon megköszönném a választ!"
-
petymeg
addikt
Nem a massza, bár attól is kivert a víz. 😀
És bingó. Angolul rákeresve meg is van.
[link]Elég gagyinak tűnik, de tízenévesen azért "ütős" volt, főleg hogy addig a Linda volt a legfélelmetesebb film, amit láttam. 😀
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Életem első horrorfilmes élményének a tárgyát keresem még a narrátoros korszakból, a nyolcvanas évekből. Annyi van meg a sztoriból, hogy egy nagyfejű űrlény (?) ilyen tehénszar formájú lepényeket dobál az emberekre, amik szétrágják szerencsétlen áldozatot. Az egyik jelenetben egy autó szélvédójére dobja és a kocsiból látszik, hogy a lepénynek szája van tele fogakkal.
Mi lehet a címe? Szívesen újranézném, hogy tizenévesen mitől is tojtam be annyira, hogy alig mertem hazamenni a haveromtól az szomszéd utcából. -
zeuszka123
újonc
Sziasztok! A filmben/sorozat amit keresek nem mostani, es egy jelenet ugrik be amikor a ferfi a kiszaradsag miatt elajul, es amikor felebred egy kokusz varosban ebred fel ahol majd lesz egy baratnoje kokuszbol...stb es azt hiszem, hogy meghal a kokusz baratnoje, es a kokusz rendorseg elol fut. Ennyi jut eszembe, eleg szurrealisnak hangzik, de ez tenyleg egy sorozat/film amit regen lattam valamelyik csatornan, de baromi vicces.
Jo lenne, ha valaki tudna segiteni
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
vilmos195809 #2669 üzenetére
Ez izgisen hangzik. Kíváncsian várom a címét.
-
vilmos195809
csendes tag
Sziasztok!
Keresek egy filmet,arra emlékszek, hogy volt egy férfi aki este elalszik és másnap reggel arra kell, hogy a telefonján ő van beállítva háttérképnek, amikor egyedül aludt a házban.horror film -
kipo35
újonc
válasz
McDoug6lak #2667 üzenetére
Igen ez az. Köszönöm a választ!
-
kipo35
újonc
SZIASZTOK! KERESEK EGY FILMET, DE HA JÓL EMLÉKSZEM 3 részes. Egy ügyvédről szól, aki véd egy ember, az embert felmentik és megöli az ügyvéd feleségét, az ügyvéd megöli az embert és utána magát védi a tárgyaláson.
-
szabacsik
őstag
Sziasztok!
Keresek egy filmet, amiben van egy számomra emlékezetes rész. Egy férfi meditálás közben egy hipnotizőrtől (?) azt az útmutatást kapja, hogy emlékezzen vissza. A férfi nyújtott hangsúllyal ismételgeti, hogy "rememmmber, rememmmber...", ekkor a férfi visszazuhan a múltba.
Előre is köszi
-
Scrake^;DD
aktív tag
Sziasztok! Asszony keres valami filmet tudja valaki a címét? Sztori: Voltak valami csajok és az egyik arab volt és kiközösítették, és a végén levette a turbánt a fejéről és hosszú fekete haja volt, de a végén fejbe lőtte magát.
Köszi a válaszokat! -
vilmos195809
csendes tag
Sziasztok! Remélem tudtok segíteni. A film amit keresek Amerikai vígjáték.A vádlott nőt úgy állítják be a bíróságon, hogy a függöny elhúzásakor a fény rávetődik, mintha szent lenne.Tudom, hogy nem sok információ, de remélem, valaki tudja, melyik filmről lehet szó. Előre is köszönöm !
-
mickemoto
őstag
Sziasztok.
A film amit keresek egy természet fotós/videós férfiről szól aki egy eszkimó családot vagy falu életét szeretné megörökíteni.Valahol a sarkkör közelében vagy a tundrán.A lényeg hogy egy eszkimó vadásszal tart a vadásszezonban, egyik jelenetben jegesmedve is megtámadja őket.
A film végén kiderül hogy mivel az eszkimó nem tudott elegendő élelmet és prémet szerezni a család asszem éhenhal.
Valami ilyesmi a történet dióhélyban. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van egy francia film, de biztosan 2000-től errefelé. Egy óvszergyárban játszódik egy része és a főszereplő otthon egyszer elmondja a gyerekének, hogy "Kész a paradicsomos spagetti." Ennyi maradt meg bennem.... meg hogy egyszer a kolléganővel a gyártósoron dönget. Meg valami olyasmi, hogy megtudja,hogy ki akarják rúgni, ezért melegnek mondja magát, hogy akkor majd nem merik....
Valaki tudja a címét?
-
MMIX
addikt
válasz
cinemazealot #2653 üzenetére
Ha időutazós WW1
Biggles: Adventures in Time (1986)
-
cinemazealot
addikt
Nagyon régen, talán még a 80-as évek végén 90-es évek elején láttam egy filmet (vagy csak egy részletét, nem emlékszem pontosan), ami nagyon megmaradt bennem, de egyszerűen nem találom. Lehet, hogy ZS kategóriás volt, azért, de a jelenet, ami berögzült az a következő:
Egy kísérleti katonai bázison (?) vagyunk, amiben félig a földbe ásott, kisbusz méretű beton bunkerek vannak, ablakkal talajszint fölött. A bázis hatalmas hangszórószerű cuccok veszik körül és két szereplő (talán a jó és egy rossz) éppen üldözik egymást, amikor megszólal egy vészjelzés. A jó még be tud menekülni az egyik bunkerba, a rossz azonban kint reked, persze dörömbölve az ajtón/ablakon próbál bejutni, de nem tud. Amikor "megszólalnak" a hangszórószerű cuccok, elkezd agonizálni, majd összeesik és meghal. A művelet végén a jó kijön a bunkerből, odamegy a rossz holttestéhez, akinek az arca totál össze van esve, hozzáér, az meg mint egy kocsonyás koksz, szétmállik vagy szétporlad. Hősünk eléggé elveszettnek tűnik a jelenetben, igazából gőzöm nincs, mi a kerettörténet, mert másra nem emlékszem. Valaki esetleg?
Ja, még valami: a jelenetnek nagyon pirosas színvilága volt, de nem tudom, hogy az apokaliptikus hangvétele miatt, vagy mert már a milliomodik VHS másolatot láttam.
-
mephi666
nagyúr
még mindig ugyanazt a filmet keresem, amit úgy látom hogy mások is kerestek már és az alábbi leírásokat adták róla, amikre én is emlékszem:
(nem új film, 2000-es évek elején-közepén láttam utoljára, talán a '90es években készülhetett)1:
"Egy dolog tuti: egy német vígjátékról van szó.Az alap sztori, hogy egy ex kurva feleségül megy egy fószerhoz és kellemesen tengeti a napjait valami külvárosban amíg valaki fel nem ismeri és meg nem zsarolja. Ez a valaki teljesen véletlenül (talán szívrohamban) meghal a csaj házában aki valamiért megijed és eldugja a hullát a pincében. Ezek után sorra jönnek a véletlen és kevésbé véletlen halálesetek a házban amit a nő kétségbeesetten próbál eltitkolni és a hullákat különböző helyeken tárolja, de egy idő után nem marad más választása, mint elkezdeni lassan, később nagyüzemben ledarálni a hullákat és megetetni a szomszéd kutyájával.
Időközben van egy gyilkos is (az autópályás gyilkos) aki megorrol a csajra, mert valami gyilkosságot neki tulajdonítanak amit ő követett el. Természetesen ő is a darálóban végzi idővel.
Illetve van még egy totál balfasz zsaru aki rájön mindenre, de sosem tudja bizonyítani a dolgokat.
Még tv-ban láttam vagy 8 éve és emlékszem, hogy nagyon viccesek voltak szerencsétlen csaj próbálkozásai."
2:
"Mi a címe annak a filmnek (ha jól emlékszem német paródia vagy vígjáték), aminek a története a következő?
Egy nő szomszédja véletlenül megcsúszik, leesik a lépcsőn és meghal. A nő fél hogy őt fogják gyanúsítani, ezért feldarabolja a holttestet, beteszi a mélyhűtőbe és apránként megeteti a kutyával.Régen láttam a filmet, de szeretném megnézni újra, nagyon megköszönném a választ!"
-
MMIX
addikt
válasz
cinemazealot #2650 üzenetére
The Outer Limits (Végtelen határok) - 1x18 - The Message [link]
-
cinemazealot
addikt
Hello! Melyik sci-fi film lehetett az, amiben egy süket csaj elkezd hallani valami zajt, ami egy horribilis mennyiségű bináris számot tartalmaz, ezeket felírja a falra, a bináris sor végén viszont ott egy 2-es, majd kiderül, hogy az ez egész igazából a Pioneer-tábla, amit az idegenek megkaptak, majd visszaküldték nekünk. Asszony azt mondja, hogy ez az ezredforduló környékéről lehet, szóval nem mai film.
Én pedig egy másik filmre nem emlékszem (amit a közelmúltban láttam, de azt nem tudom, mennyire friss), amiben hasonlóan emberi alakok nagyon gagyi szögletes rajza (mint egy ősrégi Super Mario, csak fekete alapon talán zöld figurák?) meg talán némi emberi DNS leírása fut be a világűrből érkező üzenettel. Ez a film valószínűleg nem ugyanaz, mint amire Asszony emlékszik.
Mik lehettek ezek a filmek?
-
bambano
titán
-
thesound
addikt
Japán/kínai film. (a szereplők biztosan)
Kardozós, harcolós, mintha kicsit művészien lenne megcsinálva. Repkednek benne az emberek. Van egy jelenet amikor a hegyek között egy órási szobron harcolnak.
Néztem trailereket, de ha jól gondolom nem a House of Flying Daggers illetve nem a Flying Swords of the Dragon Gate. -
Czmorek
aktív tag
Sziasztok!
Keresnék egy filmet, amit 15-20 éve adhatott sima antennával fogható tv1 vagy tv2 csatornánk.
Erre azért emlékszek így mert nem volt se parabola, se kábel tv.II. világháborúban játszódik. A németeknek van egy komoly bunkerjük valami magas hegyeben, lehetett ez akár az Alpokban, ez tűnik ésszerűnek, mert csupa hó-jég-szikla volt minden.
Ebbe na bunkerben fejlesztettek tudósok egy komoly robotszerűséget, de kellett hozzá valami földöntúli erő.
Itt azt hiszem a frigyláda jött be a képbe. Odavitték a frigyládát vagy akármit, volt sok kék fény effekt, a robotszerűség pedig elkezdett működni, de eléggé kontrollálhatatlanul, vagyis öldökölni kezdett.Ami még biztos, hogy nem Indiana Jones film.
-
vilmos195809
csendes tag
Üdv! újra itt hátha most is tud valaki segíteni nekem, megint nem sokra emlékszem de amire igen azt megírom szóval.2.világháborus időkben kezdődik és később folytatódik.Az elején egy náci hadiszálláson mindenkit megöl valami, aztán ugrás van az időben. Egy fiatal srác apja, vagy valamilyen rokona után megörökli a golemet, valaki azt hiszem elhozza neki, de nem nagyon akarja, Egyébként egy normál kigyúrt ember ez a golem. A nácik is keresik viszont. A srác nem tudja hogy kell átvenni felette az uralmt aztán végül kiderül hogy egy kis tekercset kell a szájában kicseréln.Ha valaki kb tudja, melyik filmről van szó, segitsetek légyszives! Előre is köszönöm!
-
NwL
tag
Egy ideje rajta vagyok, igaz nem gondoltam volna, hogy más is kereste rajtam kívül. Kizárólag google keresővel, angol, magyar címszavakra, meg pár speckó filmkereső oldalon. Már komolyan azon voltam, hogy ez a film csak a fejembe létezett, mert a közelébe sem lőtt sosem a google. Megnéztem, hát félig csalódás, félig azért hozta a hangulatot. Régen nagyobbat ütött. Green dokin meglepődtem, valamiért Nicolas Cage volt a fejemben.
-
NwL
tag
válasz
littlelion21 #2642 üzenetére
Hát ez gyors volt. Mióta keresgélem!
Max Respect!Köszönöm!
-
littlelion21
addikt
-
NwL
tag
Sziasztok!
Keresek egy film címet, minimum 15-20 éve láthattam tv-ben. Egy fickó felvesz egy csörgő utcai telefont, és valami olyasmit mondanak neki, hogy hajnalban atomtámadás éri azt a várost ahol van. Először nem hisz neki, de egyre több jel mutat arra hogy igaz lehet. A vége, hogy tényleg atomtámadás lesz, ezt már nem lehet látni, csak hogy jönnek a rakéták, és a fehér fénnyel ér véget. Aki ráismer, dobhatna egy címet, mert a google-el nem jutok sehova. Mintha az is rémlene, hogy a főszereplő Nicolas Cage, de az iMDB-n nincs a filmjei között, tehát biztos nem ő. Lehet nem utcai telefon, hanem valami PUB-ban vesz fel egy telefont véletlenül, azt hiszi szórakoznak. Az egész film csak egy éjszaka történése, este telefonál, és hajnalban már jönnek a rakéták. Mintha a családját próbálná közben meggyőzni, hogy ez az infó valós lehet és meneküljenek. Azt tudom hogy a végén nem sikerül kijutniuk. Azt is biztos, hogy valami amerikai nagyváros, hogy, Los Angeles, San Francisco, New York, nem tudom. Valamikor a 90-es években láthattam, TV-ben, valamikor késő esti vetítéssel, 11-óra után lehetett. Ha esetleg rémlik valakinek, megköszönném. -
vilmos195809
csendes tag
Sziasztok,kerem ha tud valaki segiteni, keresek ketto filmet, mind a kettot jo par eve latam, de sajnos nem emlekszem a cimere, egyiknek se, az egyik filmben arrol van szo, hogy valami titkot kell megfejtsenek es Goethe koponyajaba van valami szerkezet es az valamit segit a szereploknek, (olyan mind a Da Vinci kod-ja) es a masik pedig arrol van szo, hogy a vilag viz alat van, nagyon keves a szarazfold, es egy ott is ha jol emlekszem Richard kiraly kardja segit visza alitani a vizszintet, koszonom elore is
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Nem film, hanem sorozat, de remélem elfér itt.
Discoveryn vagy spektrumon mehetett anno, kb 10-15 éve, vagy régebben. Városfelfedezős sorozat volt, ahol azt hiszem csapatokat csináltak és a városon belül kellett megoldani bizonyos feladatokat úgy, hogy előbb végezzenek velük, mint a másik.
Megvan valakinek, mi lehetett a címe? -
-Maci-
addikt
Ezt a filmet keresem gőz erővel. Lehetőleg szinkronosan.
Előre is köszönöm a segítséget. -
vendingo
veterán
Segítség kellene.
Feka csávó búvár szeretne lenni, de mindig szivatják, hogy ne sikerüljön neki. Háborús film azt hiszem. -
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Keresnék egy filmet, hátha tud valaki segíteni.
Úgy emlékszem, hogy a címe: "A Galamb".
Talán '80-as vége, '90-es évek eleje. Színes.
Egy fiatal férfiról szól, aki elindul a föld körül egy vitorlással (Talán a hajó neve a Galamb). Mindenféle kalandokon és viszontagságokon megy keresztül.Szeretném letölteni a filmet, nagyon régen láttam.
Köszönöm előre is.
-
bambano
titán
válasz
Fitzgerald #2624 üzenetére
-
Fitzgerald
veterán
Hali
Ez nagyon nehéz lesz, komolyan meglepne ha valaki tudná melyik filmről van szó.
Arra emlékszem, hogy '90 körül vagy előtte készülhetett, mert akkoriban láttam.
Valamilyen szar sci-fi horror volt. A nyitójelenetben annyi történt, hogy valami zombiszerű, összeaszalódott testű pali feküdt egy műtőasztalon, körülötte műtősök, orvosok (kettő vagy több, nem emlékszem).
Aztán valahogy magához tért, felült, elkapta az egyik orvost/műtőst, és a száján keresztül kiszívta az életet belőle, gyakorlatlag elszívta a testét. Az orvosból/műtősből lett zombi, a korábbi zombi pedig egészséges emberként felállt, és távozott. Ennyire emlékszem. Valakinek van valami ötlete? -
Pötyi
őstag
válasz
osztszoroz #2621 üzenetére
Emlékszem egy ilyen filmre, a Szimpla ügy-re, a sztori kábé pont ugyanez, talált pénz, de a helyszín más.
-
osztszoroz
aktív tag
üdv mindenkinek! Egy filmet keresek,amiben két lepattant dokkmunkás srác talál egy pénzszállítóból kuhullott zsákot tele dohánnyal.elhatározzák,hogy meghúzzák magukat,de egyikük elkezd " tékozolni"...Emlékeim szerint megtörtént esetet dolgozott fel a film.köszönöm!
