- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
Üdv srácok!
2 film kapcsán írok, a címét egyiknek sem tudom, leírom, amikre emlékszem:
1: Ezt a filmet egy '90-'92 körüli évben adta a TV, szilveszterkor, egy "interaktív" film volt, egyszerre ment az 1-esen és a 2-esen is, és a történet helyeken szétvált, és az adott csatornán megjelent egy keretben a másik történetszál, ekkor ha átkapcsoltál a másik csatornára, akkor azt a szálat követted, később újra összefutottak. A történetéből nem sok maradt meg, 8-10 éves lehettem, csak maga a módszer akkor űrtechnológiának tűnt nekem
Egy olyan jelenetre emlékszem, mikor a történet úgy ágazott el, hogy az egyik főhős motorral ment valahova, a másik meg maradt. Nem sok tudom, de nem hiszem, hogy sok ilyen film lenne, szerintem ez csak kísérlet volt, és nem volt nagy sikere, mivel nem nagyon terjedt el az ilyesmi máig sem. Kb mint a DVD lejátszós interaktív kalandjátékok.
2: Ez egy horrorfilm, vagy talán minisorozat, '88-'90 közé tippelném, a TV-ben volt. Valamiféle mocsárban játszódik, nyálkás falú barlangokra emlékszem, amiknek a falán át lehet menni. Egy jelenet vésődött be, mikor elrabolnak valakit, gondolom kislányt, és a hajából egy szalag fennakad egy kiszáradt fa ágán, az üldözőket ez vezeti nyomra. Az egészből ködös, nyálkás hangulat maradt meg, meg valami gyerek elrablása. Viszont tuti nem éjszakai sávban volt, hanem napközben, tehát valami matiné-horror műfajra tippelnék.
Az elsőben jobban reménykedem, hogy tudtok valami infót mondani róla, a másodikról nekem is nagyon halvány emlékeim vannak, 7-8 éves lehettem. Mindkettő még a másolt hangalámondásos VHS korszak előtti emlék. Szóval talán igaz sem volt
Köszi előre is bármi infót, tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest