Új hozzászólás Aktív témák

• bakter24

őstag

Üdv srácok!

2 film kapcsán írok, a címét egyiknek sem tudom, leírom, amikre emlékszem:

1: Ezt a filmet egy '90-'92 körüli évben adta a TV, szilveszterkor, egy "interaktív" film volt, egyszerre ment az 1-esen és a 2-esen is, és a történet helyeken szétvált, és az adott csatornán megjelent egy keretben a másik történetszál, ekkor ha átkapcsoltál a másik csatornára, akkor azt a szálat követted, később újra összefutottak. A történetéből nem sok maradt meg, 8-10 éves lehettem, csak maga a módszer akkor űrtechnológiának tűnt nekem :D Egy olyan jelenetre emlékszem, mikor a történet úgy ágazott el, hogy az egyik főhős motorral ment valahova, a másik meg maradt. Nem sok tudom, de nem hiszem, hogy sok ilyen film lenne, szerintem ez csak kísérlet volt, és nem volt nagy sikere, mivel nem nagyon terjedt el az ilyesmi máig sem. Kb mint a DVD lejátszós interaktív kalandjátékok.

2: Ez egy horrorfilm, vagy talán minisorozat, '88-'90 közé tippelném, a TV-ben volt. Valamiféle mocsárban játszódik, nyálkás falú barlangokra emlékszem, amiknek a falán át lehet menni. Egy jelenet vésődött be, mikor elrabolnak valakit, gondolom kislányt, és a hajából egy szalag fennakad egy kiszáradt fa ágán, az üldözőket ez vezeti nyomra. Az egészből ködös, nyálkás hangulat maradt meg, meg valami gyerek elrablása. Viszont tuti nem éjszakai sávban volt, hanem napközben, tehát valami matiné-horror műfajra tippelnék.

Az elsőben jobban reménykedem, hogy tudtok valami infót mondani róla, a másodikról nekem is nagyon halvány emlékeim vannak, 7-8 éves lehettem. Mindkettő még a másolt hangalámondásos VHS korszak előtti emlék. Szóval talán igaz sem volt :D

:R Köszi előre is bármi infót, tippet!

Új hozzászólás Aktív témák