- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
válasz
Bile Demon #3180 üzenetére
Sajnos nem ezek.
Még annyi jutott eszembe, hogy amikor felrobbantották az űrhajót a vége felé, akkor sok tűz volt.
A bomba meg ilyen hosszúkás hengeres palacknak nézett ki, 2 egymás mellett, vagy ilyesmi.
És tuti színes volt a tűz, tehát az '51-es The Day the Earth Stood Still kiesett. -
Bile Demon
őstag
válasz
Bile Demon #2547 üzenetére
Azóta átnéztem az összes VHS kazettánkat, de nem lett meg.
Még mindig keresem, hátha valakinek beugrik:
Nagyon rég láttam egy filmet, talán 80-as évekbeli.
Van benne egy UFO, ami földet ért, de nem tudnak vele mit kezdeni, mert valami olyan anyagból van, amiben nem tudnak kárt tenni, aztán végül valami nagy erejű bombával felrobbantják, minden elpusztul körülötte, de az objektum sértetlen marad és egy ember, aki előtte valahogy bele menekült túléli.
Na ez melyik film lehet?Csak a végére emlékszem, a történet eleje és szereplők feledésbe merültek.
-
Bile Demon
őstag
válasz
Imilenni #2745 üzenetére
Nekem ez ugrik be a másodikra, de már vagy tizenéve láttam és nem nagyon emlékszem, de valami hasonló:
https://www.imdb.com/title/tt0365376/
Azon se csodálkoznék ha ennek lenne a rimékje. -
Bile Demon
őstag
Nagyon rég láttam egy filmet, talán 80-as évekbeli.
Van benne egy UFO, ami földet ért, de nem tudnak vele mit kezdeni, aztán végül valami nagy erejű bombával felrobbantják, minden elpusztul körülötte, de egy ember aki bele menekül túléli.Na ez melyik film lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest