- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Tényleg csak kezdéskor lehetett?

-
chop
őstag
Szerintem egyelore jegelem a temat: [link]
Azert ez mar pofatlan.
-
evibly
senior tag
Ezt én is tapasztaltam, de a jelenségnek nem sok köze van a strength, vagy physical statokhoz.
Ezek a gyors, agilis játékosok szerintem is brutálisan túl vannak húzva, és azért nem lehet elnyomni őket, mert az agility és a balance (agilitás, vagy erőszakosság, egyensúly) értékeik mind zöldek, és 80, de inkább a 90-et érik. Nézd meg Futheaden, ilyen értékekkel bír Walcott, David Silva, Cazorla, Modric, vagy az általad említett Biabiany.
Ha az ellenfélnél a fentiek közül jön valami, már előre szívom a fogam, mert nálam is az van, hogy már öten lógnak a nyakán Modricnak, de az úgy megy előre, mint egy tank, miközben az erő értéke legfeljebb 60.
Sajnos nem tudok értelmes tanáccsal szolgálni ellenük, vagy talán azt, hogy középpályán meg kell állítani őket, még mielőtt belendülnek, mert utána, a 16-os környékén lepattansz róla, a becsúszást átugorják, a 16-oson belül meg azonnal elesnek persze, ha hozzájuk érsz

-
chop
őstag
Nekem ez a jatek egy par eve mar sokkal kevesbe szorakoztato, mert konkretan - szerintem - faraszto, hogy tamadasnal es vedekezesnel is folyamatosan koncentralni kell. Szerintem az EA mar kezdi tultolni a szimulaciot a FIFA-kban.
Es amugy az vilagos, hogy vannak profik, akik nagyon jol toljak, de az, hogy a legalacsonyabb osztalyban folyamatosan bucira vernek...akkor mi lehet feljebb?..
Amugy egyertelmuen az a nyugom, hogy a csapattarsak nem segitenek. Beallnak a vedo moge, amikor passzolnek, akkor futnak el onnan, ahova passzoltam, vedekezesnel vegignezik, hogy a tamado vegigfut a kozeppalyan (komolyan nem ertem, de ha en tamadok, akkor sokszor egyszeruen nincs kinek adni a labdat, mindenki mellett 3 centire all a vedo, vedekezesnel pedig mire odaernek, hogy szereljem, mar elpasszolja es MINDIG van valaki uresen. Rejtely es en osszesen EGY darab jatekost iranyitok egyszerre. Mit csinal a tobbi? Asszisztal.)
Amikor jon ram a tamado es elhuzza az egyik iranyba, megyek utana a vedommel, visszahuzza, de a vedom mar arkon-bokron tul van. Ha ugyanezt megcsinalom tamadokent, akkor ugyanugy elmegy egyik iranyba az ellenfel vedoje, de valahogy visszaer.
Bocsmar, hogy itt rinyalok, meg ilyesmi, de full kiabrandito, hogy lenne egy tok jo jatek, de mar nem jatszol vele, hanem mittomen, versenyzel.
-
tigomigocika
senior tag
Div6 és Div5 között óriási a külömbség!
Hihetetlen mennyire nüanszok döntenek!
Sajnos most az én káromra...ezekkel a kamu tizikkel tele a tököm...
4-4-2 a felállásom mert rájöttem nagyon átszaladnak rajtam és így jobban tudok lasztit tartani
Passzokat belőttem az normalizálódott.Igaz ha valaki nagyon érzi a driblingget azt nehezen tudom megfogni ha sikerül az még jelenleg kurva nagy mák...
De javuló tendenciát mutatok,egyre inkább jönnek a tudatos dolgok amit eddig hiányoltam...bár az eredmény most nem mutatja...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rypejakten
addikt
a védekezés, ezen belül az emberváltás valóban nehézkes, próbáld ki a rásegítőbeállításokat úgy személyre szabni, ahogy neked a legjobban vállalható.
de amúgy ha div10-ben kikapsz négyszer, akkor még nem igazán megy a játék, úgyhogy a skill-en is kell még fejleszteni, gyakorolj offline a gép ellen.
bucketb0b: nem, akkor az upgrade után csak gold Vardy-t lehet nyitni. viszont, mivel a silver kártyájánal és van jobb BPL silver csatár, nemhiszem, hogy megugrana az ára, legalábbis annyival, hogy megérje rá befektetni.
-
bucketb0b
őstag
Vardyt szerintetek érdemes megvenni? Ha esetleg kap valami upgradet akkor a már meglévő Vardyk is "átalakulnak" statokban vagy csak azután lehet majd nyitni pakkokból? Illetve ez a helyzet (mármint kérdés) az IF lapjával is ha esetleg kapna. 6000-10000 coin silver lapként PCn.
-
chop
őstag
Sziasztok!
Megint elkovettem a hibat es megvettem ezt a kibaszott jatekot, ezuttal PC-re es a kovetkezo kerdesem lenne:
adott az alabbi eset:
[link]Hogy az anyamba tolja el a 66-os physicallal rendelkezo Biabiany a 84-es physicalu Ivanovic-ot? HOGY?! A 15-ben Div 1-be jutottam online jatekben, most a 10-ben 1 gyozelemmel es 4 vereseggel allok. Es ilyen 6-1-ekre vernek el! Es ilyen szemet rohadt dolgokat csinal a jatek, mint a fenti, illetve - ugyanerrol a meccsrol - a lenti video:
[link]Konnyen kitalalhato, hogy melyik jatekost iranyitom (azt, amelyik a golpasszt ado jatekos alatt van kozvetlenul), a kerdesem a kovetkezo: ha en errol a jatekosrol levaltok, akkor a golpasszt ado besetal a kapuba es golt lo. Ha nem valtok le, akkor lepasszolja (ahogy ez meg is tortent) es a tobbi csapattars VEGIGNEZI (ott van, nezik, nem mozdulnak emberre, NEZIK!), ahogy a masik megkapja a labdat es beveri. EZT MOST MIERT KELL IGY MEGCSINALNI?!!! Es az egeszben az a poen, hogy amikor en tamadok, akkor ugy tunik, mintha az ellenfelem az OSSZES jatekosat egyszerre iranyitja. Nem tudom hogy csinaljak, de kurva idegesito.
Es akkor szinten ugyanerrol a meccsrol meg egy uri huncutsag:
[link]Az rendben van, hogy tactical defensing, de az, hogy a csapattarsak passzivan hatralnak, nezik a tamadot es semmit sem segitenek, na, az konkretan szanalom. Es komolyan nem tudom, hogy masik hogyan csinaljak.
-
tigomigocika
senior tag
az érzés amikor jobb vagy az ellenfelednél...1:1 állásnál semmi nem megy be minden kapufa vagy mellé és egy kamu tizit befuj a bíró ellened, a nélkül hogy bármit is nyomnál,majd a srác beveri és azzal szopsz a 90. percben....FELBECSÜLHETETLEN

-
lanikai
aktív tag
üdv,
5 hét elteltével sikeresen kiderítette komoly munka árán az EA, hogy mégsem vagyok coin farmer, ezért leszedte a tiltást az origin accomról. web appon sikerült is belépni UT-be, a csapataim, pénzem, fifa pontjaim érintetlenek, de... elindítva a játékot korhatár problémákra hivatkozva továbbra sem enged online, így semmivel sem vagyok előrébb, mint 5 hete
kedvenc bangladesi game advisor-öm szerint csak úgy orvosolható ez a hiba, hogy ha csinálok egy új origin accountot, és ott hozzáadják nekem újra a játékot - ami viszont azt jelenti, hogy minden eddigi előrehaladásom elveszik, beleértve a Pro club játékosom, UT csapataim/statisztikáim/, egyszóval kvázi nulláról kéne kezdenem. már nem találok szavakat erre a tetves cégre... -
underdark
aktív tag
Na most, hogy eltelt egy hónap ( vagy több) a patch óta, megvette a sok 15ös futkosómajom is a játékot, ea visszacsinálhatná az eredetire a játékot

most már biztos elérték a kívánt játékos számot -
bucketb0b
őstag
-
marcess
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem biztos, de az első fifa 16 belépésnél megkérdezi, hogy szeretnél-e fifa pontokat átvinni, utána úgy tudom, hogy már nem lehet. Különben mindenki ezt csinálná, hiszen a fifa 15 pontok már csak a fele a 16 pontjainak.
-
szakii6
tag
A napokban nem néztem rá a fórumra, most komolyan, egy vita miatt van egy új topic? Vagy itt gondol valaki egyet, aztán csinál egy újat? Te jó Isten... Valaki elmondaná röviden, hogy miért lett egy új?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Miért?

Illetve hogyan kell csinálni a dolgot?
Terveim szerint a G2A-ról fogom megvenni! -
vegitossj7
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen, de csak 1x lehet.

-
bucketb0b
őstag
Live competitionben ha választok 1 csapatot utána az egész évet azzal kell nyomnom? Vagy 30 nap után tudok váltani? Csont1 te úgy látom ott vagy az élbolyban így tudsz érdemben nyilatkozni, persze csak ha nem vagy spúr
Csak azért kérdezem, mert letelt ugye már az 1. ilyen periódus és nem igazán tudtam változtatni.(#5974) Classius: érdemes szerződés bónuszt venni (50%ig) így a vásárolt szerződésekből pénzt spórolsz hosszabb távon ami nem bevétel, de nyereség számodra. Vagy veszel IF Longokat akiket eladsz márciusban.
-
MdewC
nagyúr
-
Classius
aktív tag
Sziasztok!
FUT-ban valami tanács vagy tapasztalat, hogyan lehetne több coinhoz jutni? -
Kristof_94
nagyúr
Szép estét!
Említette régebben valaki, hogy FIFA 15 pontot vett a 16-hoz? Ez még működő opció?

-
thebigK
addikt
Hadd ertsek egyet Rypejakten kollegaval es hadd vedjem meg az emlitett uriembereket...
Komolyan, Ti, akik mar a 15os topikban a legaktivabb tagok koze tartoztatok, ennyi telik toletek, hogy kepesek voltatok egy kulon topikot letrehozni, hogy ott menjen koztetek a puszikapuszika, hogy eme ket uriember csak mgmndmbr es semmi ertelmeset nem tud hozzaszolni?
Remelem azert kicsit eg az arcotokon a bor, mert szerintem gaz ilyet tenni.
En megertem az emlitett emberkek frusztraciojat, mikor kb meg a jatek sem jelent meg, de mar ugyanaz ment itt, mint a 15os topikban, nagyreszben, hogy egyszer szuper, egyszer szar az egesz, ea igy bekaphatja, meg ugy. Ertem en, hogy egyeseknek jo dolog napokon keresztul csak a fifa elott ulni, de ez meg nem jogosit fel senkit arra, hogy egy megalomanias fasz legyen, mar bocsanat...
Hozzateszem foleg azert nem, mert ebben a topikban is vannak/voltak emberek, akik segget csinaltak a szajukbol, pocskondiaztak azokat, akik zsetont vettek, akik a glitchekre alapozva jatszottak, aztan ok is ugyanezt csinaltak.
Ergo oket is ki lehetne kozositeni a picsaba.
Vessetek az eszetekbe, hogy mindenki egyenlo, amen. -
dracox
addikt
Ezzel az egész civakodással annyit fogtok srácok elérni, hogy a moderátor lezárja az egész Fifa-s topicot és újat sem fognak endegélyezni ami Fifaval kapcsolatos. Próbáljatok meg lenyugodni aztán a tényleges játék miatt dübörögjön a topic, mert ez tényleg röhej már bocsánat..
-
MdewC
nagyúr
Komolyan mondom, hogy elsírom magam ettől a vitától, nagyon bánt, hogy így marjátok egymást.

Az pedig, hogy a taktikákat amiket korábban írtam meg se említitek, az mindennek a teteje.

Na viccet félre téve, nem jó ezeket olvasni. De tényleg. Ez az ami elveszi a kedvet a fórumozástól, mint olyantól, hogy tényleg hasznos dolgokat osszon meg az ember, pedig egyre több lenne. De tényleg.

-
bucketb0b
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Mostanában nem fifaztam, nem adja
a bajnokságban pedig már kifejtettem miért nem vagyok benne, határidőre még nem volt csapatom így nem jelentkeztem. 
-
Rypejakten
addikt
-
bucketb0b
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Most nem azért, de szerinted ezzel megváltozik a vélemény egy adott emberről?
Vagy akkor inkább úgy kérdezném, hogy ez min változtatna? 
elver vagy elverem és akkor megkedveljük egymást?
-
Rypejakten
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
sch_a, Nazara és Genji sem a topiklakók, hanem a játék miatt nincsenek itt, nem függ össze a kettő.
na, akkor b0b-bal próbálkozzatok, szimbolikus békepipaként egy barátságos meccset.
menitenksz.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nekem még a régi sch_a, Genji, Nazara-féle topic tetszett, akik értettek a játékhoz, de az ilyen gerinctelen emberek elzavarták őket.
(Ez a három muskétás.)Persze senkit nem akarok megbántani, de kihozzák az emberből az ilyet. Ezt a moderátor szipulást meg nem nézik jó szemmel.
Lejátszani meg nem fogjuk lejátszani, mert ezek az 1. gól után alt+f4-eznek és törölnek. Persze Azoggal megvolt, de 60. percnél tovább nem tartott a meccs.
Nazarával beszéltem, ő direkt a topik miatt hagyta itt.

Amúgy nekem okés, én invelem bob-ot.
-
Azog the Orc
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Pusztán annyi az oka hogy NEM vagyok rád kíváncsi még egy pillanat erejéig sem

De sztem foglalkozz inkább azzal amivel egyidős vagy, mert mással úgysem megy.
Részemről vége, nem akarok én rád másodperceket sem pazarolni.Hagyjuk egymás lógva sztem........
-
Rypejakten
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
nekem is tetszettek az átlöbbölős gólok, mert legalább látok valami content-et, ami nem egy géppé transzformálódott fifa-youtubertől jön, háromszor megrágott majd kihányt román és szerb akcentussal tarkított angollal, hanem egy fórumtárstól, aki játssza a focit.
viszont, igenis segített másoknak, lényegesen többet, mint az ilyen zsolti72837 félék, akik egyszerűbbek, mint egy falnak támasztott bot, és bármely hozzászólásuk olvasása fizikai fájdalmat vált ki belőlem.
vegitossj7 és k3ll3rm4n tudnak játszani, jobban, mint az átlag, természetes emberi reakció, hogy ami nekik egyértelmű, mert nem nagy ördöngösség, de a topikban gordiuszi csomóként van kezelve (passzrendszer), nyilván kétkedve fogadják. és bármennyire és zavaró lehet az, ami tőlük gőgként és lenézésként jön le, lehet, hogy van benne igazság. kb. 20 meccsem ment el idén azon, hogy vezetésnél beálltam defenzívre, és csak próbáltam őrizni az előnyt, védekező játékosokat hoztam be, ahelyett, hogy kitámadtam volna, és akkor talán tartanom az vagy növelnem az előnyöm. valakinek ez full egyértelmű, nekem nem tűnt annak, most pedig már csak ezt használom. lehet valakinek a passzolás ilyen, beidegződött egy rossz reflex, és természetes reakció másra fogni a talán fennálló hibát, főleg, ha egy olyan pocsékul elbacott játékról van szó, mint a FIFA és a FUT.tigomigocika (elnézést Tőle, mindig savazok neki egy picit, bocsi főnök!
) kolléga például képtelen (volt, 3 hete legalábbis) védekezni, Garsza pedig csak fut meg lő a fullextrás keretével, de zéró kreativitás nincs a játékában - mindkettőnek megvan a gyenge pontja, mennyi panasz jött tőlük, és nem feltétlenül a játék a szar, ha ezt valaki kihasználja. bocsi srácok!én többek között evibly, elod22, szpal17 és deszkaúr kollégák hozzászólásaiért és Azog csapatépítős perceiért szeretem ezt a topikot nagyon, de tök unalmas állandóan a ti kardoskodásotokat olvasni.
játsszatok egymás ellen, verjétek rommá egymást (tudom, tudom, te XOne-on tolod), lehet fény derül a játékbeli különbségekből fakadó nézeteltérések kiváltó okaira.
-
vegitossj7
addikt
-
Azog the Orc
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Megfogadtam hogy soha többet nem írok ide, de ezt nem bírom szó nélkül hagyni:
"Ide biztos nem fogsz írni, de ha mákod van sehova máshova se."
Menjél árulkodni az óvónénihez mert Pistike csúfolt!
Grat!
(Mintha itt sem lettem volna)
-
bucketb0b
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Érdekesnek tartom, hogy csak vele van problémám a fórumban.. de nyilván bennem van a hiba. Az meg, hogy ki mit csinált korábban.. jelenleg azon kívül, hogy követi a fórumot majd néha benyög olyan böszmeségeket, hogy azért jó x csatár valakinél, mert kontrollert használ vagy ha az elmúlt 2 napot nem nézzük mikor kifejtett pár dolgot mit csinált? trollkodott meg nyomta a semmilyen szöveget..
ráadásul ami szerinte "támadó jellegű fellépés volt" amikor megmondtam, hogy azoknak akik hamar akarnak coint össze farmolni nem az a jó módja, hogy megvesz 10-20k-ért IF lapot és megvárja a márciust vele. Te ki tudnád ezt fejteni, hogy ebbe mi volt a "támadás" ha már ő nem tudta, de csak vagdalózik
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
jah igen, hű fegyverhordozód kifelejtettem!!!

nem kell MÓDI, mert többet én személy szerint nem fogok ide írni és akkor nyugodtan adhatjátok a tanácsokat és folytathatjátok az "együtt mosolygást"....
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
nem tudom kinek a nevét figuráztam ki, de csak a véletlenek művek lehet...
ez tényleg nem állt szándékomban! 
segítetett? ne röhögtess...
bocsánat a videókért, de tudod volt akinek tetszettek, sőt páran még tanácsot is kértek ezzel kapcsolatban...
de tudod mit!tényleg én hibáztam, mert még mindig próbáltam segíteni másoknak, de valóban jogtalan az itt tartózkodásom, hiszen pl. én is csak a 15ös topikban kapcsolódtam be a körforgásba...és akkor majd jöhetnek az oylan hasznos TANÁCSOK, hogy:
- tapasztald ki
- helyzeteket lődd be
-vedd meg a demot
-stb...

-
vegitossj7
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Én tökéletesen értem. Én sem vagyok tökéletes, de amit ezek
hármannégyen csinálnak, már vicc.
Azért nem minden nap linkelek baromságokat, sőt szerintem csak 2x linkeltem képet ebbe a fórumba, ami nem print screen volt.

K3ll3rm4n kollégával itt fogjuk a fejünket, nem hisszük el amit írnak, csak nevetni lehet rajtuk. Egy rossz vicc az egész.

Persze olyan dolgokban nem segíthetek, hogy ki a jó csatár, milyen felállás a fasza stb, mert ezt minden embernek külön ki kell éreznie. Ez olyan, mintha mindenki egyen medvecukrot, mert finom.
Jöhetne már az a Modi.

Amúgy hozzak olyan vidiket?

(#5957) LedyGyuszi: Akkor tanácsolok neked is egyed:
Húzz a picsába, mikor megbeszéltük, hogy basztatjuk egymást a másik fórumán(nem mintha az én fórumom lenne.) Direkt csináltál egyet, legyél boldog ott.
Ez a tanácsom.
Ide biztos nem fogsz írni, de ha mákod van sehova máshova se.

-
Rypejakten
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
nem értem, mi ez az összeesküvés v... kolléga ellen. értem én, hogy menő a burokba bujtatott élcelődés, az erkölcsi fölényt reprezentáló, másik eredeti usernevének kiparodizálása, ez most nem jogos.
csomó olyan topiklakó van, aki fele annyit sem segített, mint ő, és ráadásul nem idén talált ide, hanem a 14-es topikban is jelen volt.
amellett, hogy engem is lehoz néha az életről, amikor jön a napi 10 deka poénjával és a nemhogy a 4chan-ről, már a 9gag-ről is kikopott mémjeivel, messze hasznosabb tagja a közösségnek, mint sokunk.
tény és való, nem hoz kifutó kapust átcsippentő videókat.
az, amit bucketb0b-bal ellene leműveltek, az szimplán nem jogos.
uff.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Sztem ne beszélj többes számban...

Tudod, én nem szenvedek felsőbbrendűségi viszketegségben, ezért nem derogál, hogy segítsek a "kezdő" embereknek...
-
zsolti72837
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Há mé
? -
zsolti72837
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére

-
vegitossj7
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
ilyeneket ne mondj Optimusnak...

-
vegitossj7
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
K. Vica-versa.
-
Sanyicucu
aktív tag
A játékos instrukciókat érdemes használni?
-
evibly
senior tag
Elképesztő, mennyire kétarcú a játék. Ok, a különböző játékmódokban tudom, érzem, h másképpen működnek a dolgok, de a mai elég kemény volt.
Mondom, sima Online szezonban letolom az 5. Div-et. Két győzelemmel, meg pár döntetlennel és egy rakat vereséggel simán kizúgtam
Totál bénaság, szerencsétlenkedés végig, brutál, vagy gyengébb, de ultra mákos ellenfelek, részemről a szokásos kapufák, utolsó percben kapott gólok, vagy a meccs megfordítása.Ok, akkor jöjjön a FUT Season, szintén 5. osztály. Már az első meccs maga volt az álom. Mindenki a helyén, szépen mennek a passzok, jönnek a helyzetek, majd a gólok. Az első pár győzelem után nyilván jött a szokásos hullámvölgy, de végül 6-1-2-es stattal meglett a cím és a feljutás a 4. divízióba.
Végig sokkal erősebb keretek ellen, talán egyszer volt hasonló keret, mint az enyém, de ezt már megszoktam.

Leginkább arra tudok gondolni, hogy FUT-ban már annyira megszoktam, kiismertem a Serie A bagázsomat, hogy így sokkal könnyebb volt. Vagy jobban kézre áll a FUT stílus, fogalma sincs, most már tényleg.
Viszont itt az idő új csapatot építeni: Liga BBVA, Ligue 1, vagy egy erősebb Bundesen gondolkodok, 4-3-3(2) felállásban, ha valakinek van valami jó ötlete, ne tartsa vissza - lovetta van bőven, eddig alig költöttem, így összefociztam vagy 250k zsetont.
ui: ha a Hungary Warrior nevű csapattal bíró kolléga olvassa a fórumot, akkor üzenem neki, hogy baromi jól nyomta ma ellenem. Full agresszív stíl, simán levett a pályáról, olvasta a játékomat, egy értelmes passzom nem volt. Gratula, neki, két vereségből az egyiket neki "köszönhetem"

-
zsolti72837
addikt
vegitossj7: Ha nem tetszik akkor lehet elmenni.
-
Tomenko
tag
Általában amikor enerváltan álldogálnak a játékosaim vagy ki sem tudok jönni a térfelemről akkor általában változtatok a taktikán vagy a formáción.Van amikor tele van a tököm és full támadásra állítom ( ez a legjobb )
Most 5-2-1-2-őt játszok két sor játékossal. Legjobb amikor helyzetbe tudnám hozni a játékost és totál más helyre passzol.Valóban ennél a sorozatnál sokkal jobban kell koncetrálni . -
vegitossj7
addikt
válasz
Tomenko
üzenetére
Én úgy vagyok vele, ahogy az elején is írtam, nincs könnyű meccs.
100%-ig koncentrálni kell, a taktikai tudást sem szabad kihagyni.
Ha érzed, hogy nem megy, valami mással kell tolni, ez FUT tapasztalat.
A véletlen hendicap leginkább a 14-ben volt jelen, de ott nagyon.Lásd. 4-2-2-2-vel tolod, az ellennek mezei 4-3-3-a, kiiktatja a kettő egymást, sőt a 4-3-3 van előnyben.

Ha érzed, hogy mindenki áll mint a fasz(ent), állíts mindenkit Free roamra.
Azzal beindul mindenki.Én is olcsóbb csapatokkal tolom, mindenféle náció csapatait csinálom épp, de így is harcolnom kell, hogy nehogy feljussak véletlen az 1. osztályba.
(bár az utóbbi patch óta 1 darab hackerrel találkoztam, az is rugott magának egy gólt.
) -
Tomenko
tag
Üdv mindenkinek.Általában csak olvasgatom a fórumot, kíváncsi vagyok kinek milyen véleménye van a játékról.Régi motoros vagyok a fifában de talán soha nem éreztem ennyire a handicap jelenlétét a sorozatban.
Minden résznél szinte megnyertem minden bajnokságot ( előbb vagy utóbb ) FUT-ban és Seasonban is.
Most zömében a FUT foglalkoztat legjobban. ( míg nem jut ki egy adag coin farmer akkor abbahagyom ).
Jelenleg a DIV 2-ben vitézkedek és általában az utolsó mérkőzéseimre jut, hogy feljutok-e DIV 1-be. Egyenlőre elbuktam, de: lag minden mennyiségben a döntő pillanatokban, megszakad a kapcsolat ha az ellen vezet majd elveszítem a meccsett stb., és nem utolsósorban a nem létező hendi amikor próbálkozhatsz bármivel nem jön össze semmi. Különböző patchek révén visszajött a fuss Forrest fusss szindróma de jelenleg elég jól kezelem.
Sokat tesztelek különböző formációkat, taktikákat és játékosokat (ezért is vannak rossz eredményeim).Nem kereskedek nem az én világom, ami pénzt összekuporgatok szépen lassan építem a csapatom. Nem látom előnyét a mindenféle kék,zöld, piros,fekete játékoslapok megvételének hiszen egy szolidabb olcsó csapattal is lehet eredményeket elérni sőt még élvezetesebb is amikor elpáholsz egy szivárványszínekkel felálló csapatot.
Összegzésben, nem rossz de könyörgöm fossa össze magát az aki a hendi-t kitalálta vagy legalább legyen olyan esélye elérni a WC-t mind ahogyan mi amikor kihagyhatatlant elhibázzuk. -
Kristof_94
nagyúr
FIFA 15 pontok működnek még a 16-hoz?
-
bucketb0b
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
"aki nem úgy játszik, mint te. Nem úgy irányítja. Nem úgy mozog."
Ez nézőpont kérdés nem úgy használja, mint én. Én kevés beadással próbálkozok meccsenként mégsem rossz csatár nálam Lukaku, ettől függetlenül még nem biztos, hogy fogom ajánlani, de nem értem továbbra sem mi köze van annak, hogy billt használok ahhoz, hogy egy csatár jó vagy nem jó. Mindenki szinte másképpen játszik, más felfogásban mégis lehet jó csatárokat ajánlani ettől függetlenül és attól is függetlenül, hogy más a stílusa..
attól még egy játékos lehet jó vagy rossz is.. lehet nálad egy bronz lap semmit sem ér más meg kilövi vele a szemed.. 
-
vegitossj7
addikt
válasz
bucketb0b
üzenetére
Az első kettőt kihagyom, mert ez nagyon szentimentális dolog. És mivel törölve lesz, nem fecsérlem rá az időt.
"Én nem válaszoltam mivel nem próbáltam ki megfelelő mennyiségű játékost amiből tudnék ajánlani jókat."
Nem, mert billentyűzeten tolod."
Ergo hogy lehet azt komolyan venni, aki nem úgy játszik, mint te. Nem úgy irányítja. Nem úgy mozog.Nekem enniy elég volt, a modi rendet tesz.

(#5931) tigomigocika: Ez egy játék, de aki idegbeteg, azzal nem lehet mit kezdeni.
-
bucketb0b
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Valaki túlságosan magára vesz olyan dolgokat ami meg sem történt, nincs itt semmi ölés

-
tigomigocika
senior tag
hmm.....
ez most komoly ami itt megy?ez még z én fifaanalfabétaságomon is túl tesz

Gyááárekeeeekkkk....ne öljéték 1mást!
Ez csak játééééékkkk
-
bucketb0b
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Mi volt abban a "támadás", hogy leírtam miért nem kell if lapokba belefeccolni a coint annak aki gyorsan akar coint keresni kereskedéssel?
Mi volt abban a "félelem" a bajnokságba való nem nevezéssel, hogy nem volt fut csapatom?
Kérlek fejtsd ki."Én nem válaszoltam mivel nem próbáltam ki megfelelő mennyiségű játékost amiből tudnék ajánlani jókat."
Nem, mert billentyűzeten tolod." - A legszebb ez
ezért már megérte felkelnem ma 
-
vegitossj7
addikt
válasz
bucketb0b
üzenetére
Mivel törölve lesz, elmagyarázom neked a nem nyilvánvalót:
Mondatról-mondatra.
"Ebbe mi a kötözködés?"
Az te gyökér nemnormális, hogy lenéztél mint fórumtag. Még csak off-ba se tetted. Ezt még régebben kibeszéltük, akkor is kötözködtél mint egy szaros 4 éves a neten.
"Trollkodni jársz csak ide ember. Kérdeztek valamit, válaszolni semmit sem tudsz senkinek érdemben csak a trollkodás
"
Agyad mint a tiszavirágé, 2 napja volt egy topic az If-ekről, ott még normálisnak is tűnhettél volna, de mivel én hoztam fel a témát, támadóan kellett írnod.
"Én nem válaszoltam mivel nem próbáltam ki megfelelő mennyiségű játékost amiből tudnék ajánlani jókat."
Nem, mert billentyűzeten tolod. És Ferinek van igaza, a Fenomén a legjobb csatár.
"Te a nagy sztár gondolom már igen mégis csak trollkodsz itt
"
Kérdezz meg akárkit aki ellen játszottam, szerintük kalap szar vagyok-e. Csak valaki fosott ugye jönni PH! bajnokságba, mert a végén elpicsázza egy külsős olvasó.
"Hívd nyugodtan a modit, legalább látja, hogy nem vagy érdemben tagja a topiknak csak trollkodsz
"
Látni fogja, meg hogy a partizán skacokkal van egy menedéketek. Aztán persze itt mehet a kötözködés, picsogás, ha jön a modi ti úgyis ellesztek ott.
Kb. ennyi. Remélem érthető.
Nem vagyok egyedül, akinek a töke televan a triumvirátusotokkal, voltak napok mikor napi 20-30 hsz arról szólt mennyire fos a játék. Sokan el is húztak innen. Én nem húztam el, helyette ti mentetek el. Már csak te maradtál itt.Elnézést mindenki mástól.

-
LendvaiFeri1
veterán

-
bucketb0b
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ebbe mi a kötözködés? Trollkodni jársz csak ide ember. Kérdeztek valamit, válaszolni semmit sem tudsz senkinek érdemben csak a trollkodás

Én nem válaszoltam mivel nem próbáltam ki megfelelő mennyiségű játékost amiből tudnék ajánlani jókat. Te a nagy sztár gondolom már igen mégis csak trollkodsz itt
Hívd nyugodtan a modit, legalább látja, hogy nem vagy érdemben tagja a topiknak csak trollkodsz 
-
bucketb0b
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Akkor segítséget egyáltalán ne várjunk tőled igaz?
Vagy van még remény? -
vegitossj7
addikt
válasz
Dr. Student
üzenetére
A mikulás segítője, Rudolf!
-
underdark
aktív tag
Kalou, Parejo tuti benne lesz a hetiben
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Dr. Student
üzenetére
A Fenomén.
-
Dr. Student
senior tag
Szeretnék érdeklődi, hogy ki szerint ki a legjobb csatár ?
Abszolút bizonytalan lettem.

-
MdewC
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
Ok, kitartást, majd írj!

-
MdewC
nagyúr
válasz
tigomigocika
üzenetére
"Hanyas vagy?"

Akarom mondani, most melyik online ligában vagy?

Leszel-é este 19:00 körül és ha nem, akkor mi a mentséged?

Patch: Ez a menüben jelentkezik, vagy meccs közben is? Mert akkor remek, hogy egy eddig jól működő dolgot elbarmolnak...

-
tigomigocika
senior tag
nyahhh
a feljutás nagy nehezem megvan
sokat segitett pár instrukcio plussz gomb kiosztást cseréltem...
most a kupa a cél...
patch óta fagy az ut...
fél percig nem érek joyhoz lefayg és vagy restart vagy megvárom még kidob...
-
elod22
senior tag
Hála az égnek nálam is megjavult a patch okozta error. A sok szarakodás után csak beengedett tegnap UT-be. Bár tényleg minden trükköt be kellett vetni amit EA fórumon írtak és még most sem tudom mi oldotta meg végül a dolgot, de a lényeg, hogy most már be tudok lépni FUT-ba. Pedig már azon is gondolkoztam, hogy fel kéne hívni egy javasasszonyt, hogy vegye le a rontást a játékról, de szerencsére nem kellett ilyesmihez folyamodni.

-
MdewC
nagyúr
Jó lenne egy Evra IF, hétvégén szerzett gólt, hátha...

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
bőven elég ha defensive-re húzod csak vissza...

szvsz a park the busosok meg is érdemlik az ilyen fordítást...
-
Rypejakten
addikt
válasz
tigomigocika
üzenetére
park the bus-szal csak magadrahúzod az ellenfelet, sokkal nehezebb úgy védekezni.
contain meg jockey gombok megvannak már? meg úgy unblock, a szerelés gomb.
-
-
Keller16
aktív tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
-
tigomigocika
senior tag
hali
jött uj patch ps4-re
tudni infót róla? -
Zsohi
őstag
Esetleg Cech is szóba kerülhet e héten, az 1 pont megszerzésében alaposan kivette a részét. A bekapott gól miatt viszont ez is kérdéses, de hát már igazán kijárna neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kedvenc bangladesi game advisor-öm szerint csak úgy orvosolható ez a hiba, hogy ha csinálok egy új origin accountot, és ott hozzáadják nekem újra a játékot - ami viszont azt jelenti, hogy minden eddigi előrehaladásom elveszik, beleértve a Pro club játékosom, UT csapataim/statisztikáim/, egyszóval kvázi nulláról kéne kezdenem. már nem találok szavakat erre a tetves cégre...

Még én kötekedek.
attól még egy játékos lehet jó vagy rossz is.. lehet nálad egy bronz lap semmit sem ér más meg kilövi vele a szemed..