Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az emberek furák lettek
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Itt is feltenném a nagy kérdésemet, hátha valaki tud segíteni!
Évek óta keresek egy filmet, égen-földön, eredménytelenül! A flim címe: A Lápvidék Gyermekei. Ugyan a linkben feliratosnak írják, én láttam ezt a filmet itthon a tv-ben, szinkronizálva! Már csak ezért sem értem miért olyan elérhetetlen?!
Szóval nagyon hálás lennék, ha valaki valamilyen hasznos információval tudna szolgálni ennek a filmnek az élérhetéséről!
Előre is köszönöm!Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Morris
veterán
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy meg tudná e szerezni valaki A bolygó neve: Halál című filmet eredeti szinkronnal?!
(Amiben a kislány neve még nyuszi, és Gormen magyar hangja Gáti Oszkár)Nagyon kellene. sajnos fehér hollóhoz hasonló az előfordulása
-
Eagle16
addikt
-
labuwx
tag
Sziasztok!
Egy film címe érdekelne, ami egy 60 év körüli házaspárról szól, a férfi utálja a karácsonyt, el is akartak menni valahova nyaralni, de a lányuk bejelenti, hogy karácsonyra hozza a vőlegényét, ezért a feleség parancsára egy tökéletes karácsonyt próbálnak szervezni, amit a sors próbál megakadályozni. A filmet tavaly karácsonykor láttam a TV2-n v. a az RTL-en.
A választ előre is köszönöm. -
liksoft
nagyúr
válasz moorland #791 üzenetére
A történet "Bacsós". De Nála nem találtam. Kicsit több kéne. Esetleg egy színész vagy kor amikor készíthették, ff vagy színes, stb..... Minden apróság jól jöhet.
Egyébként valami rémlik, magyar vagy csehszlovák film lehet. Engem is érdekel.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
eziskamu
addikt
válasz moorland #791 üzenetére
Mondom valamelyik Folytassa... Egy angol társulat csinált filmeket ilyen kezdetű címekkel.
Asszem ez lesz, de már rég láttam:Folytassa külföldön
De ebben nincsennek sztahanovisták, meg lakótelep, csak szálló[ Szerkesztve ]
-
ronson
őstag
Keresek egy filmet. Talán 96-97 környékén láthattam.
Egy kisfiúról szól, akinek egyetlen barátja a kakasa. Egy náci iskolába kerül ahol rengeteg megaláztatás éri. Ha felnő tanár lesz talán és akkor is keményen megy az üldöztetés, a barátnőjét megölik.
Ha jól emlékszem a film Dél-Afrikában játszódik. -
qdak
addikt
the sea wolfes ezt keresem már 2x megvettem de mind2 ugyvan h a hang folyamatosan csúszik :S rem vki tudja hol tom beszerezni
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
köszi
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
qdak
addikt
-
dalattt
csendes tag
-
Buresz
csendes tag
Sziasztok!
Nincs meg vkinek a Gulag(1985) című film? Már nagyon régen láttam és újra meg szeretném nézni. Esetleg vkinek van ötlete hogy honnan tudnám megszerezni?
-Mert a kamion a miénk és el akarunk menni vele, érted?!!
-
liksoft
nagyúr
válasz White Tiger #773 üzenetére
Szia!
Ajánlom, nézd meg a Jeremy filmet. Ez nem az, hanem amit írtál, ebből készülhetett. Láttam azt is amit keresel, de nem tudom sajna a címét. Majd mások segítenek.
-
White Tiger
tag
Keresem gyerekkorom egy meghatározó filmjét. Valamikor a 90-es években láttam, talán francia v olasz film volt, amire emlékszem belőle:
Érettségi előtt álló lányról és fiúról szól, akik egymásba szeretnek. A lány gazdag, a fiú nem. A srácnak a tanulás sem megy annyira, amiben segít neki a lány, és közben az ágyban is kikötnek A srác az apjával élt, ezért neki kellett főznie meg rendet tartani a lakásban (emlékszem egy jelentre, hogy sétálnak a városban, és a srác rántott csirkecombot visz a lánynak, aki tökre meglepődik, h a srác tud főzni). Még két jelentre emlékszem: az érettségire, ami előtt összevesztek valamin, és a srác adja be leghamarabb, amire a lány is, és utánarohan. A másik, h szintén fasírtban voltak, és a srác bezárkózott a szobájába, nem is fürdött napokig, és mikor a lány meglátogatta és kibékültek, rögtön ment a zuhany alá A végén pedig a lányt elvitte az apja egy másik városba, és ezzel lett vége a szerelmüknek.
Tudom, h ez nem sok, de ennyire emlékszemTudna valaki segíteni? Előre is köszönöm!
Ami nem öl meg, az erősít.
-
lala456
csendes tag
Üdv!
Keresem egy régebbi film cimét:
Ami rémlik belőle:
1 jelenet: férfi főszeplő fut,kocsival üldőzik őt,ő hirtelen sok távirányitós autót kezd irányitani egyszerre! melyből egyiken kézigránát van amit az üldőzői kocsija alá vezet.. bumm2 jelenet: 4db(v csak 2?) távirányitós helikopter berepul egy helységbe és ott összeáll egy robottá! és megtámadja hősünket a zárt szobában...
Elvileg van második része is a filmnek.
Ebből ami rémlik:
Az első részben meghalt szereplő(nő?) eltemetett koporsóját kiássák es felakasztják egy darura(?) csapdákkal körbevéve, csalinak, boszúból...Jópár éve tvben ment(szines film azért ), kicsit olyan kinai v japán beütésű szereplőkkel..(néhol jackie chan-os pörgös hangulattal),van benne aranyhal is gömb akváriumban, meg egy jó csaj is..
Ha valakinek van tuti tippje kérem ide (is) irja meg: eddie777@citromail.hu
thx előre is -
Kicker
őstag
Sziasztok
A Dögölj meg Kedvesem (Assault and Matrimony)1987-ből ismerős valakinek? Digitális formában elérhető valahol?
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
(Darkwood)
őstag
válasz Mr.Skynet #766 üzenetére
Ad 1. Ha megnézed nem Neked címeztem a hozzászólást, így nem értem a felháborodásod okát,
Ad 2. Miért zavar bárkit is ez a szó? Azért, mert letöltésre buzdít!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Lajkó
őstag
válasz Borify Péter #760 üzenetére
A Túl a Barátságon megvan ha gondolod dobj egy pü.-t!
Esteleg valakinek nincs meg az Agyban nagy című film?
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz (Darkwood) #765 üzenetére
Alapelvekkel kapcsolatba --> nem véletlenül kezdtem az elején azzal, hogy a toábbiakat privibe... Aki nem tudja miről van szó az a 2 pontommal se érti amit írtam, aki érti az akkor is értené ha végig csillagoztam volna szvsz ez nem vészes.
Olyat, hogy "torrent" direkt nem is említettem de ez így már nagyon nem érdekel, ugyanis a hsz.-em után azonnal beírta más user ezt a szót, egyébként keress rá, legalább 15-en írták már a torrent szót ebbe a fórumba. A letöltés szóba még bele lehetne kötni de mióta zavar bárkit ez a szó? Nézz be egy P2P korláttal foglalkozó fórumba, találsz majd ezekkel kapcsolatosan sok-sok értékes hsz-t.Mod.: nem volt célom sokat off-olni, modi döntést és esetleges takarítást kértem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz Mr.Skynet #761 üzenetére
Hi all!
"1-2 kivételével" komolyan nem tudom képzeletem melyik röpályáján jártam mikor ezt írtam, szóval helyesbítek --> "1-2 az amibe talán tudok segíteni"
Valamit brutálisan benéztem, mert 0 s.ed 1 l.ech az ugye jó eséllyel lejön majd... és még távoli asztali kapcsolattal el is indítottam otthon (100km-re) a letöltéstSzóval a lényeg annyi, hogy ne fogja visszamagát senki, aki tud segíteni Borify Péter barátunknak, mert ezt elég dúrván benztem
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz Borify Péter #760 üzenetére
Szia!
1-2 kivételével, elvileg tudok segíteni... Ha érdekel, a továbbiakat inkább privibe...
-
Borify Péter
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi filmeket keresem.Makk Károly: Szerelem
Hajdú Szabolcs: Macerás Ügyek
Túl a Barátságon
Szabó István Bizalom
Truffaut: Jules ésJim Ang Lee
Oshima: Érzékek Birodalma
Wong Karl-Wai: Szerelemre hagolvaNagyon fontos lenne!
Előre is köszi,a segíteni tudó/k/nak! -
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Keresek egy filmet, aminek nem tudom a címét...
Gyakorlatilag film Amerikai-Kanadai lehet, a történet, h van egy iskola, talán Kanada határán, megtámadja őket Amerika, vagy legalábbis a saját országuk, lebombázzák az iskola környékét is, mindenhol katonák, és a gyerekek az erdőbe menekülnek, ahol megpróbálnak életben maradni több kevesebb sikerrel...
És a végére már sajnos nem emlékszek, a film maga 1980-2000 közötti lehet... Aki meg tudja mondani h mi ez annak egy hatalmas nagy korsó sört küldök emialben.
ui: több órás googlizás eredményeként ezt találtam, ez is jó film de ez nem az... [link] csak h nehogy ezt linkeljétek..
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
mibog
tag
Sziasztok! én a Kelet könnye ( China cry- James F. Collier 1990) c. filmet szeretném valahogy letölteni, de mivel nem nagyon ismert, nem is nagyon elterjedt. ha valami segítséget tudtok adni, szívesen veszem.
Tiszalökön ház eladó, horgásztó, strand közelében http://nyiregyhazanelado.blogspot.com/
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
haverom keres egy filmet, talán tudtok segíteni
"nem tom neked rémlik esetleg az a film, ami most pontosan nem tudom hol játszódott, de vmi bázison és az volt a lényeg, hogy "sikítók" voltak benne, amik később olyan szintre fejlődtek h kisfiú alakjuk volt és bekéredzkedtek hogy elvesztek meg hasonló és utána kinyírtak mindenkit"
Atesz
-
INMOTEP
őstag
Helló Remélem tud valaki segíteni nekem , Én egy japán dokumentum filmet keresek amit még most is adták nemrégen a Viasat Exploreren a címe "Sleek Dreams" Ragyogó álmok Japán dokumentumfilm (2005) ( ez az a rész amikor a Maserati Birdcage 75th tervezték meg )
ezt keressétek meg nekem mert a neten nem találtam meg , végül is nekem a legvégére volna szükségem bármien minőségben megfelelne -
Mr.Skynet
senior tag
gabor85: csak, hogy valaki gyorsan reagáljon valamit én sajnos nem tudom.
Viszont az általam keresett film talán megvan -->Szikrázó Vihar, csak nem tudom sehonnan letölteni, hogy jó infót kaptam-e
Mod.: látszik fáradt vagyok, írtam de nem nyomtam "OK" gombot[ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
-
gabor85
őstag
Sziasztok. Keresek egy filmet amiből csak egyetlenegy részletre emlékszem, a traileréből: egy szőke csaj szájába beleakad a horog, és húzza hátrafelé egy horgász, mintha bele akarná dobni.
Vígjáték, valamikor a Zorro álarca ciímű filmmel egyidőben vetíthették. -
Mr.Skynet
senior tag
Sziasztok!
Én is kérdeznék egy számomra x-aktást...Időjárásos/viharos/villámlós film szakértők előnyben
~10 éves filmről van szó, valami városba kialakul egy nagy vihar, csak az átlagnál jóval több a villámcsapás, aminek az oka, hogy a város egy nagyon ércekben bővelkedő területen van ezért itt csap le a rengeteg villám. Van benne egy fiatal srác, villámokat jelző kis kütyüje is van mutatja neki ha lecsap valahol, van egy folyton körülötte idegeskedő lány is aki azt hiszem az apájával akkor költözött a városba. A srác a film végén (talán az apjával vagy a lány apjával nemtom) felrobbant 1-2 hatalmas üzemanyag tároló féleséget és a robbanás miatt elvileg az oxigén elég, így vákum lesz és oda fog lecsapni az összes villám vagy valami hasonló...
Nem igazán tudom értelmesen leírni, talán 9-10éves koromba láttam a TV-be
A címe kellene, ha valaki tudja hatalmas THX -
Borify Péter
aktív tag
keresem a Rasputin című Alan Richman filmet,ha valakinek megvan esetleg,akkor írjon privit kérem
-
Ricco_hun
senior tag
Látom újra beindult a topik. Hátha van most itt olyan, aki emlékszik az általam keresett filmre. Egyszer már láttam régebben a filmet, de sehogy sem jut eszembe a címe. Már vagy egy fél éve ezt kajtatom. Amikre emlékszem a film cselekményéből azt ITT már leírtam. Azóta folyamatosan próbálom megszerezni és megnézni a hasonló csajozós vígjátékokat, de még sajna nem botlottam bele. Tehát mégegyszer itt a link, ahol már leírtam, hogy mire emlékszem a filmből. Big thx, ha valaki tudná a film címét.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
menalcas
őstag
válasz #65675776 #741 üzenetére
# 10 K-19 - The Widowmaker (2002)
# 9. Run Silent - Run Deep (1958)
# 8. Torpedo Run (1958)
# 7. The Enemy Below (1957)
# 6. U-571 (2000)
# 5. CSS Hunley (1999)
# 4. The Hunt For Red October (1990)
# 3. 20,000 Leagues Under The Sea (1954)
# 2. Crimson Tide (1995)
# 1. Das Boot (1981)Mint látod rajta az U-571, szerintem az se rossz film de a K-19 veri, talán mert kicsit drámaibb
Viszont van egy másik lista is ugyanezen az oldalon The 10 best Submarine movies of all time
meg lehet hesszelni hátha ez szimpibb valakinekAz élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
törölt tag
válasz menalcas #737 üzenetére
Talán az [Atomcsapda?]
-
menalcas
őstag
Hi all !
Keresem azon film címét melyben talán egy orosz atom-tengeralattjárón játszodik ahol szivárog a reaktor vagy valami hasonló aztán próbálnak megmenekülni, szerelgetik(barkácsolják) a reaktort de sok a sugárbeteg etc etc, kb egy éve ment sztem a tv-ben csak a végébe pislogtam bele de most szeretném újra nézni hátha valakinek rémlikAz élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
B€zs€
tag
pedig ez nem az! de ahogy érzed!
[ Szerkesztve ]
„ Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát! ” Blöff
-
mibog
tag
szia, köszi hogy linkeltél nekem
én online nézhető filmeket keresek, pl vígjátékokat, természetfilmeket, tudományos csillagászati biológiai és technikai filmeket, a tv-t nem szeretem annyira
letölthetőt is kereshetnék, de semmikképp nem akarok torrentkedni.
Ti hogyan fejlesztitek a filmállományotokat? ( csak legális utakat valljatok be )
Tiszalökön ház eladó, horgásztó, strand közelében http://nyiregyhazanelado.blogspot.com/
-
bagyulajuve
addikt
válasz Borify Péter #731 üzenetére
a "vagy mi a szösz"-be beleférhet
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
Borify Péter
aktív tag
válasz bagyulajuve #730 üzenetére
én is erre gondoltam viasaton megy
de ez nem két kicsi
ott csak egy kicsi van -
bagyulajuve
addikt
-
csyo
senior tag
van valami sorozatm az a cime, hogy KÉT KICSI vagy mi a szösz.
mi a pontos címe? a tévében megy mostanában (nincs tévém, de szeretném neten megsuzerezni)
Legyen szép a napod!
-
liksoft
nagyúr
Ha valaki nem tudna angolul. Bár az utóbbi időben az a sikk, hogy inkább az angol oldalakat kezdik az újságírók is linkelni, mint inkább megírnák a cikkeket. Vagyis kell az idegen nyelv, de kezdünk átbillenni afelé, hogy más már majdnem hogy nincs is. Vagy tudsz idegenül, vagy .....
A film magyar oldalról: [link]
-
tzsolesz
nagyúr
Köszi mindenkinek.
A kéjutazás az.
(bocsi hogy csak most írok, de nem volt netem eddig.) dunaweb
-
Xirtam
veterán
A minap megnéztem egy régi filmet és nagyon megtetszet csaj ajénlani tdom mindenkinek!
Ferris Bueller Day Off [link]
-
tzsolesz
nagyúr
Srácok, nagyon sürgősen kéne a válasz.
Mi annak filmnek a címe, amiben srácok mennek az országúton egy autóval, és elkezdenek bohóckodni a CB-vel. Majd egyszer csak egy őrült kamionos kezdi őket üldözni, akivel előtte pimaszkodtak a rádióban. Kiderül hogy a kamionos egy ámokfutó gyilkos.
-
csyo
senior tag
-
mibog
tag
sziasztok!
ingyenes, online nézhető filmeket keresek.
az MTV videótárját nézegettem eddig, jobb híján.Tiszalökön ház eladó, horgásztó, strand közelében http://nyiregyhazanelado.blogspot.com/
-
csyo
senior tag
ennek is kellene a címe!
Érdekesnek tűnik...
szomorú történetLegyen szép a napod!
-
csyo
senior tag
ennek a filmnek a címét keresem:
Legyen szép a napod!
-
Wyll
őstag
-
csyo
senior tag
mi a cime annak a woodí allen folmnek, amiben az időben utazik, és WA egy robot lesz?
Legyen szép a napod!
-
adik
őstag
Talán leginkább ide illik:
48 óra első része eredeti szinkronja Dörner Györgyös? kösziKettő, csipkebokor vessző!
-
Eastman
addikt
Sziasztok!
Holnap 11:30-kor felvenné nekem valaki digitálisan a TV2-ről ezt a filmet?
Sajnos én itthon a szobaantennával nem fogom rendesen.
Írj egy privátot légyszi, ha működik a dolog!
Köszönöm!
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Wyll
őstag
válasz (Darkwood) #701 üzenetére
Köszi, értékelem a poént
Amúgy a leírás itt tényleg nem semmi, de amúgy egyik legjobb sorozat volt - nem mintha néztem volna (anyuval ellentétben).Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- War Thunder - MMO Combat Game
- CNC topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Reklámblokkolók topikja
- Androidos tablet topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.