-
MMIX
addikt
válasz
Bicskás #2618 üzenetére
Hard Ball / Aranytartalék (2001)
-
Bicskás
senior tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
Egy kb tíz éves filmet keresek amely egy szedett vedett baseball csapatról szólt, amely a gettó utcagyerekeiből verődött össze, csóróságban élnek szellemileg és anyagilag egyaránt, egyik pici néger kölyök meg is hal egy banda harcban, nem harcol, csak rosszkor volt rossz helyen, kapnak mezeket is, meg talán meg is nyernek valamit, társadalomkritika, elég jó film a témában, amúgy nem nagy szám.
Valaki tudja esetleg a címét ?
Én elfelejtettem.
A választ előre is köszönöm.
Üdv: Bicskás
-
PeeterssoN
őstag
válasz
PeeterssoN #2611 üzenetére
Megtaláltam!
Narancsos Kacsasült
Nem ajánlom a fiatalabb generációnak mert unni fogja.
Megjegyzem a színésznőnek vannak jó/jobb filmjei is. -
Ajánlottak nekem egy filmet, nem tudják a címét és a szereplők nevét sem. Egy rákos ember gondozót keres és a lakásból személi a jelentkezőket. Megtetszik neki egy lány és beengedi, őt fogadja el gondozónak. Egymásba is szeretnek aztán. A beteg ember egy steril szobában tud csak létezni, át kell öltözni a gondozónak is, mielőtt belép.
Köszönöm!
-
MMIX
addikt
válasz
bull84ghia #2612 üzenetére
-
bambano
titán
válasz
bull84ghia #2612 üzenetére
ha sok volt a víz lent, akkor Pearl Harbor is felmerülhet.
-
bull84ghia
őstag
Ma voltam a média marktban és az egyik 4K-s tv-n ment egy filmrészlet. Második világháborús bombázokkal repültek, először azt hittem a Memphis Belle de az nem hiszem hogy lenne 4K-ban. Esetleg valakinek tipp hogy melyik film lehetett?
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
Romantikus vígjáték
Francia olasz vagy spanyol
Egy helyszínen a villában játszódik a tengerpart közelében.
Férj feleség es a szeretők a szereplők.
A férfi filmes talán rendező
Régi film talán 70 es évek. -
Pötyi
őstag
-
mmdms
addikt
Helóka!
Nem jut eszembe, melyik filmbe jelenik meg John Digweed a buli végén, amit egyszer már feloszlattak?
-
metaksza
tag
válasz
littlelion21 #2606 üzenetére
Isten vagy!
-
littlelion21
addikt
-
metaksza
tag
Sziasztok. Egy nem túl friss filmet keresek, de sokra már nem emlékszem. Egy fiatal színész a két "maffiavezér" között lavírozik ide-oda, aztán a végén mindkettőt megöli (talán az egyik vezér fekete színész volt). Nagyjából ennyi van meg, van esély?
-
vtomi2
őstag
válasz
vilmos195809 #2602 üzenetére
Sajnos nem ez az, abban direkt megutáltassa magát mindenkivel.
-
planbmokus
senior tag
Sziasztok!
Nagyon régóta keresek egy filmet, csak foszlányok vannak meg belőle:
Valami szörny féleségekről szól, többen vannak, kicsik.
Kb 20 évvel ezelőtt láttam, emlékeim szerint valami B kategóriás horror, ami nagyon megmaradt jelenet:
Az egyik szörnyet feldarabolják, mint egy kenyeret, (és a darabjaiból újak lesznek?-ez már nem biztos).
Rémlik még valami piramis meg valami lakókocsi.Nem a Rémecskék és nem a Szörnyecskék, azokat mindet végignéztem
-
vilmos195809
csendes tag
Sziasztok!
Már annyiszor segítettetek nekem,most megint hozzátok fordulok! egy filmet keresek.sajnos nem tudom a cimet se azt hogy kik szerepelnek benne de emlekszek reszletekre a filmbol, egy francia, 70-es években készült vígjátékot. A főszereplő férfi egy gazdag családhoz szegődik gondnoknak. Mindenkit eltesz láb alól, a végén ő lesz az örökös. A nagymamának megbuherálja a tolókocsiját és úgy hal meg. Az egyik családtag egy őrült zenész, zajokból alkot zenét. Neki kibéreli a gondnok párizs legmenőbb színházát, és sikere lesz. Sajnos többre nem emlékszem. Köszi előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged